• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Huysuz Kız Kardeş

Ayni kiz larde ve anne babadan birer tanede bende var. Yillarca ugrastim maddi manevi destek oldul ve en sonunda beni cileden cikarttilar ben kotu oldum. Kiz kardesimle gorusmuyorum artik. Annemde arasa zar zor aciyorum kavga gurultu kapatiyoruz. Hiic ugrasmayin bi an hersey yolundaymis gbi yapip sonra eski boktan hallerine geri dönüyorlar sizde agziniz acik bakakaliyorsunuz
Aynen dediğiniz gibi oldu bu zamana kadar...
Akılsız başıma yanıyorum, 1 haftada 1000 lira harcadım hanfendiye...

Vallahi bu kadar olmasa da kardeşim de benzer şekildeydi, sadece bir kere cinnet geçirip bağırdım terbiyeni takın karşında ablan var ben senin büyüğünüm diye ama bi yerimi yırtarcasına 😂 o oldu başka olmadi bana karşı, ama annemle babama hala aynı 🤷‍♀️ herkesin sınırını biliyorlar, siz en azından kendi sınırınızı çekin daha geç olmadan, yaşı küçük sayılır.

Sizi cok iyi anliyorum, defalarca yasadim ayni durumu onun icin ne zaman birsey yapsam "banane yapmasiydin" derdi hep. Ki bunlar hep ilk asamalari bu sebeplerden koparmadim bagimi. Artik o kadar ileri gitti ki hal ve hareketlerinde is olacak gibi degildi sinirlerimi tamamen yiprattilar

Vallahi bu kadar olmasa da kardeşim de benzer şekildeydi, sadece bir kere cinnet geçirip bağırdım terbiyeni takın karşında ablan var ben senin büyüğünüm diye ama bi yerimi yırtarcasına 😂 o oldu başka olmadi bana karşı, ama annemle babama hala aynı 🤷‍♀️ herkesin sınırını biliyorlar, siz en azından kendi sınırınızı çekin daha geç olmadan, yaşı küçük sayılır.
Bu dediğinizi geçen sene yaptım, anlamıyor ki tekrar ediyor bir süre sonra. Hatta geçen sene öyle bi kızdım ki 3 ay konuşmadım. İş yerime çiçekler çikolatalar yolladı defalarca.

benim bu yumuşak yüzüm onun bu huysuz kalbi oldukça biz böyleyiz. O sebeple en iyisi yok saymak...

adam yerine koymaya gelmiyor

Bence hic ugrasmayin siz mutluyken onlar dertleriyle sizi huzursuz etmek birazda bizle ilgilensin diye sadece b3ncillik ediyorlar hic bir zaman yaptiginiz f3dakarlik ve iyilikler olmamais gibi davranacaklar, verdiginiz fikirleri bile he he tamamdeyip arkanizi donunce unutacaklar

Sizi cok iyi anliyorum, defalarca yasadim ayni durumu onun icin ne zaman birsey yapsam "banane yapmasiydin" derdi hep. Ki bunlar hep ilk asamalari bu sebeplerden koparmadim bagimi. Artik o kadar ileri gitti ki hal ve hareketlerinde is olacak gibi degildi sinirlerimi tamamen yiprattilar
Bana da diyor...
Bilgisayar almıştım üniversiteyi kazandığı sene eline verdim ki en pahalı modeldi o sene... hala onu kullanıyor. Şu an bilgisayar bakıyorum şirket artık bilgisayarlarımızı özel işlerimizde kullanmamıza izin vermediği için. İşe girersen sana bilgisayar verirlerse yeni ve kullanabilirsen verir misin dedim. Ki 5 senelik eski bilgisayar artık.... veremem vermeyecektin o zaman diyor... salak kafam çok pişmanım... alacağım zaten ona kalmadım ama tavrı çirkin. Geri istemek gibi değil işe girdiğinde yenisini verecekler ben elindekini okulun bitti diye almıyorum kaldı ki annemlerde 1 bilgisayar var zaten. Ama onun cevabı çirkin.... vermeyecektin...

Bu arada evde eski bilgisayarı vardı benim yeni bilgisayarımdı, ona almamıştım kendime aldığımı istedi yine üniversiteye bunu mu götüreceğim deyip. O şekilde vermiştim kendi bilgisayarımı

Bu arada evde eski bilgisayarı vardı benim yeni bilgisayarımdı, ona almamıştım kendime aldığımı istedi yine üniversiteye bunu mu götüreceğim deyip. O şekilde vermiştim kendi bilgisayarımı
En kucuk olunca herkes onlarin dedigini yapacak gibi hala cocukmus gibi bir hal var uzerlerinde. Ne karsidakine saygi var ne kendine

Seni acayip kıskanıyor. O yüzden huysuzluk yapıyor. Ama bunun çözümü her dediğine evet demek değildir.
Ayrıca sen evlatlık vazifeni layıkıyla yapmışsın. Kardeşinin (sana göre) yapmaması onun ve anne babanın problemi. Bence hiç karışma.

