Hüzünlüyüm...

Kim boşanmak için evleniyor ki zaten..

Süreç nasıl geçti bilgim yok ama şükürki boşanabilmişsin. Ya boşanmak isteyip de boşanamayan kadınlar? Bir kadının eşinden özgürce ayrılabilmesini ben hep büyük bir şans olarak görüyorum. Ne güzelki yaşın daha genç, çok da akıllı bir insansın. Allah karşına öyle bir eş çıkarsınki bütün gönül yaralarını sarsın inşallah..

Gelenkutusu seni hep takipteyim. Senin gibi bir kadın nasıl gitti o adamla evlendi şaşırıyorum devamlı.
Olmuşla ölmüşe çare yok derler, yoksa senin mesajındaki gibi en baştan bu evlilik olmayabilirmiş diyor insan.
Yine de senin sen olma serüveninin bir parçası olan bu evlilik, içinde sen olduğun için saygı ve sevgiyle anılmayı hak ediyor.
Bundan sonrası için hakkınızda hayırlısı neyse o olsun, 2 kız çocuğu annesi olarak bence çok güzel günler seni bekliyor.

Huzunlendim ya. Kader bazen aglarini öruyor ve bundan kacis yok.
Galiba toparlanmis ve kendi ayaklarinin uzerine basan, is guc sahibi bi kadinsiniz. Bu kadar sene gecmis snucta. Ama o eski anilar herseyi bozar. Bilirim. Allah sabir versin.

Acılar olgunlaştırıp çok tatlı naif bir farkındalık oluşturmuş sende. Yaşanmışlıklar insanı terbiye ediyor. Ben yapmam deyip yapıyor, katlanamam deyip katlanıyorsun. Zaman en iyi ilaçtır. Bende çok zor zamanlar geçirdim iyiki yaşamışım onları. Keşke demeyi bıraktım. Bir sebebi vardı başıma gelenlerin. Bir imtihan bir öğreti belki bir ders. Akıllanmadım ama 2. Tura geçtim en azından . Kk de senin gibi böylesine sevilmek çok güzel olmalı. Seni takdir ettiğimi bilmen için yazdım.

Yani kocamız ile bir kavga yaşasak bir haksızlık görsek bile içli içli düşünüyoruz evlenmeden önceki hayallerimizi. Kim severek evlenirken boşanmayı aklının ucuna getiriyorki. Sizin de bu anılar ile karşılaşınca böyle düşüncelere dalmanız çok normal. Yerinizde olsam o kolyeyi de bozdurur kendime iyi bir akşam yemeği ısmarlardım. Geçen senelerin şerefine. Birdaha da eskilerden bir hatıra bırakmazdım etrafta.

Herkes büyük ümitlerle evleniyor kimse boşanmak istemiyor ama evlilik sana daha çok zarar veriyorsa bitmesi en doğrusu. Evlilik haksa boşanmak da hak diyorlar ya. Her zaman ileri bakmak lazım. Keşke hersey dört dörtlük olsa... insanlar hep iyilik yapsa kötülük olmasa.. ama bu dünyada imtihan dayiz herkesin farklı bi hikayesi var acıyı da yaşıyoruz güzellikleri de. Önemli olan adimlarimizi sağlam atmak. Yikilmadan fırtınalardan çıkmak çok önemli. Güçlü olmalıyız ki güçlü bireyler yetiştirelim. Herşey gönlünce olsun inşallah. İnşallah hep mutlu olursun.

Haksizlik bu ya vallahi haksizlik. Elin adami kendini duzeltmedi diye kimsenin genclik hayalleri yikilmamali. Bu kadar kolay olmamali.

öyle bir yıkılıyor ki o hayaller, yıkıyorlar yerle bir ediyor ruh hastaları

bende konu sahibi gibi eşimden ayrıldığıma değil, sonu boşanmayla biten evliliğime hayallerime üzülüyorum.

Havalar melankoliye müsait, döner döner içine baktırır insana. Bizim kadınlarımızda unutmaya yazgılı olmadığından kendini didikler durur böyle.
Bir kaç güne geçer... Üzmeyin kendinizi :)))

Hemen hemen her konumda bana destek olan
Tanımadığım halde kalbimde iyi hisler uyandıran insan
Umarım çok çok mutlu olursun
Sen şansını vermişsin ama değişen birşey olmamış demek ki keşke dedirtecek bir insan değilmiş..

çok içli yazmışsınız bende hüzünlendim burda
söyleyecek bişey yok adam olsaydı sizi haketseydi şuan durumunuzda
evli 2 çocuklu 40 yaşında yazardı

demek ki tak demiş canınıza ve olmamış
ne diyelim.. hayırlısı

Ben de seni tanımadan sevenlerdenim. Bu forumda sen farklı bi yerdesin.

Benim çocuğum yok ama diğer tüm hisleri ve sorgulamaları ben de yaşadım, yaşıyorum.

Güçlü kadınsın, dimdiksin, o seni hak etmiyor, hiç üzülme, sevme, sevmemen lazım vs. vs. safsatalarını yazmayacağım. Mutlu bir kadın ol, evlatlarınla birlikte ömrün güzel olsun inşallah, tek temennim bu.

Selam canim,

Oncelikle seninle bi cok topikde karsilasiyorum yorumlarini kendime yakin hissediyodum hatta bi topikde sana "seni gorunce o neydiii giz diyesim geliyo" diye yazmistim

ayrilali 4.5 yil olmus az bi vakit degil aslinda.. eski esiniz hala evlenmediyse yada hayatina birisi girmediyse hala icinizdemi kaldi diye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…