Huysuz Eşi Olanlar!

Arkadaşım aynen öyle.Bende ikizler burcu olunca aaaa dedim bu tam benlik.Her yönden çekti beni.Cezamı buldum valla.

Benim kız kardeşimle gelinimiz aynı yerde çalışıyor her gün kardeşim sinir küpü şeklinde geliyor gelinimizi bogmamak için :))
Kardeşim ikizler Gelin terazi burcu :))) Hiç anlaşamıyorlar:)

Benim kız kardeşimle gelinimiz aynı yerde çalışıyor her gün kardeşim sinir küpü şeklinde geliyor gelinimizi bogmamak için :))
Kardeşim ikizler Gelin terazi burcu :))) Hiç anlaşamıyorlar:)

Aslında ikisi de uçlarda sıkılgan burçlar.Anlaşırlar.Ama yükselen burçların etkileri,yaşananlar cartı curtu.Burçlara göre terazi ikizler şahane derler.

Aslında ikisi de uçlarda sıkılgan burçlar.Anlaşırlar.Ama yükselen burçların etkileri,yaşananlar cartı curtu.Burçlara göre terazi ikizler şahane derler.

Allah kolaylık versn sana canım valla işin zor ama o kdr da büyütme sonucta herkesin kusuru var öyle değil mi?

4 yaşında kızım var.. yeri geliyor üstüne gitmiyorum.. onun da bir ruh hali duygusal yaşamı var.. bana açık kapı biraktiginda giriyorum o kapıdan..
Eşim de öyledir hem yalnız büyümüş hem ilgi ister hem yalnızlık.. bazen bencil olur..
İdare çok önemli.. tabiki mutsuz çocukluk eşi üzmek için bahane olmamalı.. o da elini uzatacak ki siz tutacaksiniz..
Eşimin ailesi ile aram iyidir ama eşim çok yakın olmak istemez..

Belli ki siz hayat dolu guclu olan tarafsiniz o ise daha yaralı daha ürkek.. azıcık denge.. idare.. sizi mutlu eden bir evlilik için değer..

Aynen durum bu.Ama çocuk istememesinin nedenini anlayamıyorum.neden istemiyor o da ayrı mevzu

Aynen durum bu.Ama çocuk istememesinin nedenini anlayamıyorum.neden istemiyor o da ayrı mevzu

İstiyor ama korkuyor mu
Hiç mi istemiyor
Birlikte konuşup cozmeniz lazım
Belki şu an hazır değil
Çocuk konusu çok özel tabiki
Evlenmeden önce istemiyorum diyor muydu
35 yaşında 7 yıllık evli çift tanıyorum ikisi de istemiyor böyle çok mutlu olduklarını bozulmasını istemediklerini söylüyorlar..
Siz isterken zor bir durum. .

İstiyor ama korkuyor.Hiç istemiyor durumu yok.Var benimde öyle tanıdıklarım.Şimdi duydum bir arkadaşım çok istiyordu çocuk az önce haber almış çocuk engelliymiş aldırmayı düşünüyorlar.%99 engelliymiş.O yüzden Allah hayırlısını versin.

Hayirlisi olsun inş istediğiniz gibi olur..

koca adama aile ne yapabilir ki.

benimkide sevgiliyken süperdi ama hayat şartları işte adam değişti. gerçi ben daha çok değiştim ya neyse.
belki sizde sevgiliyken olduğunuz gibi değilsinizdir.herşey karşılıklı

Tabiki hepimiz değiştik.Hayat değişti.Ama o % 80 değiştiyse ben %10 değiştim.Aradaki fark bu.Kendi de farkında.

Sanki yeni evlisiniz gibi geldi. Merak etmeyin çok da olumsuz bulmadım ben. Duygu değişimlerine, ilgi dengesine falan zamanla alışırsınız. Ailelerle sıkı fıkı olmama isteği benim için olumlu zaten. Terazi iyi yöne daha ağır basıyor bence. Kusursuz insan yok.
Çocuk yapmaktan korkmak da normal, ama ömür boyu korkmaya devam etmez herhalde bir yerden sonra farklı düşünmeye başlar. İkiniz de hazır hissedince denemeye başlarsınız.

3 yıllık evliyiz ama adam hep gel gitli.Çocuk konusunda gel git li.Evlilik konusunda öyle.Her konuda öyle.Ailemle görsen bi an can ciğer bi an soğuk buzdolabı.Dengem şaşıyor.Çocuk konusu ise konuya nası girsem die çırpınıyorum.

Bence çocuk konusunda o hazır değilse acele etmeyin. Sonra sen istemiştin al sen bak demesin İki taraf da tam gönüllü olsun.
Ben ilk zamanlar ikna etmek için çocuğun bütün masraflarını çıkarmıştım, bak sadece bu kadar para tutuyor diye O zaman hemen değil ama zamanla o da istedi.

Ayy bende mi al çocuk masrafı bu kadar desem :)

Resmen anlaşmaya dönüştürüolar yaaaa...Huysuz sopalık işte oysa çocuğu olsa ne sevinir.

Ayy bende mi al çocuk masrafı bu kadar desem :)

Resmen anlaşmaya dönüştürüolar yaaaa...Huysuz sopalık işte oysa çocuğu olsa ne sevinir.
İşte benimki çok işe yaradı mı bilemeyeceğim. Ondan aylar sonra kendi de istemeye başladı çünkü Ama bunaltmamak lazım o kesin. O zaman iyice inat oluyor. Ya da razı olsa da siz istemişsiniz o razı olmuş oluyor işte. Ki çocuğun ortak bir karar olması gerekirken. Bizim olmadı ama sonra, hayırlısı...

Neden olmadı? tedavi denediniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…