Huzur hanem

çok güzel renk uyumu tebrikler ...bende şu sıralar salonuma dekorasyon yapmayı düşünüyorum..koltuk takımını saloni marka demişsin web sitesinde böyle bir model bulamadım inşallah showroomda bulurum..güle güle otur

Salondaki renk uyumun bence süper. Benim aklıma bile gelmezdi bu iki rengi beraber kullanmak. Yemek odası takımınız ve yatak odanızın tasarımları gyet güzel ve trend. En güzel evlerden biri bence.

güzel bi ev ama bi şey dikkatimi çekti salondaki halı, tamam renk uyumu falan wardaaa bana daha fazla çocuk odası için uygun geldi,bu benim fikrim tabii,güle güle oturun yuvanızda.....

gerçekten sade ve şık bir eviniz var ..Allah huzurla oturmanızı nasip etsin inşallah!

kaç sayfa boyunca sorulmuş belki sorulardan sıkıldınız ama diğer arkadaşlarada cvp olur ;koltuklarınızın modeli tam istediğim gibi bende bu modele benzer çok koltuk baktım ama süngerli koltuklar hakkında tereddütlerim var:uhm:..
rica etsem fiyatı ve kumaşının cinsi(nubuk- süet gibi bişey deil sanırım) kullanımı hakkında bilgilendirirmisiniz???:enbuyukkk:

3 milyara aldık salondaki koltuk takımını..
memnunum koltuklarımdan ama kumaşı leke tutuyor kumaş seçmi yanlış bence :)
geniş trtıkları olan bi kumaş leke içine oturuyor silmesi çok zor ama kılıflar çıktığından makineye atıp yıkayabiliyorum renkte solma fln da olmadı

teşekkür ederim..a.s. çok yardımcı oldu bu bilgilervereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…