Benim esim de bir az sizin esinize benziyor ama ben 3 yil icinde baya baya deyistirdim eşimi.
O da ilk zamanlar kapanmami istiyordu. Kapanmadim
Kapanmasam da tunik giyinmemi istiyordu. Giyinmedim ( Gerci hala gozu tuniklerde ) Disarda tunik filan gorduyunde ne guzel, sana da alalim mi diye sordugunda tamam o zaman 2 tane alalim, digerini de sen giyersin diyorum

Ve ya esarp filan gorduyunde sana da alalim mi diyor sakasina, ben de tamam o zaman sen de hoca gibi giyinecekesin diyorum

Eskiden surekli kiskanirdi, evden disari yalniz cikmama bile izin vermezdi. Simdi rahat rahat cikiyorum.
Makiyaj yapmami sevmiyor ama ben yapiyorum
Eşimi nasil duzelttim mi, surekli konusarak)) Mesela magazaya girdiyimizde beyenmediyi seyleri gosterip askim alalim mi, bak ne guzel diyorum, hayr dediyinde de nasil bir duygudur bi tadina bak, bana aynisini yapiyorsun diyorum)))
Dinle ilgili bir sey konustugunda once dindar ol, namazini kil, orucunu tut, surekli ilahiler dinle sonra benimle dinle alakali konus diyorum.
Ve surekli onun yalnis oldugunu her sekilde ona gosteriyorum. Başlarda o bende bir sey bulmaya calisirdi, simdi ben onda bir seyler buluyorum surekli.
Bir suru baski yapiyorum ona )))