- 21 Temmuz 2019
- 321
- 341
- 33
- Konu Sahibi Milamila9494
-
Son geldiginde esim evde yoktu isteydi o da aynisini söyledi sen odaya gec dersini calis dedi de ne bilim yapamadim ayip olur diye gerci yapmayinca da yaranamiyoruz da:))Geldiklerinde ilgilenme
Otur yanlarında 5dk hoşgeldin, nasılsınız muhabbeti sonra kusura bakmakmayın siz oturun nasılsa siz yabancı değilsiniz, benim ders çalışmam lazım diyip geçin odaya.
Hata anne ben çorbayı yaptım, ama yemekleri yapamadım senin elin lezzetli yemekleri yaparsın dimi de.
Geldiklerinde evi dağınık bulsunlar, mesela çamaşırı as oturma odasına onlar geldiğinde tüh ya burasıda deterjan kokuyor ama yeni astım falan de
Bunları ciddi ciddi yap
Ne derler ne düşünürler diye takılma
Son geldiginde esim evde yoktu isteydi o da aynisini söyledi sen odaya gec dersini calis dedi de ne bilim yapamadim ayip olur diye gerci yapmayinca da yaranamiyoruz da:))
Hayir gecmisin bi özetini gectim belki ordan tanidik gelmistir ayni konu degilBu konu onceden de açılmamış mıydı??
Bu kaynana oluşumunun neredeyse hepsi aynı tipte olduğundan; insanların derdi de birbirine benziyor.Bu konu onceden de açılmamış mıydı??
Cok uzuldum adiniza ama hayırlısı olsun hakkınızda insallahBu kaynana oluşumunun neredeyse hepsi aynı tipte olduğundan; insanların derdi de birbirine benziyor.
Sizin ilişki dinamiğinizi bilmem ama benimkinde ben yavaş yavaş tepki göstermeye başladım sonra sonra bana git drrs çalış diye destek veren eş kişisi, her kavgada annesigili başıma toplayıp bunları kafama kalktı. Sanki ben demişim gibi anlattı, onlar benim üstüme yürürken, kendine adam diyen lümpen öylece izledi.
Şimdi boşanmaya karar verdim.
Eşin gerçekten yanındaysa onu dinle, kaynanada kendi evinde zıbarsın bir zahmet.
Dediğim gibi eşinizi siz daha iyi tanırsınız. Hoş insanın karakteri ayrılıkta, kavgada belli olur derlerdi de inanmazdım çok ama çok doğruymuş.Cok uzuldum adiniza ama hayırlısı olsun hakkınızda insallah
Tesekur ederim fikriniz icin. Evet erkekler nankör malesef güven olmuyoki. İste o yüzden kpssden yuksek bi puan alip atanmak ya da ozelde is bulmak istiyorum erkeklere güven olmuyo cunku. Bigün yalniz kalirsam resti ckebimeliyim dunyanin bin turlu hali var
Evet aynen öyle güven olmuyoki.. özel olcak ama sizin cocugunuz varmiydi calisiyo musunuzDediğim gibi eşinizi siz daha iyi tanırsınız. Hoş insanın karakteri ayrılıkta, kavgada belli olur derlerdi de inanmazdım çok ama çok doğruymuş.
Aynen zaten bunu dusundukce daha cok stres oluyorum sinir krizine giriyorumDirekt ders calismam lazim de, yorgunsan yorgunum de. Açık açık soyle. İdare etmekle ömür gecmez. Sinavdan istediğin puanı alamazsan biz sana demiştik zaten boşa çalıştın diyecekler belli.
Çocuğum yok, bir ara düşündüm aslında ama allahımın sevgili kuluymuşum yapmadım, cesaret edemedim.Evet aynen öyle güven olmuyoki.. özel olcak ama sizin cocugunuz varmiydi calisiyo musunuz
Ne güzel Allah yolunuzu acik etsinÇocuğum yok, bir ara düşündüm aslında ama allahımın sevgili kuluymuşum yapmadım, cesaret edemedim.
Çalışmıyorum, okuyorum tekrardan.
Amiin. Sizin de inşallah.Ne güzel Allah yolunuzu acik etsin♥
Hayir gecmisin bi özetini gectim belki ordan tanidik gelmistir ayni konu degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?