- Konu Sahibi beyazzzambak
-
merak etme canim yalniz degilsin:teselli: yagmurda ayni sabah uyaniyor gün icinde aksam yatana kadar sadece 40 dakika yatiyor-tatlicadiarzu- allahtan aglamasi yok ama uyumuyor allah uyumuyor:dilcikar: nasil dayaniyor anlamiyorum insallah gecici dönemdir en azindan öyle umud ediyorum:Saruboceq: bugün gittim uyku cayi aldim normalde gece verilirmis iyi geceler cayi diye geciyor bende gündüz versem sorun olmaz diye düsündüm ama o cay normal bebekler icin gecerli sanirim kizim 60ml icti banamisin demedi:roflol: taki aradan 4 saat gectikten sonra uykuya daldi:hooray: simdi uyuyor bakalim kac saat yaticak benim enbüyük sansi esimin gündüzleri evde olmasi:1hug: esim evde olmasa kafayi yerdim heralde yorgunluktan:1no2: ama kizim icin herseye deger yagmurun birkere yüzüme bakip gülmesi dünyalara bedelkıslar ya artık kafayı yemek üzereyim genel konularda da yazdım bu sıkıntılarımı ama anlatmakla bitmiyor en iyisi aynı dertten muzdarip arkadaşlarla konuşalım. ciddi anlamda ara ara kendimi kaybetmeye başladım allahtan eşim çok yakın ve o durumda hemen eşimi çağırıyorum. kucağımda durmadan ağlayan bir bebek yatmaktan nefret ediyor kucakta ağlıyo gezerken ağlıyo eline oyuncak veremiyorum aldıktan hemen sonra direk ağıza ve ısıramadıkça sinirleniyo yani bebeğimin susup kendi kendine oyalandığı hiç bir zaman yok gün içinde en fazla uyuduğu yarım saat benim gibi bebeği olup ta buna bir çare bulabilen var mı
bu arada kızımın diş sorunu da yok henüz sağlık sorunu da yani sebebpsiz ağlamalar
kaydirigubbakcemile3 aayyyy ne güldüm haaakaydirigubbakcemile3 baslıı okuyunca dur cemreyi güzelcene bi şikayet ediim dedimki tüm yazıcaklarımı yazmısınkaydirigubbakcemile3 ağlanıcak halimize güldm yaw iimi:uhm: sorma zambakcım sorma sana ek bişi yazmıycam ne yazdıysan hepsini bir bir yasıyorum:çok üzgünüm: bide ben aksam 5 e kadar yanlızım.yardımcım yok.2 dk al sen bak ben biraz dinleneyim diyecek kimsem yok:çok üzgünüm:sinirlerim yıprandı.bugun bacaana yapıstırdım sonrada sarılıp ağladımsenağlama tabi o anlamadıkafamçokkarıştı off cok seviyorum ama bazen yedirio kafayıÇok üzgünüm çoook napalım canları saolsun.küçkken bööle yaramaz olanlar büyüyünxce mülayim oluomus.bakalım o günlere bi gelelim dekırkı cıksın rahat etcen dediler yok.3 ayı bitsin oyalanır dediler yok.6 ayı bitirsin düzelir diolar artık inanmıyorum:enbuyukkk:
Celen lutfen bir daha Cemre ye dokunmaklava:
ben senin kizin hastasiyim.cok tatli masallah Allah nazarlardan saklasin.
benim oglumda biraz tombis olsa ayni Cemre... cok benziyor.yada be benzetiyorum :)
Benimki biraz once ustu degistirilken ortalıgı inletti,alt komsu cikti geldi nesi var diye..bakti cocuk guluyor...
Benimkide cok tahamulsuz,azcik çiş yapar..aaaaaaaaaa
acikir ..aaaaaaaaa
uykusu gelir..aaaaaaaaaaaaa
canı sıkılır..aaaaaaaa
aldigini agzina goturur...aaaaaaaaaaaaaaa
çarsaftaki çicegi almaya calısır alamaz...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
vs.vs.vs.
bizim huysuzluk hikayemiz biraz uzun.
1,5 aylikken bronsit teshisiyle 1 haftada hastanede yattik.sonra icimiz rahat etmedi hemen Turkiyeye geldik.Ozamanlar sadece iyice sakinlestirip sallaya sallaya ayakta emziriyordum.daha sonra sakinlesmez oldu,son 1,5 aydirda sadece uyurken emiyor.dusunun benim halimi cocuk acliktan ciğliği basiyor ama uyumadan emmiyor.uyuyamiyor karni aç.kaç doktora goturdum,hepsi ezberlemis,burnu tikalıdır,serum fizyolojik sık diyor.butun bunlara birde gaz sancımız son hız devam ediyor.bu benim ikinci cocugum,ama inanilmaz zorlaniyorum.
Valla suan izmitte annemin evindeyim,evime donmeye cesaret edemiyorum.birde yabanci ulkede tek basina 2 cocuga birden bakmak dahada zor.
neyse Allahim beterinden korusun cocuklarımızı,sagligi yerinde olsun bunada sukur diyoruz.
aboooowwww aynı ben önce ayakta emiyodu şimdi sadece uyurken emiyo vay be benim sıpa gibisi de varmış
ama:çok üzgünüm: ben:çok üzgünüm: valla sinirim hopluo miy cim yaaa:çok üzgünüm: bebişin resmini koysanayerimsenibendelikafadulden
zambakcim,yarin belki reflu mu acaba diye yine doktora gidicez,bakalim ne cikacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?