Huzur mu geçin onu siz

belgin_815

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2007
18
0
86
51
İstanbul
10 aydır eşinden ayrılmak üzere olan birini seviyorum yetişkin bir oğlu ve bir kızı olan birini bu arada ben 39 yaşında eşinden ayrılmış 2 çocuklu ama çocuklarından ayrı olan biriyim,hergün görüşüyoruz o kadar çok seviyorum ki onu. Dünakşam cebinden talihsizce çıkardığı şeylerin arasında bir kimlik fotokopisi vardı dayanamadım baktım 14 yaşında bir kız çocuğuna ait ve o kız çocuğuda onundu :( sustu sadece sustu o kadar açıklama yapması için sabır gösterdim hiç bişey diyemedi şimdi mesaj atmış çok üzgünmüş beni kaybetme korkusundan izahını edememiş filan:( çok kötüyüm arkadaşlar içim öyle acıyoki hiçmi gülmeyecek benim yüzüm hepmi yarım kalıcam :(

anladığım kadarıyla 2 çocuğu olduğunu biliyordunuz ve tesadüfen 3. yüde öğrendiniz. ama ne farkederki ha 2 ha 3 bunun bir önemi yok hiç çocuğum yok deseydide sonradan çıksaydı anlardım tepkinizi. ama yinede sizi anlamaya çalışıyorum evet yalan çok iğrenç birşey ve siz yalan söylemesine tepkili iseniz haklısnız bugün 3. çocuk yarın başka dertler tesadüfen çıkar...

bu arada çok .....haklısnız huzurmu geçin onu siz...kimsede kalmadı maalesef

Son düzenleme:
ben de anlayamadım asıl problemi.
çocuğu olduğunu bilmiyor muydunuz? yoksa siz 2 bilirken 3.mü çıktı?
asıl sorun ne anlamadım valla.

Nefret ediyorum yalandan şimdi nasıl güvenicem yazık değilmi onca emek onca zaman,napıcam şimdi tekrar sil baştanmı inanın gücüm kalmadı.İşyerindeyim lavaboya gidip gizli gizli ağlıyorum :(

Çocukları sonradan mı öğrendiniz yani ?

Karmaşık olmuş..

Ama herşeyden evvel boşanmamış biri ile birşeyler yaşarsanız zaten huzur bulamazsınız..

Hep böyle denilmez mi ' eşimle sorunlarım var zaten boşanacaktım '..

Eee neyi bekliyor ki ? Boşansın öyle gelsin..

Bence çocuk mevzusu gibi bu boşanacam vaadleri de hikaye

Son düzenleme:
3.çocuğa takılmaktansa eşiyle gerçekten boşanma aşamasında olup olmadığını araştırın da bi şokla daha karşılaşmayın

bu arada gerçekten huzur var ama bu evli olan bi adamda değil

esınden ayrılmak uzere oldugunu nereden bılıyorsunuz ?

2 cocuk babasıyım dıye yalan soyleyen adam ,bosanıcam dıye de yalan soyler .

durun tahmin edeyim

eşini sevmiyor

eşi boşanmak istemiyor

bütün mallarını eşinin üzerine yapmış boşanamıyor

bir yıldır aynı yatağa girmemişler

çocuklarının psikolojisi bozulmasın diye için ona katlanıyor

hangisini söyledi size??

Nefret ediyorum yalandan şimdi nasıl güvenicem yazık değilmi onca emek onca zaman,napıcam şimdi tekrar sil baştanmı inanın gücüm kalmadı.İşyerindeyim lavaboya gidip gizli gizli ağlıyorum :(

evli adama güvenip de onca emek onca zaman vermek de iyi cesaretmiş.. ne için verdiniz emekleri?? yuvası yıkılsın diye mi??

allah ıslah etsin

hem sizi hem de o adamı

Resmiyette evli birisiyle berabersiniz çocuğu olduğunuda biliyorsunuz.
Adam 10 aydır belkide daha uzun süredir boşanmamiş ama siz
başka bir cocuğu olduğunamı üzüldünüz?

