Hüzünlü yüreğim eşi polis yada asker olanlar

Öyle güçlü görünmeye çalışıyor insan ama dokunsalar ağlayacağım bugün görüştüm üşütmüş bide sesi nasıl kötü geliyor garibimin sabır evettt sabır da geçmiyor ki zamanda
SABIR cok güç bişi dimi bugun benim eşimde aradı azda olsa sesini duydum zor işte bende cok üzülüyorum öle içime batıyor ben burda o orda üzülsemde bazen içime atıyorum cok zor bişi

SABIR cok güç bişi dimi bugun benim eşimde aradı azda olsa sesini duydum zor işte bende cok üzülüyorum öle içime batıyor ben burda o orda üzülsemde bazen içime atıyorum cok zor bişi
Aynen bizi en iyi bizler anlarız gerçekten kolay değil uzak kalmak bi yana dursun heran acaba bişi olurmu düşüncesi rabbim yardımcıları olsun

Terör olayı bitse başka başka görevleri var her türlü yoğunlar yani..hirlisi hırsızı seçimi milli maçı Kongresi şu bu bir dolu. .ömür boyu böyle yani. .allah basimizdan eksik etmesin. .batidayiz ama yoğun çalışma sistemi. Evde olduğunda da dinlenmek istiyor haliyle. .ve hem ciddi sağlık problemlerim var hemde bebeğim var. .şükür ki yalnız tek caninlasin öyle düşün .eşim evde yokken fena olursam birde bebek ..malum gurbet aileler de yok. .allah herkesin yardımcısı olsun. .zor. .

selamunaleyküm arkadaşlar hayırlı Nurlu günler inşallah herkese sanki bugun içim cok kötü daralıyor iyi miyim deyilim çünkü kendimi kötü hissediyorum Evliyim henüz Çocuğum yok ve eşim emniyet mensubu evde hiç olmuyor görevlerden dolayı sanki bekar gibiyim sürekli ağlayasım geliyor Evliyim ama cok yalnızım bitmeyen terör olayları içimi cok kötü yapıyor polis yada asker eşi olan beni iyi anlar benim gibi hisseden varmı kendini konuşmaya ihtiyacım var .... Iyi günler selam ve dua ile
benimde eşim polis

selamunaleyküm arkadaşlar hayırlı Nurlu günler inşallah herkese sanki bugun içim cok kötü daralıyor iyi miyim deyilim çünkü kendimi kötü hissediyorum Evliyim henüz Çocuğum yok ve eşim emniyet mensubu evde hiç olmuyor görevlerden dolayı sanki bekar gibiyim sürekli ağlayasım geliyor Evliyim ama cok yalnızım bitmeyen terör olayları içimi cok kötü yapıyor polis yada asker eşi olan beni iyi anlar benim gibi hisseden varmı kendini konuşmaya ihtiyacım var .... Iyi günler selam ve dua ile
Allah hepsinin yardımcısı olsun benim eşimde yoğun yorgun ortam sorunlu bende evde tekim hayırlısı

Cok zor bir durum. Sırf bu zorlukları ve buyuk sabır gerektirmesi sebebiyle bir asker yada polisle evlenmeyi redettim hep. Evlenenler de bu zorluklari bilerek evlendigi icin eminim cok sabırli ve guclu kadınlardir. Herkes yapamaz..
Okurken bile icim daraldı. Allahın cezası teror insallah biter.... hepinize ferah gunler dilerim tez zamanda...

Kızlar 2.5 yıllık erkek arkadaşım subaylığı kazandı. Sizlere sorum şu mesela hava savunma veya personel sınıfındaki subaylarda böyle aşırı stresli ve zor mu?

Canim benim eşimde asker evlendim yuksekovaya gittim esim gelmedi dogru duzgun gorevden bmde kotu hissediodum zor oluodu ama tek yapabildigimiz dua etmek allah canlarina saglik versinde smdi iki oglum var esim 10 gunde bir geliyor yoldaşlar onlar bana Allah korusun askerimizi polisimizi onlarin sayesinde varız🇹🇷🇹🇷🇹🇷

eş değilim ama kardeşim sizi çok iyi anliyorum abim şarktayken 4 sene kendim icin tek bir dua etmedigimi farkettim bir ara
yatiyodum abim kalkiyodum abim allah yardimcilari olsun bizlerede sabir versin korktugumuzla sinamasin

Eşim subay 1 aydır üs bölgesinde görevde. Ben ise bilmediğim bir doğu ilinde yalnızım. Ama hiç problem değil benim için. Tek başıma bu şehri öğrendim. Atanmış olsam belki buralara tek başıma gelecektim. Ama dediğiniz gibi aklım hep eşimde. Acaba bugun nereye gidiyorlar? Geçtiği yollar dar mı? Zırhlı araçla mı gidiyorlar? Sürekli bu sorulara cevap ararken buluyorum kendimi. Eşimde artık söylemiyor hiçbir şey.

Bu hesabı kullaniyormu sun bilmiyorum ama ben şehit eren Öztürkün esiyim. Hem bir asker eşi hemde şehit esiyim onu çok özledim ve cok seviyorum

Back
X