huysuzlugun ilaci varmi? :(

Depiedra

Hedef 60...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mart 2016
1.871
1.148
48
35
ya ben cok huysuzum arkadaslar cok sinir oluyorum kendime..hani bazi insanlar vardir saf kalplidir icten gülerler farkinda olmadan guzel davranislar yaparlar...cok seviyorum.oyle insanlari..ama ben..tam.bir fesatim ...şu bana bakti kesin hakkimda sunu dusundu dur suna gununu gosteriyim , aaa bana laf soktu nasil sokar yaa himm ben ne desem acep? su benim bu ortamda oldugumu istemiyor dur surat asayimda anlar belkim hatasini...bu niye bana kaşlari çatık bakti...e bende çatayim da kaşlari gorsun nasil oluyomus...offf hava cok sicak ayyy aciktim..off cocugum.bi dur ölecem simdi , annen nedemeek istedi ercan? babanda da pek anlayis yok neden sunu sunu soyluyo? amann bizimkilerde ayni herkeze gicik oluyorum off aman uyuyim ben ...ayy hic uyuyamiyorum napsam ayranmi icsem ay yok bu satte ne ayrani of dön oyana dön buyana ,askim ileri git bunaldim ayyy şu yorgani cek yandim..of cocuk agliyo...zaten kaderim kötu..keske evlenmeseydik..erken evlendik biz..bu arkadaslar msjlasmisda bana niye yazmiyorlar yoksa hakkimda kotu biseymi dusunduler..VEE buna benzer bir soru ic sıkıntisı.......ya gercekten yoruldum hic biseu dusunmek istemiyorum sadece anin tadini cikarmak istiyorum...vallahi gittigim.her dugunden perisan yikilmis bi halde dönuyorum...su oyuna cagarmadi tek kaldim kimle takilsam.. gelin .şunla daha içten oynadi benle pek takilmadi hihh sinir bende oynamam dugununde ...ve yine buna benzer sorular...psikolaga git derseniz hap kullanmak istemiyorum.terapiyede gidemem ucretli cunku....guzel ögutlerinize ihtiyacim var..etrafimdaki herkezi kaybettim.nerdeyse ne kuzenlerle samimiyim ne de arkadasim.var dogdru durust ..ailelerle bile papaz oluyorum cogu zaman ...esimle zaten hep hir gur...etrafimda cok sevilen biri olmak istiyorum yaa ..korkuyorum dugunume cenazeme kimse gelmez diye ..cunku hic sevilmedimi hissediyorum kimse tarafindan...elimde degil.bu davranislar...birinin ufacik davranisina surat yapiyorum o kiside benden mutlaka uzaklasiyor sebebini sormadan....gercekten kimsem kalmadi..boyle devam edersem evine de almicak kimse beni

Yorum yapmaya korktum ilk defa.Konu sahibi ağzımı yüzümü kırar neme lazım dedim.Bu nasıl huysuzluk.Memnun olduğun birşey var mı acaba?

Son düzenleme:
Yorum yapmaya korktum ilk defa.Konu sahibi Ağzımı yüzümü kırar neme lazım dedim.Bu nasıl huysuzluk.Memnun olduğun birşey var mu acaba?
sagligim ailem ve ailemin sagligi na sukrederim.hergun ama.boyle seyleri yenemiyorum

Bak ne güzel. Davranışlarının yanlis oldugunun farkındasin.
Öncelikle kuskulanmayi bırakarak ise başla. Negatif olmayı bırak. Kendi içinde huzurlu ol ki etrafına da huzur verebilesin

sagligim ailem ve ailemin sagligi na sukrederim.hergun ama.boyle seyleri yenemiyorum
Bak işte ne güzel. Kendi kendine telkinde bulunsan.Yenemiyorum,ben böyleyim demekle kendini değişime kapatıyorsun. Yok kaşını çattı, yok yan battı diye düşünüp boş yere kendini yiyip bitirme.

İç sesler muthis olmus. Allah razi olsun guldurdunuz su saatte

İlaç kullanmayı istemiyorum demek yeni moda mı? Allah korusun kanser olsanız ilaç kullanmayı istemiyorum mu diyeceksiniz? Ruhunuz da kanser olabilir, olduysa, doktor gerek duyuyorsa o ilaç kullanılır.

Bu kadar detaycı, fazla düşünen, her şeyin altında kötü niyet arayan bir insan olmaya devam ederseniz dediğiniz gibi etrafınızda kimse kalmaz zamanla. Sormadan uzaklaşıyorlar demişsiniz, sormaya gerek duymazlar ki. Negatif enerji yayarak hem kendi enerjinizi hem de etrafınızdakilerin enerjisini düşürürsünüz.

Son düzenleme:
Bak ne güzel. Davranışlarının yanlis oldugunun farkındasin.
Öncelikle kuskulanmayi bırakarak ise başla. Negatif olmayı bırak. Kendi içinde huzurlu ol ki etrafına da huzur verebilesin
iste keske basarabilsem evet farkindayim.ama vazgecemiyorum bu dusuncelerden...

iste bende o teyzeden farksizim
teyze taa obur dunyaya el atmis fesatlikta bir numara

Valla bu kadar öz eleştiri yapan birisi huysuz olamaaz.
Bana çevrem de herkes çok safsın der, temiz kalplisin anlamında diyorlarmış hesapta neyse ben bile anlaşamıyorum herkesle.
Huysuzsanda huysuzsun , sen ezmede kimseyi seni de ezemezler.

keske bende saf temiz kalpli gorunseydim.ve gercekten oyle.olsaydim..bana simdiye kadar.bir allahin kulu temiz kalplisin demedi...halbuki kotu biri dehilim sadece fesatim ama fesatligida insanlar fitilliuor ben neyapayim mesela ablamada ben derim cok temiz kalplisin safsin herkez de der ona..ben bi ortamda biseue alinip.onla paylasinca hic o yonden dusunmemistim der...

Sen saf temiz görünenden korkacaksın
Sen fesat değilsin arkadaşım açık gözsün sadece, zaten kafası çok iyi çalışan biri herkesle çok iyi anlaşamaz aksini idda edene inanmam ya sabırlıdır ya siyaseti iyi biliyordur ya da umursamazdır...
Üçüncüyü öneriyorum sana.

Canim öyle seyler dusundugunde baska seylere odaklan baska biseyler dusun ve unutmadi senden degerli kimse yok birak kim ne dusunrse dusunsun sen keyfine bak aman kasini catmis catarsa catsin onnun icin kendimimi uzucem

iste keske basarabilsem evet farkindayim.ama vazgecemiyorum bu dusuncelerden...
Can'ım farkında olmanda çok güzel.
Bence psikolog yardımı alabilirsin, belki farkında olmadığın şeyleri gösterir , başka bi bakış açısı kazandırır sana
Yani ilac kullanmak değil de psikoterapi

valla icimden bunu da dusunuyordum acik gozluyum zekiyim diye ama sonra diyorum yok bee boyle mi olur acik gozluluk zekilik ...fesatims.iste dupeduz diyorum..kimseye ispat edemiyorum ama o anda kisinin hakkimda ne dusundunu seziyorum kafama gore ..ve bana gore dusundugum.sey yuzde yuz dogru..ama baskasina bunu anlatsam ay ne ince fikirsin ne fesatsin diyorlar

Canim öyle seyler dusundugunde baska seylere odaklan baska biseyler dusun ve unutmadi senden degerli kimse yok birak kim ne dusunrse dusunsun sen keyfine bak aman kasini catmis catarsa catsin onnun icin kendimimi uzucem
keyfime asla bakamiyorum fesatlik yapmaktan of of

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…