Bu anlattığın aynısını ben yaşıyorum ama tek fark bendeki abla,sendeki kardeş ...
:( :( :( :( :( :( :(

Valla düşündükçe ben ağlamak istiyorum içim parçalanıyor...
Aglama uzulme diyecemde bos iste.. gercekten diyorum ayni boyleydim kalbim oyuluyodu sanki surekli paramparca agliyodum. En sonunda ne oldu biliyormusunuz, kabim tamamen bitti bir anda buz gibi oldum ve o kopmasin diye ugrastigim baglar birden bire kendiliginden koptu artik kalbimde kirilacak yer kalmadi yipranacak sinir kalmadi. Simdi ben konusmuyorum diye ne yapacaklarini sasirdilar ama artik biliyorum ki sadece bana ulasamadiklari icin. O enayi (ben) yok artik.
Her seyin ilaci zaman umarim siz orta yolu bulur anlasir duzelirsiniz. 20 yil sonra bitti bende hersey

Aglama uzulme diyecemde bos iste.. gercekten diyorum ayni boyleydim kalbim oyuluyodu sanki surekli paramparca agliyodum. En sonunda ne oldu biliyormusunuz, kabim tamamen bitti bir anda buz gibi oldum ve o kopmasin diye ugrastigim baglar birden bire kendiliginden koptu artik kalbimde kirilacak yer kalmadi yipranacak sinir kalmadi. Simdi ben konusmuyorum diye ne yapacaklarini sasirdilar ama artik biliyorum ki sadece bana ulasamadiklari icin. O enayi (ben) yok artik.
Her seyin ilaci zaman umarim siz orta yolu bulur anlasir duzelirsiniz. 20 yil sonra bitti bende hersey
Yani yoğun olarak son 12 senedir sömürülüyorum. Ben bu kez kendimi tamamen çekiyorum ve affetmiyorum. Kaç defa aynı şeye başa sardık. Ne gerek var?

Cok simartmissiniz o da tepenize cikmis. Totosu kalkmis. Prenses modunda. Koskocaman kiza hala bebek muamelesi yapup bir de kahvalti mi hazirliyorsunuz? Ben ogluma bile bazen yemegini kendine yaptiriyorum. Siz prenses gibi davransaniz da hayat oyle davranmayacak ve o bu durumu yasadiginda cok bocalayacak. Torpulenmesi lazim. Sustukca tepenize binmis.

Cok simartmissiniz o da tepenize cikmis. Totosu kalkmis. Prenses modunda. Koskocaman kiza hala bebek muamelesi yapup bir de kahvalti mi hazirliyorsunuz? Ben ogluma bile bazen yemegini kendine yaptiriyorum. Siz prenses gibi davransaniz da hayat oyle davranmayacak ve o bu durumu yasadiginda cok bocalayacak. Torpulenmesi lazim. Sustukca tepenize binmis.
Tamamen sustum artık zaten. Kendisiyle arama uçurumları koydum. Bu akşam onun için yaptıklarımı düşündükçe önce kendime kızdım.... sonra dedim ki kendimi affediyorum, bu zamana kadar evlat olarak kardeş olarak hep ılımlıydım ama bana dersler verdi hep, bundan sonra önceliğim kendim. Beni bir daha bu şekilde bir duruma sokamayacak.
Ve bugünden itibaren abla değilim ona

Tamamen sustum artık zaten. Kendisiyle arama uçurumları koydum. Bu akşam onun için yaptıklarımı düşündükçe önce kendime kızdım.... sonra dedim ki kendimi affediyorum, bu zamana kadar evlat olarak kardeş olarak hep ılımlıydım ama bana dersler verdi hep, bundan sonra önceliğim kendim. Beni bir daha bu şekilde bir duruma sokamayacak.
Ve bugünden itibaren abla değilim ona
Keske bu duruma gelmeden bastan prenses modunda yetistirmeseydiniz. Yemegine kadar ayagina gotirmek falan hep bunlara sebep olmus. Alisverise goturmek falan..bulundugu konumu hazmedememis. Mesafe koymaniz iyi olmus. Ancak anneniz ve babanizin da su simartma huyundan vazgecmesi gerekiyor. Koskoca kiz o. Cocuk degil.

Back
X