allah sabır versin gerçekten zor böyle insanlar
hele erkeğin de artistliği hiç çekilmiyor
hele bu devirde vala kimse padişah değil bu insanlara iyi ders vermek lazımama elimizden bişey gelmiyor
manik depresif olabilir mi farklı kişilikler gösteriyosa tedavi olması gerkebilir. bende 1 yıllık evliym görücü usulü sayılır herkesin çok sevdiği çok iyi efendi diyerek övdüğü biriyle evlendim. amaa evlilikte çok sorunlu biri. herşeyi büyütüyo of bile deme hakkım yok. uzatıyo küsüyo konuşmuyo napıcam bilmiyorum. ama sorsan o haklı öyle değişik ki çok zor bi karar anındayım. Allah yardımcım olsun.Tamam o kısmı anladım da bu kadarı naz değil de saygısızlık oluyor sanki. Çok severek evlendik çok mutlu olduk ama adam evlendik değişti.Bi de hayat yıprattı beni dio.Bana ne !!! bende çalışıyorum sana saygısızlık yapıyormuyum yemin ederim sopalık şımarık yaw.
aynen benimkide öyle mutsuzluktan mı besleniyo nedirBence o bana uydursa şu an herşey sakin dingin olağan ve huzurlu olur.Ama yok adam huzur istemio.
Bu konu eski, yeni konu açsanıza siz?mrb kızlar ben evleneli 11 ay oldu ama hiç mutlu olmadım ilk ay bile hep bi garipti soğuk mesafeli. kendini kral sanıyo bende onun hizmetçisi gibiyim. öyle yetiştirilmiş hiç hayır denmemiş bi bardak suyunu bile almamış herşeyi benden bekliyo emrivaki konuşuyo aileside hastalıklı gibi annesi ve ablası ona tapıyolar yanlışta olsa onun söylediği yaptığı herşey doğru. annesine sen napıyosun diye sordum nasıl sen dersin diye çıkıştı bana anneme uğruycaksın gideceksin yapacaksın diye emirler verir. ben büyükşehirden sırf onun için küçük bi ilçeye geldim ama saygısız bencilin teki çıktı. üstelik onun 2. evliliği bide oğlu var çok kıymetli, yani herkes benden kıymetli kendimi çok değersiz hissettiriyo bana bu bi tatktik mi yoksa kadınamı değer vermiyo ne yapmaya çalışıyo bilmiyorum. işin ilginç yanıda dışarda mükemmel herkese o kadar saygılı o kadar iyi ki asla tahmin etmezdim böyle davranıcanı. daha evlendiğimiz ilk geceden başladı bitti demeye her tartışmada bitti ayrılıyoruz der. ona surat asmaya kızmaya of demeye hakkım yok bu ilişki sürer mi böyle neyi bekliyorum neye dayanıyorum bilmem daha biçok şey var eksik bile anlattım ama içimi dökmek birileriyle paylaşmak istedim. hiç bu kadar mutsuz olucamı böyle kötü bi evlilik yapıcamı tahmin etmezdim.
nasıl açılıyo kiBu konu eski, yeni konu açsanıza siz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?