huylu huyundan vazgeçmez

meltem88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2012
1.224
3
46
Ankara
hani hep inanırız insanlar değişir diye artık hiçbir şekilde inanmıyorum bu lafa
insanlar değişmez arkadaşlar bir süre rol yaparlar hepsi bu
sevgilim,babam,kardeşim hiçbiri değişmedi bidaha olmayacak dedikleri şeyler hep tekrarlandı
burda okudukça dünyam kararıyor özellikle eşlerle ilgili problemlerde
nasıl jutlu olacağız bu hayatta evet mutluluk anlıktır yaşamayı bilmek lazım
ama üstümüze çöken ağır sıkıntılar varken anın tadını nasıl çıkartacağız
bilen varsa söylesin ne olur çok mutlu görünen insanlarında eminim dertleri var nasıl başarıyorlar
ben kalbimde ağırlıkla uyuyup uyanıyorum yeri geliyor yemekleri midem almıyor
kişisel gelişim kitapları nedense bana hep saçma geldi
kendimi film izlemeye verdim ve filmde bana eskiyi hatırlatan canımı acıtan benzetmeler yaptım
hüzn kuşu gibi durmadan konu açıyorum
ama ne olur bilen varsa söylesin insanın anlık mutlulukları yakalamasıda imkansız değil dimi?

aynen yapan yine yapıyor maalesef... o yüzden dik durmak lazım... ben şöyle düşünüyorum bu konu için kendimi üzdüm ya da üzmedim ne değişecek? O yüzden önüme bakıyorum... canım mı sıkıldı? müzik açıyorum dışarıda geziniyorum,internette takılıyorum... eğer kafanı kurcalayan bir şeyler varsa hala... o kurcalayan şeyi sana yaşatan kişi hala hayatında mı acaba* bence öncelikle sana mutsuzluk veren insanlara yol ver ... emin ol daha iyi hissedeceksinnn

Evet insanlar değişmez huylu huyundan vazgeçmiyor bende bunu anladım tecrübe ettim ve kimseyi değiştirmeye çalışmakla kendimi yıpratmıyorum insaları olduğu gibi kabul edip ona göre şekil alıyorum...
Ben depresyonumun azdığı zamanlar ben hemen kendime bir hobi buluyorum bir ara kişisel gelişime sardım bir ara platese bir ara korece öğrenmeye derken sıkıntılı dönemlerimi hobilerle uğraşarak atlatıyorum
Ne yaşarsam yaşayım hiç bir zamanda mutluluğu kendime uzak görmedim sizde böyle düşünmeyin kendinize değer verin sizi şuan üzen ne varsa bunu durmadan hatırlayıp kendinize eziyet etmeyin.

iş bulamadım kursa gitmeyi dşünüyorum kızlar kısa süreli bir kursa
hayatımın neresinden tutsam olmadı
annemle arkadaş olmayı çok istedim olmadı sevgiliğe el ele tutuşmaya karşı bi insan
babamla sohbet etmek istedim beni tersledi defalarca yorgunum diye kardeşimle saatlerce etmesine rağmen
kardeşim zaten ergen anlatmakla sığmaz
sevgilime sığındım türlü türlü üzüldüm
bi hayat kurmalıyım kendime güzel bi işim olmalı sevdiğim bi iş kimseye eyvallahım olmamalı Allah yardım eder umarım

Son düzenleme:
iş bulamadım kursa gitmeyi dşünüyorum kızlar kısa süreli bir kursa
hayatımın neresinden tutsam olmadı
annemle arkadaş olmayı çok istedim olmadı sevgiliğe el ele tutuşmaya karşı bi insan
babamla sohbet etmek istedim beni tersledi defalarca yorgunum diye kardeşimle saatlerce etmesine rağmen
kardeşim zaten ergen anlatmakla sığmaz
sevgilime sığındım türlü türlü üzüldüm
bi hayat kurmalıyım kendime güzel bi işim olmalı sevdiğim bi iş kimseye eyvallahım olmamalı Allah yardım eder umarım

sen yeterki bunu iste,inan..başarmak arkasından gelir zaten..ailelerimizi seçme şansımız olmadığı için onları olduğu gibi kabul etmek zorundayız,keşkelerle kendi kendimizi yiyip bitirmenin bir anlamı olmuyor sadece bizi yıpratır..ama işi sevgiliyi ve yaşayacağımız hayatı seçme lüksümüz var:)
sen mantıklı kararlar almayı bildiğin sürece güzel bir hayat güzel bir aile seni bekler..

sen yeterki bunu iste,inan..başarmak arkasından gelir zaten..ailelerimizi seçme şansımız olmadığı için onları olduğu gibi kabul etmek zorundayız,keşkelerle kendi kendimizi yiyip bitirmenin bir anlamı olmuyor sadece bizi yıpratır..ama işi sevgiliyi ve yaşayacağımız hayatı seçme lüksümüz var:)
sen mantıklı kararlar almayı bildiğin sürece güzel bir hayat güzel bir aile seni bekler..

umarım umarımm :)) bu hayattan en büyük beklentim bi iş sahibi olup öyle evlenmek umarım Allah bunu bana kısmet eder :)))

kişisel gelişim kitaplarını çok okurum hatta küçük bi kütüphanem var bu tarz kitaplarla ben tavsiye ederim açıkcası evet bazıları saçma yapın yapın diyolarda nasıl yapılıcak onu anlatmıyolar ama bazı kitaplar gerçekten aydınlatıcı adım atmak için güzel kaynak oluyor.

insanlara gelince asla değişmezler 7sinde neyse 70indede odur atasözü güzel açıklar bunu

kişisel gelişim kitaplarını çok okurum hatta küçük bi kütüphanem var bu tarz kitaplarla ben tavsiye ederim açıkcası evet bazıları saçma yapın yapın diyolarda nasıl yapılıcak onu anlatmıyolar ama bazı kitaplar gerçekten aydınlatıcı adım atmak için güzel kaynak oluyor.

insanlara gelince asla değişmezler 7sinde neyse 70indede odur atasözü güzel açıklar bunu

bana kitap önerirseniz severek okurum :)
ben saçma bi kitaptan dolayı sevmedim sabah 7de kalk falan utanmasa wcye gitceğim saati yazcak adam :D :D

bana kitap önerirseniz severek okurum :)
ben saçma bi kitaptan dolayı sevmedim sabah 7de kalk falan utanmasa wcye gitceğim saati yazcak adam :D :D

haha :):) peki ben size ilk önereceğim kitap %100 düşünce gücü bu benim baş ucu kkitabımdır kaç kere okuduğumu hatırlamam yani özelden mesaj atarım kitap isimlerini size

herkesin mutlak derdi vardır.derdinize ne kadar yoğunlaşırsanız çözüm yolunu göremezsiniz,bir o kadarda büyür derdiniz..anı mutlu yaşamayı bilemiyorsanız anı mutsuz yaşamayıda bilemeyin...huyu değişmeyeni huyuyla kabul edin,edemeyeceğiniz bir durumsa görmezden gelin..

Back
X