- Konu Sahibi OLACAKLARDANSORUMLUOLMAM
-
evin cok ciciymiş , herşey yakışmışş... canımm güle güle oturunnn.....
bebeğini dee cooook tebrik ederim... darısı bizim başımıza....
bebek odası da eklenecek yakında yaniii :)
evini çok düzenli ve sade güle güle otur
allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin
cnm koltuklarına bayıldım
çok güzel ve sade güle güle otur
koltuk, kanepe ve köşe lerdeki uyuma ve renklere bayıldım, çok tatlı olmuş. Yatak odan da süper, valla ben evine bayıldım, nazarlardan korusun Allah ım. :Saruboceq:
kahve ve turkuaz uyumuna bayılıyorum zaten cok guzel koltukların var ama bana gore cok cok sade bazı yerlerın var
evde alıstığımdan mı bılmem ama yerlerı cok açık buldum cok çıplak geldı gözume
dekor esyalarınıda coğaltabılırsın dıe düşünüyorum
yatak odanı tam anlamıyla göremedım cnm resımlerden kaynaklanıyo sanırsam yatak yere yakın mı
yatak odan cok guzel ama dahada guzel olabılır
mutfak cok sade hoş
senı samımı bulduğum için yazdım ınş kızmadın
dedığım gıbı dekorları coğultıp bıde yatak odana harıka bı örtu yada nevresım(kırmızı sıyah beyazlı olabılır)serersen cok harıka olcak
bebek odanı cok merak edıyorm sağlıcakla gelsın ınş
aybikecim evine bayıldım sade ve şık döşenmiş merak etim kendin mi döşedin yoksa eşinle birliktemi bide bebek odası neresi olcak onun resminide eklesene
eşim bek karışmadı hatta hiç karışmadı..
tamamen kendi zevkime göre döşedim..
bi boş odamız var aslında şuan bilgisayar masası koyduğumuz hem kütüphane hem çamaşırlık görevini üstelenen çok amaçlı oda..
burasını bebek odası yapalım dedik ama şehir dışına taşınma durumları söz konusu olunca
bebek mobilyası almadık sadece bi beşik oda bu hafta gelir,oturma odasını düşünüyorum
tv yi salona geçirip bu minik odayı kullanırım diyorum bakalım beşik gelsin hele bi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?