Huysuz Eşi Olanlar!

Benim de 5 yıllık sevgilim terazi ve anlattığına bir çok yönden benzeyen bi adam. Kesinlikle dengesiz seviyorum ama.. O da dengesizliğinin kendine verdiği rahatsızlığın huzurunu benimle yakalıyor. Benim hayatıma da hareket geliyor. Aksiyon ve renk katıyor valla Ama arada kavga fln et, yıprandığını söyle ki dinlenme dönemleriniz de olsun. Ben baya anlatıyorum, sen bencil huysuz bi adamsın, beni yoruyosun bu ara az mola ver diye :)

Ya hepsinin yanında, ahlakından kaynaklı sana olan saygısı zaten her şeyi ayakta tutuyor. Bu arada çocuğu sen istiyosan, onun ikna olmasını bekleme. Böyle tiplere emri vaki yapmak lazım. Bi şekilde uyum sağlıyorlar sonradan. Ben böyle çözüyorum, kendi bildiğimi okurum genelde, önce biraz söylenir, sonra kendi kendine düşünür mantıklı bulur, ikna eder kendini. Küçük tanrıcıklar onlar kendi dünyalarında hoş görmek lazım.. tatlı insanlar ya seviyorum ben

Valla benimkide öyle Heran değişken can çıkar huy çıkmaz maalesef ama iyi yanları kötü yanlarını görmezden gelmek için yeterli sebepler bence

Ruh durumunu her an ona endekslememeye çalış. Zor oluyor tabi aynı evde devamlı birlikteyken ama alışmak da böyle birşey işte. Ben de benzer bir tip ile yaşıyorum, nikahta keramet vardır durumunu bu konuda yaşadım diyebilirim. Eşim tüm albenili huyları yanında fevridir ve ilgi üzerinde olmazsa hırçınlaşır. Önceleri çok önemseyip hep huyuna gidiyordum, içten içe tükeniyordum, şimdi 3 seneye gelmişken bırakıyorum kendi haline, notr kalınca normalliyor. Mümkün olduğu kadar özündeki sevilmeye değer şeyi görmek lazım. Yoksa hayat çekilmez.

Başlığı okuyunca aha dedim beni çağırıyolar sonra baktım hakkat çağırmışsın bir terazi eşi ve annesi olarak konuşuyorum kesinlikle TERAZİLER TAM DENGESİZ

Benim eşimde benziyor sizinkine bencil dır asabi bir saati bir saatini tutmaz bir sinirlenir bağırır çağırır bir bakarsın sen şakrak 7 yıl oldu alistim bu huylarina ama bazende kaldıramıyorum patlıyorum beni üzen yanida çocuklarıma yansıyor onlarında etkilenmesinden korkuyorum bu dengesizligin

Kesinlikle esiniz hakkinda yanlis seyler dusunmeyin. Onu anlamaya calisin. Onunla yasayin, onunla yaslananin. Mutluluklar diliyorum.

dedim zaten şeytan tüyü var.Adama emri vaki yapcam da adam inat.Bakalım ilerleyen günlerde göreceğiz.Biz evlenmeden önce bal kaymaktı.Evlenince içinde aslan çıktı.Dünya yansa umrunda olmıcak.Ayy bu ne rahatlık yawww

Anlattiklarinin çoğunda kendimi gördüm.Sanirim Allah kocama sabir vermeli :)

Zaten ruh durumumu ona endekslesem ruh hastası olurum.Elleriyle çizdiği sınırları aşamıyorum.Öncelik hep kendi.

Allah sabır versinnnnnnn ne diim..

Terazi'ye hede hödö diyorsunuz siz bir de akrep'i görün
Valla dengesizlikleri adil olma cabalarindandır terazilerin lakin konu burada burçlar degil .
Ben biraz zor ama imkansiz olmayan eş profili gördüm aanlattıklarınızda.
is biraz size düşüyor kolay gelsin dilerim

Neyse ki eşimden memnunum ama benimde katlanamadığım şey asık surat bazen asar suratını hemen söylenirim, misal kahve içelim mi asık surat diye düzelir

Ben de teraziyim, ruh hali değişmesi hariç tamamen aynıyım diyebilirim. Ama ruh hali değişkenliği çok kötü, ben de aynı durumdan muzdaribim.

Kendimce yöntem buldum, eşim olur olmaz suratı düşünce ben de suratımı düşürüyorum ya da daha büyük bir mesele buluyorum. O zaman kendi dengesizliğini bırakıp benimle ya da durumla ilgileniyor. İşe yarıyor şimdilik

Ablam da akreptir dediğim dedik.Evet imkansız değil tabiki.Amaa işte ahhh ahhhhhhhhhhh........

Neyse ki eşimden memnunum ama benimde katlanamadığım şey asık surat bazen asar suratını hemen söylenirim, misal kahve içelim mi asık surat diye düzelir

Onu bende diorum yine yüzün muhteşem bence bi çay yapayım yanına pasta iyi olursun diorum keyfi iyiyse tamam iyi olur, yoksa öneri yapma ben istersem alırım sen otur keyfine bak.Cevaba bak şimdi yolar mısın yolmaz mısın.

Benim ki öyle ters cevaplar vermez zaten ben ona kahve yapıcam o artislenicek
Dengesiz kocayla zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…