Bende teraziyim hiç te öyle huysuz geçimsiz değilimdir..
Terazi aradaki dengeyi kurar bir kerer,gerçi dengeli dengesiz derler bize.
Sizde aranızda ayrılıyorsunuz dengeli dengesiz diye.
Ben mesela dengeliyimdir,arada o bozarım onuda..
Eşimde ikizler burcu,tam tezadız aslında..
bizim gibi.O da beni bozar mesela.Ama sabırlı,kontrollü olan da benim hep.
Esimle benzer yonleri var esinizin.Esim de sabirsiz fevri kontrolcu detayci bi an neseli bi an morali bozuk inisli cikisli bi yapisi var.bes yillik evliyim hala alisamadim huylarina..
Ancak herkese karsi yardimsever paylasimci guvenilir comert dusuncelidir.
bizde cok ters karakterizdir esimle.o koc ben yengec az cok tahmin edersiniz karakterleri.ilimli olan alttan alan taraf hep benimdir genelde arada cok dolunca patlarim.o zamanda o susar.yani birbirini çozunce isler kolaylasiyor biraz daha..huyunu biliyorsan gerginken ustune gitme o konusana kadar onunla ilgilinme v.s..bence esiniz dengeli biri bir cok insana gore. bazi seyleride konusarak yada hissettirerek zamanla rayina oturtabilirsiniz..mutluluklar dilerim..saygi sevgi ve sadakat varsa herseyin üstesinden gelmenin bir yolu hep vardir bana göre..:)
Wayy wayy wayy şahanesin.Bende böyle düşünüyorum.Kayınvalidem ve kayınbabam yoğun çalışan emekli meslektaşlar.Eşimi teyze büyütmüş bir de geçimsiz bir abisi varmış.Evet sorunlu çocukluk olablr.Kayınvalidem özellikle hhiiiiiiiiiiiiçç bir şeye mi karışmaz Allahımmmmmmmm...Çıldırcam.Kendisine de söyledim bunları kızım babası da böyleydi işte napalım dien biri.ekmek elden su gölden yetişmiş eşim.Ama sevgiliyken muhteşem bir insandı.Gözlerim kör oldu.Evlenince .................... nakavt :) Onlarda Baba hakimiyeti var yok değil ama nerde ben göremiyorum.Ailesini severim ama bir yaptırımları yok.pöffffff [/
Bi terazi olarak söylüyorum ki bunlar artık alışageldik klasik özellikler bizim içinBence zamanla alışırsın sende ayak uydurursun eşine..
8 yillik mi evlisiniz??bizde 9 u dolduracagiz.evet cok ters karakterleriz ama birbirimizi sevdigimiz icin bir cok seye tolerans gosterip bazen sakaya vurup gecebiliyoruz.üstelik cok cok bakimli bir bayan degilim temizligime sacima giyimime dikkat ederim ama cok bakimliyim diyemem.buna ragmen esimle birbirimizin gozlerine bir kac saniye baktigimizda bile farkli hissedebiliyoruz.yani bunun yillarla ilgisi yok.bence sizde biseyler eksilmis.yada monotanlasmis..tahammulunuz azaldigi icin herseyden rahatsiz olmaya baslamissiniz.birbirinizin olumlu yanlarini dusunup ona gore yaklasip aranizdaki elektirigi tekrar canlandirabilirseniz bence asilamayacak seyler degil..umarim en kisa surede mutlu oldugunuz bir evliliginiz olur..mutsuz bir evlilik insana eziyetten baska bisey degildir bence..burdaki benim gibi arkadaşları görünce Allah allah normal mi bu adam diorum ama bana normal gelmior.Yeni değil adamı zaten hep idare ediorum bende patlıyrum bazen ama kendimi üzdüğümle kaldığım için artık umursamuıyorum.Bağırmıyorum bağırmadıkça tepeme çıktı.Ama ben tartışmak istemiyorum kışkırtmalara gelmek istemiyorum.Bakımlı da bir bayanım.Beğenmiyormusun dediğim de benim göğüse kalçaya bakıp da iç çekeceğim yaşları geçtim doydum 8 yıl oldu geçtik bunları aştık diyor.Sevgisini de eskisi gibi göstermiyor.Ne anlayayım bundan? Nabzına göre şerbeti veriyorum yine onu iyi idare ediyorum.
8 yillik mi evlisiniz??bizde 9 u dolduracagiz.evet cok ters karakterleriz ama birbirimizi sevdigimiz icin bir cok seye tolerans gosterip bazen sakaya vurup gecebiliyoruz.üstelik cok cok bakimli bir bayan degilim temizligime sacima giyimime dikkat ederim ama cok bakimliyim diyemem.buna ragmen esimle birbirimizin gozlerine bir kac saniye baktigimizda bile farkli hissedebiliyoruz.yani bunun yillarla ilgisi yok.bence sizde biseyler eksilmis.yada monotanlasmis..tahammulunuz azaldigi icin herseyden rahatsiz olmaya baslamissiniz.birbirinizin olumlu yanlarini dusunup ona gore yaklasip aranizdaki elektirigi tekrar canlandirabilirseniz bence asilamayacak seyler degil..umarim en kisa surede mutlu oldugunuz bir evliliginiz olur..mutsuz bir evlilik insana eziyetten baska bisey degildir bence..
bence sizin bi cinnet geçirmeniz lazım. şu adamı bi sarsın iyice belki duyguları canlanır:)
Sana tavsiyem oyle tripli zamanlarinda ustune gitme ama kus de durma normal ol simarabiliyorlar fazla verici olmak iyi degil.1.5 yasinda kizim var onun da etkisi var esim eskiye oranla kendini torpulemeye calisti calisiyor daha iyi en azindan..cunku minik bir masumun yaninda tartismak seslerin yukselmesi hic iyi degil kizimiza kiyamiyoruz dengelemeye calisiyoruz.Ya bide çabuk soğuyor küsüyor.Nazlı ya.Çocuk varmı çocuk olsa bişi demicem.5 yılda alışamamışsınız vay halime.
Sana tavsiyem oyle tripli zamanlarinda ustune gitme ama kus de durma normal ol simarabiliyorlar fazla verici olmak iyi degil.1.5 yasinda kizim var onun da etkisi var esim eskiye oranla kendini torpulemeye calisti calisiyor daha iyi en azindan..cunku minik bir masumun yaninda tartismak seslerin yukselmesi hic iyi degil kizimiza kiyamiyoruz dengelemeye calisiyoruz.
bende teraziyim bence cok tatliyiz. sorumluluk almayi sevmez ama bi söz verdi mi onu ş muhakkak yeri ne getirir. o yÜzden kolay kolay soz vermez. bencil değilim ben şahsen rahatımıza düşkün oluruz.ayrica dengesiz diil ama bazen mutlu baZen karamsar olabiliyoruz öyle anlarda idare edin üstüne gitmeyin kendi kendine düZelir zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?