Huzur hanem

güle güle otur canım .bi öneri salondaki sehpaya bi örtü örtsen ve büyük vazonun yanına küçük aksesuarlar koysan sanki daha güzel durur ne dersin

Salondaki avizen çok hoş nereden aldığını öğrenebilirmiyim?
Sehbanın üzerine koyduğun yüksek vazo yerine daha alçak objeler koymanı tavsiye ederim daha modern duruyor.
Mutfakdaki perden ve masa örtün bence çok desenli acaba düz renk olsalar dahamı iyi olurdu çünkü mutfağın gayet modern ve şık...
Ama genel olarak çok temiz ve huzur verici bir ev görüntüsü var. Sade ve modern. Kahve turkuaz uyumuna bende bayıldım doğrusu.
Evinin eksiklerine gelince zamanla hepsi olur zaten ben yeni evlilerin bu ev halini seviyorum henüz çok dolu dolu olmayan ve objelerin eksiklerin dolması için zamana ihtiyacı olan sade evlere bayılıyorum (kendim yaşayamadım ama senağlama )
Eşinle ve salondaki halının gerçek sahibi bebişlerinle çok mutlu huzur içinde yaşamanı dilerim canım. a.s
.

canııım evini çok beğendiiim turkuzaz hastasıyııım beeeeen:))OTURMA ODASINDAKİ HALIYI NERDEN ALDIIIIIN??evinin neşesi,bereketi hiiç eksik olmasııın:))):1hug:

Vitrinindeki danteller hariç tam benim tarzım. Gerçekten çok sade ve asil bir evin var.
Zevkini takdir ediyor, iyi günlerde oturmanı diliyorum.

Vitrinindeki danteller hariç tam benim tarzım. Gerçekten çok sade ve asil bir evin var.
Zevkini takdir ediyor, iyi günlerde oturmanı diliyorum.

teşekkür ederim
dantelleri kayınvalidem yaptı okadar gayretli ve severek yaptı ki ayrıca kendi koymuş düğünden önce ev düzenlemeye geldiğidde kıyamadım ona çıkarsam kırılabilir diye düşündüm
kalsın zararı yokkaydirigubbakcemile5

salon güzel ama bana göre çok sade oturma odan çokk süper olmuş bayıldım tekk kelimeyle bide yatağının modeli çokk hoşuma gitti yaa... güle güle otur...

canıım daha öncede sormuştuum ammaa belki okumadın..oturma odasındaki halıyı nerden aldın aceba paylaşırmısıın..ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLEER:))

canım bebem benimm allh evinden huzuru sağlığı neşeyi sevgiyi saygıyı veee bıcır bıcır bebişleri eksik etmesin
evin cok temiz ve cok tderli toplu aşırılık yok cok hoşş
sanırım mavi ve kahveyi cok seviyosunuz:))
salondaki koltuk takımın ve yemek odası takımın cok güzel
ağız tadıyla oturun inşlh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…