Huzur hanem

her evle aynı olmayan evlere bayılıyorum
koltukların normalde farklı ve salon için cesaret isteyen bi renkk
bende bu tarz bi mavi yada petrol mavisi düşünmüştüm başta
amaa çok güzel güle olturum salon koltukların harika hem spor ama ağır durmuş yatak odanda çok ciciii
güle güle oturr

sadece yatak odanı beğenmedim ,bazalı yatak severim ben ,yatak örtüsünü örttüğünde gösterecek ,böyle yanları geniş yataklarda yatak örtüsü kullanılamıyo ,resimde de belli zaten kullanamamışsın ,yatak odanın fon perdeleri yok ,tülü kısa ,uyumsuz olmuş ,antrelerinde ve mutfağında halı yok sanırım görmedim ,banyonunda resmini koymamışsın heralde ,ama salon ve oturma odan güzelmiş onları beğendim ,güle güle otur ..

tv rafalrı ikeadan
yatağımız bazalı ama evet yata örtüsü kullanmıyorum zor oluyor çok
perdelere gelince eve perde yaptırmadık bunları biz diktik uyduruk kaydırık oldu kira diye çok kalmayız diye :)
halıya gelince ben halıdan h,ç hoşlanmıyorum:)
herkese teşekkür ediyorum dha güzelleri sizlerin olsun inşallah

canım evine bayıldım tarzın harika.... halın ise muhteşem tek kelimeyle... bu kadar farklı tarzları bir araya getirmekde ayrı bir zevk ve cesaret işi tebrik ediyorum seni öncelikle....

ikincisi sakıncası yoksa sana bişi sormak istiyorum.. bebeklerimiz ve cicileri bölümünde senin kızına firstwheels marka bebek arabası aldığını okumuştum. arabandan memnunmusun arkadaşım? bende alamyı düşünüyorumda kullanan kimseyi bulamadığım için kararsız kaldım da...(biliyorum bu soru buraya biraz abest oldu ama sana başka türlü nerden ulaşacağımı bulamadımda :kedi:)

canım gercekten evın tam bı huzur hane rabbım omur boyu sıcacık huzr oldu oturmanızı nasıp etsın ayrıca oturma odanla salonunda bayıldım renklerde cok gusellll

evin çok güzel renk seçimin çok güzel. bende farklı tasarımlı evlerden hoşlanıyorum. bu arada tv rafı harika olmuş...

Son düzenleme:

KILIFLARIN TAMAMI MI ÇIKYOR CANIM İKEANIN KOLTUKLARI GİBİ??BİDE SÜNGER DEMİ TAMAMEN,YAY SİSTEMİ YOK ?ÇOK SORDUM AMA :kedi:BENDE BURSALIYIM VE BU SIRALAR BU TARZ KOLTUK ALICAM..EĞER HER YÖNDEN KULLANIŞLI İSE ALDIĞIN YERE BAKICAM CNM.YANİ SENİN SÖZÜNE BAĞLI..BOŞUNA ORALARA KADAR GİTMİŞ OLMAYAYIM:kedi:yerimseniben

bayıldım ya turkuaz renk süper olmuş nerden aldın bütün yorumları okuyamadım ama çokk çokkk güzel olmuş ya güle güle otur nerden aldığını tekrar sorayımmda karışıklık olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…