anlattıklarınızda sevgılımın huylarını gordum , cok zor karakterler gercektenEşiniz nazı cazı size söken,duygu değişimi yüksek (1 saat önce şen şakrak 1 saat sonra suratı asık) olan,yoğun işi olduğundan canı sıkılsa kendisine bulaşılmasını,üstüne düşülmesini istemeyen ama onu serbest bıraktığında da umursanmadığını düşünen ve bunu size hissettiren,ailelerle ilgili sıkıntı yok fakat içli dışlı olmak istemeyen 2 saat yeterli diyen (kendi ailesi içinde böyle) düzeni bozulacak ,sorumluluk alamıcağını düşünerek çocuk yapmaktan korkan ve hisleri alınmış gibi biri ona sevgi gösterse çıkarı var gibi düşünüp uzaklaşan bencil,huysuz bir koca.
İyi yanları:Kalp kırmayı istemez pişman olur,kadında kızda gözü olmayan, ahlaklı, çok yardımsever ve isterse müthiş güleryüzlü,eğlenceli.Girdiği ortamda şeytan tüyü olan sevilen,fazlasıyla mantıklı,muhakeme ve öngörü yeteneği yüksek.Temiz.Bakımlı.Vicdanlı.
Bu terazi dengesiz değil mi sizce de?
ailelerle ilgili sıkıntı yok fakat içli dışlı olmak istemeyen 2 saat yeterli diyen (kendi ailesi içinde böyle)
Bence bu kısmı iyi yanlarına ekleyin terazi biraz daha dengelenir:)
BBlair eşimde terazi burcu. Bu kadar olunmaz ama ya. Tartışma çıkarcam öyle susacak ki bi daha konuşamayacak ama benim sinirlerim yıpranıyor bende yoğun çalışıyorum.
Al benden de o kadar.Anlattıklarınız da kendimi gördüm bi an Allah kocama sabır versin
Naz'ı başka kime sökecek birbirimizden başkası Yok (eşlerimiz için diyorum) az biraz tahammül edin canım çok da çekilmez değil bence hatta bu kadar iyi huyla Harika bi eş olmuş daha ne olsun
Tek bencil olmasını biraz törpüleyeceksen yeter yani...
Bu arada sen ne burcusunn ?????
Ya ikizler bal terazinin yanında hatta kaymak sen ne diyosun benim kardeşim ikizler sadece tepkileri belli olmaz ikizlern o kdr terazi gibi adamın sinirleriyle oynamıyorBende ikizlerim kendime geçimsiz derdim Büyük konuşmuşum öyle sevdim ki al sana dedi Allah
Ben hayatımda 4 tane terazi burcu insanı tanıdım. Sana hepsini anlatıcam şimdi kısaca özet geçicem.
Birtanesi erkekti flört amacıyla konuşuyordum cocuk beni delirtti resmen arkama bakmadan kaçtım ya ben böyle ne istediğini bilmeyen naptıgı ne dediği belli olmayan saniyesi saniyesine uymayan bir erkek tanımadım :))
Simdi cocugu yolda görüyorum yandan yandan kaçıyorum o kdr kendinden beni soguttu. Basta bu burcun insanı kendini insanlara cok sevdiriyor ama tanıdıkca yaka silkeliyorsunuz.
Diğeri dershanede arkadaşımdı yani böyle dengesizlik görmedim bana mesaj atardı bende cevap verirdim sonraki mesajın bana iki gün sonra atardı arardım açmazdı sonra sen bei hç aramıyorsun diye trip atardı buluşalım derdik tamam derdi ertesi gün kızdan ses seda cıkmaz sırra kadem basardı nihayetinde oda hayatımdan cıktı.
Üçüncüsü çalıştıgım şirkette müdür yardımcısı bir kızdı bir sorudugunu beş dakikada bir daha soran heyecanlı aslında bir şeyden anlamayan ama her konuda patronluk taslamayı seven arada hadsiz ne dediğini bilmeyen şaşkın biriydi. Halada onunla çalışıyorum kafayı yemezsem iyidir kurtulamadım ondan :)
Diğeri zaten gelinimiz onu anlattım :))
Yani terazi burcu diyince biri topuklarımı popoma vura vura kaçıyorum ikizlerden beterler.
eşiniz bana çok benziyor :))Eşiniz nazı cazı size söken,duygu değişimi yüksek (1 saat önce şen şakrak 1 saat sonra suratı asık) olan,yoğun işi olduğundan canı sıkılsa kendisine bulaşılmasını,üstüne düşülmesini istemeyen ama onu serbest bıraktığında da umursanmadığını düşünen ve bunu size hissettiren,ailelerle ilgili sıkıntı yok fakat içli dışlı olmak istemeyen 2 saat yeterli diyen (kendi ailesi içinde böyle) düzeni bozulacak ,sorumluluk alamıcağını düşünerek çocuk yapmaktan korkan ve hisleri alınmış gibi biri ona sevgi gösterse çıkarı var gibi düşünüp uzaklaşan bencil,huysuz bir koca.
İyi yanları:Kalp kırmayı istemez pişman olur,kadında kızda gözü olmayan, ahlaklı, çok yardımsever ve isterse müthiş güleryüzlü,eğlenceli.Girdiği ortamda şeytan tüyü olan sevilen,fazlasıyla mantıklı,muhakeme ve öngörü yeteneği yüksek.Temiz.Bakımlı.Vicdanlı.
Bu terazi dengesiz mi sizce de?
Tüm kötü özellik dedikleriniz aslında tek bir kapıya çıkıyor.. ilgi sevgi görmeden büyümüş bir çocuk gibi.. kendi basının çaresine bakmış huzursuz ortam olacak diye korkan tek tabanca bir ruh hali.. ama ilgiye sevgiye aç aslında.. belki yaniliyorum ama bana öyle geldi.. zor gibi duruyor ama size inanmış güvenmis sevmiş.. siz de onu.. bence teraziyi atın çöpe.. nasıl mutlu olunur ortak noktadan ilerleyin.. biraz içini dokmesini saglamaya çalışın.. mutsuz çocukluk kokusu geldi bana.. iyi bildiğim bi konudur ondan belki:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?