Anne sütümü alıyo sütün yeterlimi.benim oğlumda mayıs doğumlu oda son günlerde çok huysuzdu.meğer artık doymuyomuş.kaşık maması veriyorum günde iki kez.anne sütüde emiyo.çok şükür düzeldi.ama seninki en baştan beri böyleymiş.başka bi sebebi olabilir.bebeğinin huyu öylede olabilir canım.Merhaba herkese senelerdir takip ediyorum ama yeni üye oldum Mayıs doğumlu 4 aylik bi oğlum var ilk bebegim. Doğduğundan beri agliyo doktor biogaia gaz damlası verdi faydasız kakasi düzen lo değil geceleri uyurdu son 3 gecedir saat başı kalkıyor beş dakka bile sırtı yere gelmiyor sürekli mız mız ve asık surat ne yapmam lazım çok yoruldum tecrübeli anneeeeeler?
Anne sütümü alıyo sütün yeterlimi.benim oğlumda mayıs doğumlu oda son günlerde çok huysuzdu.meğer artık doymuyomuş.kaşık maması veriyorum günde iki kez.anne sütüde emiyo.çok şükür düzeldi.ama seninki en baştan beri böyleymiş.başka bi sebebi olabilir.bebeğinin huyu öylede olabilir canım.[/QUOTE
Küçük kızımla 6 ayı böyle geçirdik kimden ne duyarsak yaptık ama geçmedi inş sizde öyle olmaz çok zor geçiyor o süreç elma yağı kullanmıştım ayaklarının altına masaj yaparak dene istersenDoyduguna eminim çünkü doyunca memeyi bırakıyor emmek istemiyor acken saldiriyor acile götürdüm normal doktora da götürdüm herkes bişeyi yok gaz sancisi diyor ama durmasının bi yolu olması lazım
Geyrekleri mi battı acaba
aç olduğu için de gece sık uyanır
bizde kullandık o damlayı aşırı bi etkisi yok
rezene çayı icirdim ben birde. Şekersiz olanindan humana.
Bir şey onu rahatsiz ediyor demek ki. Ne ediyor acaba
Doyduguna eminim çünkü doyunca memeyi bırakıyor emmek istemiyor acken saldiriyor acile götürdüm normal doktora da götürdüm herkes bişeyi yok gaz sancisi diyor ama durmasının bi yolu olması lazım
Bilmiyorum suan yazarken bile agliyo hic susmuyor
Bu aksamKarnını ov bakalım biraz. Koynuna sok yumuşak sesle şarkı söyle.
Mama yap istersen birde. Icerse actir icmesse gaz
Bu aksam ari maya kaşık mamasi denicem eğer susar doymuyor demektir deneyim mi sizce de zararı olur mu
Zararı olmazda benim ki ari maya yememisti sonra tadına bende baktım bana çok kötü geldi.
Başka bir marka dene istersen.
Ben hipp kullandım.
Ama çoğu bebek Aptamil yiyor Aptamil de alabilirsin.
Mamalarin içinde şeker yoksa zararı da yoktur.
Biz de basta biogaia kullanmistik, ise yaramamisti. Sonra sab simplexe gectigimizde biraz daha rahatladi. Farkli gaz ilaci deneyebilirsin. Eger gazdan oldugunu dusunuyorsan wind salbe diye bir merhem var, alman mali. O merhem de iyi gelmisti, youtube da wind salbe gaz masaji yazarsan uygulamasini da gorursun.Merhaba herkese senelerdir takip ediyorum ama yeni üye oldum Mayıs doğumlu 4 aylik bi oğlum var ilk bebegim. Doğduğundan beri agliyo doktor biogaia gaz damlası verdi faydasız kakasi düzen lo değil geceleri uyurdu son 3 gecedir saat başı kalkıyor beş dakka bile sırtı yere gelmiyor sürekli mız mız ve asık surat ne yapmam lazım çok yoruldum tecrübeli anneeeeeler?
Zararı olmazda benim ki ari maya yememisti sonra tadına bende baktım bana çok kötü geldi.
Başka bir marka dene istersen.
Ben hipp kullandım.
Ama çoğu bebek Aptamil yiyor Aptamil de alabilirsin.
Mamalarin içinde şeker yoksa zararı da yoktur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?