Eşiniz nazı cazı size söken,duygu değişimi yüksek (1 saat önce şen şakrak 1 saat sonra suratı asık) olan,yoğun işi olduğundan canı sıkılsa kendisine bulaşılmasını,üstüne düşülmesini istemeyen ama onu serbest bıraktığında da umursanmadığını düşünen ve bunu size hissettiren,ailelerle ilgili sıkıntı yok fakat içli dışlı olmak istemeyen 2 saat yeterli diyen (kendi ailesi içinde böyle) düzeni bozulacak ,sorumluluk alamıcağını düşünerek çocuk yapmaktan korkan ve hisleri alınmış gibi biri ona sevgi gösterse çıkarı var gibi düşünüp uzaklaşan bencil,huysuz bir koca.
İyi yanları:Kalp kırmayı istemez pişman olur,kadında kızda gözü olmayan, ahlaklı, çok yardımsever ve isterse müthiş güleryüzlü,eğlenceli.Girdiği ortamda şeytan tüyü olan sevilen,fazlasıyla mantıklı,muhakeme ve öngörü yeteneği yüksek.Temiz.Bakımlı.Vicdanlı.
Bu terazi dengesiz mi sizce de?
Başlığı okuyunca aha dedim beni çağırıyolar sonra baktım hakkat çağırmışsın bir terazi eşi ve annesi olarak konuşuyorum kesinlikle TERAZİLER TAM DENGESİZEşiniz nazı cazı size söken,duygu değişimi yüksek (1 saat önce şen şakrak 1 saat sonra suratı asık) olan,yoğun işi olduğundan canı sıkılsa kendisine bulaşılmasını,üstüne düşülmesini istemeyen ama onu serbest bıraktığında da umursanmadığını düşünen ve bunu size hissettiren,ailelerle ilgili sıkıntı yok fakat içli dışlı olmak istemeyen 2 saat yeterli diyen (kendi ailesi içinde böyle) düzeni bozulacak ,sorumluluk alamıcağını düşünerek çocuk yapmaktan korkan ve hisleri alınmış gibi biri ona sevgi gösterse çıkarı var gibi düşünüp uzaklaşan bencil,huysuz bir koca.
İyi yanları:Kalp kırmayı istemez pişman olur,kadında kızda gözü olmayan, ahlaklı, çok yardımsever ve isterse müthiş güleryüzlü,eğlenceli.Girdiği ortamda şeytan tüyü olan sevilen,fazlasıyla mantıklı,muhakeme ve öngörü yeteneği yüksek.Temiz.Bakımlı.Vicdanlı.
Benim eşimde benziyor sizinkine bencil dır asabi bir saati bir saatini tutmaz bir sinirlenir bağırır çağırır bir bakarsın sen şakrak 7 yıl oldu alistim bu huylarina ama bazende kaldıramıyorum patlıyorum beni üzen yanida çocuklarıma yansıyor onlarında etkilenmesinden korkuyorum bu dengesizliginEşiniz nazı cazı size söken,duygu değişimi yüksek (1 saat önce şen şakrak 1 saat sonra suratı asık) olan,yoğun işi olduğundan canı sıkılsa kendisine bulaşılmasını,üstüne düşülmesini istemeyen ama onu serbest bıraktığında da umursanmadığını düşünen ve bunu size hissettiren,ailelerle ilgili sıkıntı yok fakat içli dışlı olmak istemeyen 2 saat yeterli diyen (kendi ailesi içinde böyle) düzeni bozulacak ,sorumluluk alamıcağını düşünerek çocuk yapmaktan korkan ve hisleri alınmış gibi biri ona sevgi gösterse çıkarı var gibi düşünüp uzaklaşan bencil,huysuz bir koca.
