Huysuz Eşi Olanlar!

Esimle benzer yonleri var esinizin.Esim de sabirsiz fevri kontrolcu detayci bi an neseli bi an morali bozuk inisli cikisli bi yapisi var.bes yillik evliyim hala alisamadim huylarina..
Ancak herkese karsi yardimsever paylasimci guvenilir comert dusuncelidir.

bizde cok ters karakterizdir esimle.o koc ben yengec az cok tahmin edersiniz karakterleri.ilimli olan alttan alan taraf hep benimdir genelde arada cok dolunca patlarim.o zamanda o susar.yani birbirini çozunce isler kolaylasiyor biraz daha..huyunu biliyorsan gerginken ustune gitme o konusana kadar onunla ilgilinme v.s..bence esiniz dengeli biri bir cok insana gore. bazi seyleride konusarak yada hissettirerek zamanla rayina oturtabilirsiniz..mutluluklar dilerim..saygi sevgi ve sadakat varsa herseyin üstesinden gelmenin bir yolu hep vardir bana göre..:)

Ya bide çabuk soğuyor küsüyor.Nazlı ya.Çocuk varmı çocuk olsa bişi demicem.5 yılda alışamamışsınız vay halime.

burdaki benim gibi arkadaşları görünce Allah allah normal mi bu adam diorum ama bana normal gelmior.Yeni değil adamı zaten hep idare ediorum bende patlıyrum bazen ama kendimi üzdüğümle kaldığım için artık umursamuıyorum.Bağırmıyorum bağırmadıkça tepeme çıktı.Ama ben tartışmak istemiyorum kışkırtmalara gelmek istemiyorum.Bakımlı da bir bayanım.Beğenmiyormusun dediğim de benim göğüse kalçaya bakıp da iç çekeceğim yaşları geçtim doydum 8 yıl oldu geçtik bunları aştık diyor.Sevgisini de eskisi gibi göstermiyor.Ne anlayayım bundan? Nabzına göre şerbeti veriyorum yine onu iyi idare ediyorum.

Suyuna gidin dicem de, hep kadınlar çabalıyor uğraşıyor bişeyleri düzeltmeye çalışıyor.
Karısının suyuna giden erkek göremedik henüz

8 yillik mi evlisiniz??bizde 9 u dolduracagiz.evet cok ters karakterleriz ama birbirimizi sevdigimiz icin bir cok seye tolerans gosterip bazen sakaya vurup gecebiliyoruz.üstelik cok cok bakimli bir bayan degilim temizligime sacima giyimime dikkat ederim ama cok bakimliyim diyemem.buna ragmen esimle birbirimizin gozlerine bir kac saniye baktigimizda bile farkli hissedebiliyoruz.yani bunun yillarla ilgisi yok.bence sizde biseyler eksilmis.yada monotanlasmis..tahammulunuz azaldigi icin herseyden rahatsiz olmaya baslamissiniz.birbirinizin olumlu yanlarini dusunup ona gore yaklasip aranizdaki elektirigi tekrar canlandirabilirseniz bence asilamayacak seyler degil..umarim en kisa surede mutlu oldugunuz bir evliliginiz olur..mutsuz bir evlilik insana eziyetten baska bisey degildir bence..

3 yıldır evliyiz 5 yıllık flört var.Ama 5 yıllık flörtte hızlı yaşadık.Çok çok deli gibi sevdik.Yorucu iş hayatları ve stresle sarsıldık.Ben eski ben olmaya çalışıyorum o da eski kibar sevgili olsa sorun kalmayacak.Evet sevgiden dolayı gözlerimize bakınca anlıyoruz.Şakaya vuruyoruz çok çok da iyi anlaşırız.Birbirimize de tip olarak benzeriz.Sıcakkanlı güleryüzlü bakımlıyız.Ama gerçekten o karamsar düşünmekten vazgeçse ileriye dönük hayali bile yok.Bebek aile fln yok.Sorsan diorki param olsa şu evi alırım şu arabayı keyfime bakarım bi sorsan aileden önemlisi yok huzurum olsun param olmasın.Hep ikilemde.Bu sadece terazi burcuna özgü bişi olamaz.Vazoyu geçirecem kafasına da kıyamıorum...(yani vazoya :)))

bence sizin bi cinnet geçirmeniz lazım. şu adamı bi sarsın iyice belki duyguları canlanır:)

bence sizin bi cinnet geçirmeniz lazım. şu adamı bi sarsın iyice belki duyguları canlanır:)

Hay ben onunu duygusunu yerim yaaaa...Hiç bişeye karşı tepkim yok hissedemiyorum diyor.Sıkıcaksın topuğuna hissettin mi nasıl diceksin!.Gemileri yakmaktan sonra pişman olmaktan korkuyorum.

Ya bide çabuk soğuyor küsüyor.Nazlı ya.Çocuk varmı çocuk olsa bişi demicem.5 yılda alışamamışsınız vay halime.
Sana tavsiyem oyle tripli zamanlarinda ustune gitme ama kus de durma normal ol simarabiliyorlar fazla verici olmak iyi degil.1.5 yasinda kizim var onun da etkisi var esim eskiye oranla kendini torpulemeye calisti calisiyor daha iyi en azindan..cunku minik bir masumun yaninda tartismak seslerin yukselmesi hic iyi degil kizimiza kiyamiyoruz dengelemeye calisiyoruz.

bende teraziyim bence cok tatliyiz. sorumluluk almayi sevmez ama bi söz verdi mi onu ş muhakkak yeri ne getirir. o yÜzden kolay kolay soz vermez. bencil değilim ben şahsen rahatımıza düşkün oluruz.ayrica dengesiz diil ama bazen mutlu baZen karamsar olabiliyoruz öyle anlarda idare edin üstüne gitmeyin kendi kendine düZelir zaten.

Ben de çocuk hariç kendimi gördüm.. o da sanırım hormonlardan

Iste o yuzden cocuk sart yoksa buyumuyorlar

Tatlım idare ederim de beni neden ara sıra o idare etmio tek taraflı ver ver nereye kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…