• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Huy değişir mi? Değişmek istiyorum

yok yok kuzucum sen boşuna sıkma o güzel canını senin bu durumda kıskanman çok normal. bende erkekleri bile kıskanıyorsun sandım hayır etik olan bunu yapmaması gerek istediği kadar ortak arkadaş olsun isterse senin kız kardeşin olsun kesinlikle taviz verme ohh ne güzel arkadaş ayağına kahve içelim asla izin vermem sen hiç sıkma canını toplasın kendini adam olsun kızdırmasın beni ben kendi kocamı kardeşimle bile markete göndermem herkes haddini bilmeli bi de ufak bi sır sevgili hırsızı olur genelde ortak kız arkadaşlar internette anketlerle kanıtlanmış bir durum bu kimseye güvenme ablam sen

Kendine güvenmen gerek önce yoksa başkalarına yansıtırsın ayna gibi.bunun için kendini bi değerlendir. Ben kimim ne istiyorum hangi huyumu törpülemeliyim.kendi kendime yetebikiyor muyum yoksa başkasına mı ihtiyacım var ruhsal ve güven açısından diye

ya bi şey daha var daha önce güven sorunu mu yaşadın? sırf erkek arkadaşınla değil abin olur baban olur bi eksiklik mi var acaba? ya da fazla mı iyi ilişkin ailendeki erkeklerle? bu arada ben öğretmenim pedagoji bu tarz sorunlarda hatırladığım kadarıyla güven ilişkisiyle alakalı diyordu. eğer bu çocuk sendeki güven taşlarını inşaa edememişse senin bu krizleri yaşaman normal ama o sonsuz güvenini sana tattırmışsa zaten bunlar olmazdı diye düşünmekteyim. umarım yanılıyorumdur

Benim güven sorunum yok bu benim kendimle alakalı. Sonsuz bir sekilde güveniyorum ondan öncesinde de ben böyleydim herkese karsı böyleyim yani. cok aptalca bi şey cok yoruldum artık kendim cok yoruuyorumm

Kendine güvenmen gerek önce yoksa başkalarına yansıtırsın ayna gibi.bunun için kendini bi değerlendir. Ben kimim ne istiyorum hangi huyumu törpülemeliyim.kendi kendime yetebikiyor muyum yoksa başkasına mı ihtiyacım var ruhsal ve güven açısından diye

zerrocum ama bu çocuk ortak kız arkadaşla kahve içmeye gitmiş bu ne dünya!!! ben şahsen izin vermem böyle bir duruma iş dışında ya da acil bir durum olmadığı sürece asla hatta bi kere biz nişanlıyken benim adam ortak arkadaşımızla bi yerde denk gelmiş kızla iki dakika ilişkimiz üzerine konuşmuş ki iyi şeyler yine de o kadar rahatsız oldum ve bu durumu oturup konuştum bence bu kız haklı.. dediğin gibi kişi neyi eksikse onu yansıtır ama bu durum farklı bence

zerrocum ama bu çocuk ortak kız arkadaşla kahve içmeye gitmiş bu ne dünya!!! ben şahsen izin vermem böyle bir duruma iş dışında ya da acil bir durum olmadığı sürece asla hatta bi kere biz nişanlıyken benim adam ortak arkadaşımızla bi yerde denk gelmiş kızla iki dakika ilişkimiz üzerine konuşmuş ki iyi şeyler yine de o kadar rahatsız oldum ve bu durumu oturup konuştum bence bu kız haklı.. dediğin gibi kişi neyi eksikse onu yansıtır ama bu durum farklı bence
Öylemiiiiiii onu okumamışım özür://///

Olmaz saçma kız demek ki hislerinde haklı.biz kadınlar sezgileri çok kuvvetli yaratıklarız adam güveni tam dolduramayınca boşlukları krizlerimiz doldurur valla hayırlısı olsun

kızlar bu saatte misafir geliyor yol gözlüyorum çıkayım da bari bişi hazırlayayım. iyi geceler optum hepinizi

Kızlar sizde benden beter cıktınız valla :D

ama olmaz ki o adamı paralarım ben kuşlara yem ederim onu.. yiyosa bi baksın ortak arkadaşlarımızın telefonunu bile sildi benim yüzümden :) evlenmeden önce.. hiç imkan verme yemişim öyle arkadaşı Esra bu arada kusura bakma ama o kız da biraz karaktersizmiş ne işi var ilişkisi olan adamla kahve içmede hadi birisi gördü laf çıkardı hiç mi korkmuyor.. bence kızda hayır yok benim güvendiğim kız arkadaşlarım asla gidip te masasına bile oturmaz kocamın

Kızlar biz bu cocukla liseden arkadasız. Kızda liseden ortak samimi arkadasımız. biz farklı sehirlerdeyiz. yıllardır görüşmüyorlardı bugun bulustular bi kahve ictiler aradık konustuk falan. olay bu.

Arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun güzel fikirlerinize ihtiyacım var :( Ben cok kıskanc, huysuz, kavgacı bi kızım. 1 yılı aşkın bi ilişkim var. sevgilimde benm tersime öylesine sakin ılımlı bi insandır ki. cocugu 1 yıldır çileden cıkardım. hiç bir gerekcesi olmayan tartısmalarımla, kıskanclıklarımla (gereksiz oldugunun bende farkındayım) ilişkimizi cıkmaza sürükledim. Gecen gün sevgilim patladı. Bitsin artık ben dayanamıyorum sen değişmek istemiyosun böyle giderse sevgim bitecek seni seviyorken mutlu olmak istiyorken sen hep tersini yaptn. ilişkimizi öldürdün artık. Güvenim kalmadı dedi. cok kırıldım cok üzüldüm. evet birbirimizi cok seviyoruz ve ilişkimz süre zarfında hiç ayrılmadık kızlar. Ben değişcem cok mutlu olcaz bilmem ne dedim ama cokta korkuyorum yine dayanamayıp tartısma cıkarcam diye. mesela tartısma konumuza bi örnek veriyim : ''Sen bana 5 ay önce sunu demiştin niye dedin ki öyle'' işte bu. bu kadar sacma. ama kendimi durduramıyorum. Kıskanclıkta, kız arkadaslrınla neden sosyal paylaşım sitesine fotograf ekledin yada neden onun fotografını begendin. bu gibi seyler nolur yardımcı olun :( ilişkimiz düzelmeyecek mi gercekten ? onun dediği gibi öldü mü yoksa sinirle mi söyledi tüm bunları..

valla genede sabırlı çocukmuş sevgilin. allah huylarını değiştirsin güzelim ne diyelim başka. ama senin kavga sebeblerin gerçekten saçma geldi. niye bana o lafı söyledin filan. güzelim yanlış anlama ama bence psikoloğa git, çok güvensiz kıskançsın böyle yaşayamazsın hayatı kendine zehir ediyorsundur allah bilir. benimde bazı huylarım var ama ben kendimde değişmeye çalışıyorum. bende biraz çabuk kızan biriyim malesefe. allah huylarımızı güzelleştirisn inşallah.

valla genede sabırlı çocukmuş sevgilin. allah huylarını değiştirsin güzelim ne diyelim başka. ama senin kavga sebeblerin gerçekten saçma geldi. niye bana o lafı söyledin filan. güzelim yanlış anlama ama bence psikoloğa git, çok güvensiz kıskançsın böyle yaşayamazsın hayatı kendine zehir ediyorsundur allah bilir. benimde bazı huylarım var ama ben kendimde değişmeye çalışıyorum. bende biraz çabuk kızan biriyim malesefe. allah huylarımızı güzelleştirisn inşallah.

hımm haklısınız ya. bu aralar kendme güvenimi kaybettim bazı yasadıgım seylerden dolayı acaba bununda etkisi var mıdır

hımm haklısınız ya. bu aralar kendme güvenimi kaybettim bazı yasadıgım seylerden dolayı acaba bununda etkisi var mıdır

evet canım kendine güvenini kaybetme, sevgilim olmazsa yaşayamam diyormusun mesela. o sana aşıksa zaten senindir, yanında kalır, ama seni istemiyorsa bırak gitisn. o giderse bi parçanda onunla birlikte gidermi? herşeyin hayılrıs olsun, ama seni seviyormuş berabersiniz hala. kendini telkin et, ben kıskanç değilim de. değişicem de, kendi kendine böyle şeyler söyle. dua et. yaşadığın şeylerde etkili olabilir.

