Huzur hanem

canım çok sade ve güzel evin var

ev çok güzel gerçekten çok beğendim güle güle oturunn
ama şu resimleri keşke düz koysaydın canım
kafamı bi oyana bi buyana oynatmaktan başım döndü yaa kafamçokkarıştı

çok güzel evin var cnm koltuklarına bayıldım güle güle oturun

canım evin çok güzel bilhassa turkuaz kahve koltuklarına bayıldım....
Rabbim huzurla yaşamak nasip etsin....

aybikecim evine bayıldım sade ve şık döşenmiş merak etim kendin mi döşedin yoksa eşinle birliktemi bide bebek odası neresi olcak onun resminide eklesene

kaydirigubbakcemile2seni gidi seni yoksa bursaya mı gidiyonn kısssshihoyyytsüprizzzzzalkisalkisalkisalkisalkisalkis valla bursa dersen al bi alkış dahaalkisalkisalkis:jeyyar::jeyyar:

çok şık ve sade ne güzel yerimseniben canım RABBİM ağız tadıyla oturmak nasip etsin güle güle otur:Saruboceq:

sanırım arkadaşımız odalar arası geçişte aynı huzurun devamını sağlamak istemiş olmalı...
sade ve güzel bi konsept oluşturmuşsun cnm çok beğendim.

koltukların çok güzel canımm
güle güle kullan
çok hoş bir ev
mutfak takımını nerden aldın bu arada önlük falan hep takım:))

allahım ömür boyunca mutlulukla oturtmayı nasip etsin inş.

hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum..
birdaha resim eklemedim çünkü herşeyin resmini eklemeye yetişemiyorum daha eklenmesi gereken okadar çok resim var ki sıra eve gelmiyorkaydirigubbakcemile3
nereye taşınacağımız henüz net değil ama sivas ufuktan görünüyor olmazsa bursada olabilir eşimin düzenlemeleriyle alakalı birde sanırım kader..
mutfak takımını yaptırdık kumaş alıp oyüzden herşeyi takım oldu :)

bütün güzel dikeleriniz için teşekkür ediyorum
gölgeler özellikle sana bi mukabele dileklerimleopuyorumnanaktan

eviniz çok güzel olmuş iyice inceleyince tanıdım sanki biz de oralarda oturmuştuk evlerin planı genelde aynı ferahlık da öyle ama sizinki bizimkinden baya güzel olmuş:lepi:

aaaaaaa ben bu evi niye görmemişim 1 sene olmuş nerdeyse siteye konulalı ...
evin çok ferah ve güzel.berjerlerin çok hoş.nereden aldınız koltuk takımını ?

ev çok ferah çok güzel canım ama aklıma şunlar takıldı

salondaki pandalı halıyı beğenmedim çocuk odası halısı gibi geldi bana
büfenin içindeki danteller göze batıyor o sade salonda söylemek istedim antidantel birisi olarak
yatak odandaki nevresim takımıda hoşuma gitmedi..
oturma odanı bende farklı beklemiştim

nacizane fikirlerim bunlar..
koymuşsun resimleri yorum yapmadan olmaz dimi
sağlıkla mutlulukla oturun inşallah

turkuaz ve kahve rengi hiç hayır diyemeyeceğim bir güzellik şimdi bu güzelliğe bide bebek geldi Allahım bozmasın kem gözlerden haset kaynanalardan korusun a.s

Son düzenleme:
canım evin çok hoş.. umarım aranızdaki sorunlar çözülmüştür.. bu huzurhane sizsiz huzursuz huzurunuz bol,aşkınız daim olsun.öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…