- Konu Sahibi cobanyildizi_esra
Arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun güzel fikirlerinize ihtiyacım var
Ben cok kıskanc, huysuz, kavgacı bi kızım. 1 yılı aşkın bi ilişkim var. sevgilimde benm tersime öylesine sakin ılımlı bi insandır ki. cocugu 1 yıldır çileden cıkardım. hiç bir gerekcesi olmayan tartısmalarımla, kıskanclıklarımla (gereksiz oldugunun bende farkındayım) ilişkimizi cıkmaza sürükledim. Gecen gün sevgilim patladı. Bitsin artık ben dayanamıyorum sen değişmek istemiyosun böyle giderse sevgim bitecek seni seviyorken mutlu olmak istiyorken sen hep tersini yaptn. ilişkimizi öldürdün artık. Güvenim kalmadı dedi. cok kırıldım cok üzüldüm. evet birbirimizi cok seviyoruz ve ilişkimz süre zarfında hiç ayrılmadık kızlar. Ben değişcem cok mutlu olcaz bilmem ne dedim ama cokta korkuyorum yine dayanamayıp tartısma cıkarcam diye. mesela tartısma konumuza bi örnek veriyim : ''Sen bana 5 ay önce sunu demiştin niye dedin ki öyle'' işte bu. bu kadar sacma. ama kendimi durduramıyorum. Kıskanclıkta, kız arkadaslrınla neden sosyal paylaşım sitesine fotograf ekledin yada neden onun fotografını begendin. bu gibi seyler nolur yardımcı olun
ilişkimiz düzelmeyecek mi gercekten ? onun dediği gibi öldü mü yoksa sinirle mi söyledi tüm bunları..