huysuz bebekleri yüzünden psikolojisi bozulanlar sıkıntılarımızı paylaşalım mı

canım ya doktordan gelince mutlaka yaz bu kadar ağlama emmeme normal olabilirmiymiş

canim,reflu degilmis,reflu olabilmesi için fişkirtarak kusması gerekiyormuş.sadece uyuduktan sonra emmesinide huy edinmis dedi.
valla kilosuda bana cok az geliyor ama doktor sadece anne sutu alan bir bebek için çok iyi dedi.boyu ve kafa cevreside iyiymiş.
birde sıpa nasil beni yalancı cikartiyor her defasinda.doktora gulucukler,kahkalar,masum masum bakmalar.sanırsın o beni doktora getirdi.
cevresiyle cok ilgili,ilgi isteyen bir bebek konusun,oyunlar oynayin dedi.klasik seyler yani..
eger biberon aliyor yada ek gida aliyorsa emmeyi reddebilirmis.ama benimkine anlam veremedi.

Canım yaa seni çok anlıyorum ama sakın bir daha yapma..
istediğin kadar vur çözüm mü? daha çok ağlar yavrummm..
tmm huysuzluğundan yapıyorlar bazen ama yaa o anda bir sıkıntısı varsa bir yeri ağrıyorsa onun üstüne bir de sen bağırıyorsun ...

ya bilioruuum:çok üzgünüm: ya ööle şappadanakta yapıstırmadım canım.o anlamadı bile.ama cidden ömür törpüsü bu bızdıklar:asigim:

bende birtek benim oğlumusanıyodum böyle.aynı sorunu bende yaşıyorum.veşuan kafayı yemek üzereyim.bende yalnızım bana yardım edecek kimsem yok.eşimde saat 11de eve geliyor.ben bütün gün yalnızım.bi yandan ev işi bi yandan bebek.ölüyorum.oğlum bebek değil haydut resmen daha 8 aylık yürümeye çalışıyor.
bütün gün onu yürütecekemişim.
altını aldırmaktan nefretediyor.üsstünü giydirirken bir ağlıyorki anlatamam.allahtan yemek yemesi yerinde.bazenolur olmasdık huysuzlanıyor ne yapacağımı şaşırıyorum.

ah ah herkesin başında varmış demek bende bir benim bu durumda olan sanıyordum.oğlumun doğduğundan beri gündüz uykuları yoktu sürekli ağlıyordu bende ayağımdan hiç indirmeden uyutuyordum uyandığında ayaklarım kopacak gibi uyuşuyordu.uyanık kaldığındada herşeye ağlıyordu.5 buçuk ayı böyle geçirdim .terin suyun içinde kalırdım onu uyutacam diye.ben öğretmenim doğumdan sonra çalışmadım kısmetse eylülde başlayacağım.hep düşündüm buna benden başka kim tahammül eder diye.zaten 4 aylık olana kadar kakasını kendi yapamadı hergün elimde derece ile ağlaya ağlaya yaptırdım.bazı bebeklerde ek gıdaya geçene kadar yaşanabiliyormuş.sütünde posa yok ondan olur demişiti doktor.4. ay bitti hala vızırdanması bitmedi.üzülüyordum 4 yılıln sonunda bebeğime kavuşmuştum ama bebeğim çook mutsuz bir bebekti.kayınvaldem hadi bebek yapın olmuyomu olsa ben bakarım derdi.bebeğim doğdu el gibi günü birlik görüp gitti.destek falan olmadı maalesef.oysa arabayla 45dk uzaklıkta oturuyodu.annem çok hasta olmasına rağmen yine bebeğim doğunca 20 günb onda kaldım ama daha fazla rahatsızlık vermekte istemedim.eşimle 5 buçuk ay baktık .ama psikolojim altüst oldu.bakıcı bir kadın buldum .çok şükür şimdi birlikte ilgileniyoruz oğlum 9 aylık oldu diş çıkartıyo 2 si çıktı ama hala huysuz.eskisi kadar olmasada.Allah hepimize kolaylık versin.inanın bazen arkadaşlarımın çocuklarını görünce imreniyorum.4 saat uyuyan bile var.çok şükür yeme sorunu yok o da olsa ne yapardım bilmiyorum

Sizin huysuz bebekler büyümüştür artık ben berbat durumdayım.... İlk kırk gun cok ıyıydık ye iç uyu uyanıkken etrafa bak şeklindeydık şimdi uyanıkken azcık mutlu sonra hep aglıyo hep aglıyo az yıyıp cok kusuyo kakası bugun 7. Gun oldu yapmadı bitmeyen gazları var yavrum ac uyuyp ac uyanıyo ama dr kg alması iyi dedi ilk iki ay 1.100 alıyodu bu üçüncü ayı bitti 700 gr almış az yiyip çok kustugu için diye düşünüyorumda ağlamasına çare bulqmıyorum ben bu çocugu nasıl kendi kendine mutlu bir çocuk yapcam nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…