Hüzünlüyüm...

Keskelerinin bittiği, "iyi ki" diyecegin günler gormeni diliyorum gelen kutusu.

Dilerim kolyeden cikan isim kadar kolay gider keskelerin hayatindan.

Hep mutlu ol. Çocukların senin ne kadar guclu bir anne oldugunu gorup güçlü insanlar olsunlar. Güçlü ve mutlu.

Ay ne tesadüftür ki bende bugün kuyumcuda alyanslarımızı değiştirdim.orda hiç böyle bişey gelmemişti aklıma.sen yazınca bi an çok kötü oldum canım benim.inşallah bundan sonra çok mutlu olursun.herşey gönlünce olur.

Tesadüfen gördüm herhangi bir yorumdu seninki...
Döndüm profiline girdim...
Görmeden sever mi biri birini?
Ben öyle ısındım sana...

40 yaş...
2 çocuk...
Yalnız bir kadın...
Kocaman bir yüreği var...

Zaman herşeye çare derler ya hani...
Umarım senin için de öyle olur...

keşke dedirtmeyecek bir eşten boşanmışsınız bence ve bana göre kk daki en güçlü kadınlardan birisiniz

Ne desem bilemedim, bogazima bir yumruk oturdu sanki... nasil biterse bitsin zamaninda sevdigin ve deger verdigin birinin simdi bir yabanci olmasi cok zor. Dunyanin en guclu insani bile olsan zor...

Offff :,( yazmayin boyle seyler perisan oluyorum ask sevgi 2 guzel cocuk huzur mutluluk bunlar ne kiymetli seyler sahip olmak isteyenler var burda benim gibi tek hayalim bu ama o esin neden sahip olduklarinin kiymetini bilemedi neden ya vallahi bu erkekler yuzunden sogudum herseyden butun hayllerimden.. Sana okadar uzuldum ki senin gibi duygu dolu bi kadini nasil boyle uzerler ya off insallah karsina seni gibi biri cikar insalah cok mutlu olursun

Ablamla neredeyse aynı şeyleri yaşamışsınız
Umarım çok mutlu olursun
Umutların yeniden yeşerir
Sizede dua edeceğim

Konularına göz attım da 2.şansı veren ve düzeltmek için uğraşan bir kadınsın sen. Kendine yönelik tek keşke olmamalı.
Karşı taraf için de keşke çözümsüz.
Sen hep hayata iyi yanından bakmaya devam et. Yorumlarından biliyorum seni gelenkutusu, çok da beğenirim. Umarım bundan sonra hayat sana hem kendi hayatın hem de 2 güzel çocuğun için hep güzel şeyler getirir. Bunu çok içten diliyorum.

Yani ne denir ki dışardan bakan biri olarak bile ziyadesiyle sevimsiz bir durum, içinde olmak...

2 güzel çocuğun var aklı başında sağlam bi kadınsın Allah sizi ayırmasın

Gözlerim doldu ..
Anılara çok önem veririm bende..
Rabbim karşımıza iyi insanlar çıkarsın inşaallah
Bu saatten sonra ne denebilirki....
Keskelerimiz hiç bitmiyor
bu erkek milleti neden hep böyle bencil düşüncesiz....

Of offff ne yaptın be GelenKutusu resmen yüreğimi dağladin ağlattın beni ya boğazım düğüm düğüm oldu Bu nasıl bir anlatım eşime de okudum o da benim gibi kötü olduKeşke eski esin senin gibi olabilseydi ..Bundan sonraki hayatında keskelerin yerini iyiki lerin alabilmesini diliyorum sevgiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…