Benim de 5 yıllık sevgilim terazi ve anlattığına bir çok yönden benzeyen bi adam. Kesinlikle dengesizseviyorum ama.. O da dengesizliğinin kendine verdiği rahatsızlığın huzurunu benimle yakalıyor. Benim hayatıma da hareket geliyor. Aksiyon ve renk katıyor valla Ama arada kavga fln et, yıprandığını söyle ki dinlenme dönemleriniz de olsun. Ben baya anlatıyorum, sen bencil huysuz bi adamsın, beni yoruyosun bu ara az mola ver diye :)
Ya hepsinin yanında, ahlakından kaynaklı sana olan saygısı zaten her şeyi ayakta tutuyor. Bu arada çocuğu sen istiyosan, onun ikna olmasını bekleme. Böyle tiplere emri vaki yapmak lazım. Bi şekilde uyum sağlıyorlar sonradan. Ben böyle çözüyorum, kendi bildiğimi okurum genelde, önce biraz söylenir, sonra kendi kendine düşünür mantıklı bulur, ikna eder kendini. Küçük tanrıcıklar onlar kendi dünyalarındahoş görmek lazım.. tatlı insanlar ya seviyorum ben
Anlattiklarinin çoğunda kendimi gördüm.Sanirim Allah kocama sabir vermeli :)Eşiniz nazı cazı size söken,duygu değişimi yüksek (1 saat önce şen şakrak 1 saat sonra suratı asık) olan,yoğun işi olduğundan canı sıkılsa kendisine bulaşılmasını,üstüne düşülmesini istemeyen ama onu serbest bıraktığında da umursanmadığını düşünen ve bunu size hissettiren,ailelerle ilgili sıkıntı yok fakat içli dışlı olmak istemeyen 2 saat yeterli diyen (kendi ailesi içinde böyle) düzeni bozulacak ,sorumluluk alamıcağını düşünerek çocuk yapmaktan korkan ve hisleri alınmış gibi biri ona sevgi gösterse çıkarı var gibi düşünüp uzaklaşan bencil,huysuz bir koca.
Ruh durumunu her an ona endekslememeye çalış. Zor oluyor tabi aynı evde devamlı birlikteyken ama alışmak da böyle birşey işte. Ben de benzer bir tip ile yaşıyorum, nikahta keramet vardır durumunu bu konuda yaşadım diyebilirim. Eşim tüm albenili huyları yanında fevridir ve ilgi üzerinde olmazsa hırçınlaşır. Önceleri çok önemseyip hep huyuna gidiyordum, içten içe tükeniyordum, şimdi 3 seneye gelmişken bırakıyorum kendi haline, notr kalınca normalliyor. Mümkün olduğu kadar özündeki sevilmeye değer şeyi görmek lazım. Yoksa hayat çekilmez.
Başlığı okuyunca aha dedim beni çağırıyolar sonra baktım hakkat çağırmışsın bir terazi eşi ve annesi olarak konuşuyorum kesinlikle TERAZİLER TAM DENGESİZ
Benim eşimde benziyor sizinkine bencil dır asabi bir saati bir saatini tutmaz bir sinirlenir bağırır çağırır bir bakarsın sen şakrak 7 yıl oldu alistim bu huylarina ama bazende kaldıramıyorum patlıyorum beni üzen yanida çocuklarıma yansıyor onlarında etkilenmesinden korkuyorum bu dengesizligin
Kesinlikle esiniz hakkinda yanlis seyler dusunmeyin. Onu anlamaya calisin. Onunla yasayin, onunla yaslananin. Mutluluklar diliyorum.
Anlattiklarinin çoğunda kendimi gördüm.Sanirim Allah kocama sabir vermeli :)
Sopaligim galibaEvet yani bende böylelerine diyorum ki sende mi sopalıksın yapma etme :)))
Terazi'ye hede hödö diyorsunuz siz bir de akrep'i görün
Valla dengesizlikleri adil olma cabalarindandır terazilerin lakin konu burada burçlar degil .
Ben biraz zor ama imkansiz olmayan eş profili gördüm aanlattıklarınızda.
is biraz size düşüyor kolay gelsin dilerim
Neyse ki eşimden memnunum ama benimde katlanamadığım şey asık suratbazen asar suratını hemen söylenirim, misal kahve içelim mi asık surat diye düzelir
Benim ki öyle ters cevaplar vermez zaten ben ona kahve yapıcam o artislenicekOnu bende diorum yine yüzün muhteşem bence bi çay yapayım yanına pasta iyi olursun diorum keyfi iyiyse tamam iyi olur, yoksa öneri yapma ben istersem alırım sen otur keyfine bak.Cevaba bak şimdi yolar mısın yolmaz mısın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?