Yaşadıklarının çok etkisi vardır bence çünkü bende öyleydim,ama yaşadıklarını sevdiğinle atlatacağını düşünürsen ona karşı daha sakinleşirsin :31:
Bende aynen senin gibiydim değiştim ilişkimde devam ediyor 3 senedir.Biraz çaba biraz güven gerekiyor sadece :16:

Yaşadıklarının çok etkisi vardır bence çünkü bende öyleydim,ama yaşadıklarını sevdiğinle atlatacağını düşünürsen ona karşı daha sakinleşirsin :31:
Bende aynen senin gibiydim değiştim ilişkimde devam ediyor 3 senedir.Biraz çaba biraz güven gerekiyor sadece :16:

Sizin ilişkinizde mi böyleydi? özel olmazsa biraz bahseder misiniz. Cünkü biz cok sık kavga ediyoruzz ikimizde sıkıldık bu durumdan ve ayrılmak istemiyoruz

Sizin ilişkinizde mi böyleydi? özel olmazsa biraz bahseder misiniz. Cünkü biz cok sık kavga ediyoruzz ikimizde sıkıldık bu durumdan ve ayrılmak istemiyoruz

Aynı canım bende bian şüpe ettim acaba ben mi açtım konuyu önceden diye :27:
Çok tartışırdık ayıptır söylemesi kedi köpek gibi didişir dururduk,
Ben çok kavgacı laftan sözden anlamaz KISKANÇ ÖTESİ huzursuz biriydim.Aynı senin ki gibi benimle bi konuşma yaptı bıktım artık bizi ayakta tutmaktan vs.
Sonrasında dedim bu adam bana 1 yıl dayanmış ben neden elimden geleni yapmayım dedim,her sorunumda tutundum ona,sorunlarımın olduğunu anlattım beraber çözümler bulduk.Ben parçalanmış bi ailenin çocuğuydum ama suan çok iyiyim Allah'a şükür ilişkimde iyiye gitti ben düzeldikce.:31:
şunu unutma canım yuvayı dişi kuş yapar :31: Erkekler biyere kadar dayanabiliyor sen kendini sevgin için toparla,sevdiğine güven onunla toparlan.Sorunlarınızı oturup konusun.

Aynı canım bende bian şüpe ettim acaba ben mi açtım konuyu önceden diye :27:
Çok tartışırdık ayıptır söylemesi kedi köpek gibi didişir dururduk,
Ben çok kavgacı laftan sözden anlamaz KISKANÇ ÖTESİ huzursuz biriydim.Aynı senin ki gibi benimle bi konuşma yaptı bıktım artık bizi ayakta tutmaktan vs.
Sonrasında dedim bu adam bana 1 yıl dayanmış ben neden elimden geleni yapmayım dedim,her sorunumda tutundum ona,sorunlarımın olduğunu anlattım beraber çözümler bulduk.Ben parçalanmış bi ailenin çocuğuydum ama suan çok iyiyim Allah'a şükür ilişkimde iyiye gitti ben düzeldikce.:31:
şunu unutma canım yuvayı dişi kuş yapar :31: Erkekler biyere kadar dayanabiliyor sen kendini sevgin için toparla,sevdiğine güven onunla toparlan.Sorunlarınızı oturup konusun.

Ay hayır ben cok mutlu oldum suan bunları anlatmana daha konus ben seni sabaha kadar dinlerimmm :))) demek öyleee. peki sen değiştim diyorsun eskinin kalıntıları kalmadı mı hiç her sey cok güzel oldu mu. bide toparlanmam değişmen ne kadar zamanını aldı

Ay hayır ben cok mutlu oldum suan bunları anlatmana daha konus ben seni sabaha kadar dinlerimmm :))) demek öyleee. peki sen değiştim diyorsun eskinin kalıntıları kalmadı mı hiç her sey cok güzel oldu mu. bide toparlanmam değişmen ne kadar zamanını aldı

Tabiki var canım Can çıkmadan huy çıkmazmış:27::27:
Ama azalttım tabiki çok ağır yaşamıyorum,1 yıldır iyiyim
Kavga etmek yerine onu sakin biyere çağır böyle böyle yaptın ben o yüzden çok sinirliyim de şunu hissediyorum böyle böyleyim de ne hissediyorsan aynen anlat bence sorununu beraber çözün:31: Emin ol ne hissettiğini bilirse sonrasında o şekilde davranır.
Bide şunu hiç unutma canım sinir stres insanı mahvediyor kalbimden ve beynimden rahatsızlıklarım oluştu
Tek sorun SİNİR STRES .O yüzden herşeyden önce kendin için değiş.Hemen değil zamanla.Ve ozamanı sevgilinden iste .
Beraber bi zaman belirleyin o süre içerisinde değişeceğimi göreceksin de sende elinden geleni yap biz öyle yapmıştık

Back
X