Evli bir erkekle ne 'Huzuru' arıyorsunuz????

Evlenip ayrılmış insanların elbetteki yeniden aşık olmaları, bir ilişki yaşamaları hakları, hemde analarının ak sütü gibi... Ama iki taraftar birinde ''sadece evrak üzerinde kalmış bile olsa'' süren evlilik huzuruda alır, insanın kendine olan saygısınıda, onurunuda. 2 çocuğu biliyorsunuz 3. nü yakaladınız. Belki şuan boşanma aşamasında bile değil. Güvenmeyin böyle adamlara :20:

durun tahmin edeyim

eşini sevmiyor

eşi boşanmak istemiyor

bütün mallarını eşinin üzerine yapmış boşanamıyor

bir yıldır aynı yatağa girmemişler

çocuklarının psikolojisi bozulmasın diye için ona katlanıyor

hangisini söyledi size??

ahahah süpersin canım klişe evli erkek yalanları işte.hepsi de eşinden boşanmak üzeredirler,yatak ilişkileri de çoktaaan bitmiştir.sonra bir haber yayılır karısı hamile :9:

Bende konuyu anlayamayanlardanım
Sizz 3. çoçugu oluduguna mı üzüldünüz?
Nedirr sizi yıkannn??

10 aydır eşinden ayrılmak üzere olan birini seviyorum yetişkin bir oğlu ve bir kızı olan birini bu arada ben 39 yaşında eşinden ayrılmış 2 çocuklu ama çocuklarından ayrı olan biriyim,hergün görüşüyoruz o kadar çok seviyorum ki onu. Dünakşam cebinden talihsizce çıkardığı şeylerin arasında bir kimlik fotokopisi vardı dayanamadım baktım 14 yaşında bir kız çocuğuna ait ve o kız çocuğuda onundu :( sustu sadece sustu o kadar açıklama yapması için sabır gösterdim hiç bişey diyemedi şimdi mesaj atmış çok üzgünmüş beni kaybetme korkusundan izahını edememiş filan:( çok kötüyüm arkadaşlar içim öyle acıyoki hiçmi gülmeyecek benim yüzüm hepmi yarım kalıcam :(

Konunuzla ilgili ne yorum yapılır bilemedim.

En tahammül edemediğim anne profilisiniz.

Karısıyla ayrılma aşamasında olsaması karşınızdaki adamın evli olduğu gerçeğini değiştirmiyor öncelikle.

Size ne konuda yalan söyledi anlamadım ama,kaç yıllık karısını aldatan adam size daha ne yalanlar söyler bir düşünün.

Verdiğim onca emeğe yazık demişsiniz en çokta buraya takıldım ben,bir anne evlatlarından ayrıyken aşka meşke emek harcamaz,önce yavrularına kavuşmaya emek harcar.

boşa emek vermişsiniz.. sevdiğiniz adamın eşi sevdiğiniz adamın soyadından vazgeçinceye kadar bağrınıza taş basmalı ve beklemede kalmalıydınız.. güvenmeyin erkeklere bu konuda.. bakın yaşınız da küçük değil.. hepsi karısıyla mutsuz, hepsi boşanmak istiyor, hepsi aşık sözde.. ama çoğu sözde kalıyor.. yazık değil mi size, hayallerinize ? hakkınız değil mi sizin gururla bi adamın kollarında salına salına gezmek ? bunlar dururken gizli saklı yasak bir aşkın içinde harap olmaya mı layık görüyorsunuz kendinizi ? lütfen kendinize zulmetmeyin daha fazla ve sevdiğiniz adamın boşanması netleşene kadar kalbinize gömün aşkınızı.. :50:

Son düzenleme:
Resmiyette evli birisiyle berabersiniz çocuğu olduğunuda biliyorsunuz.
Adam 10 aydır belkide daha uzun süredir boşanmamiş ama siz
başka bir cocuğu olduğunamı üzüldünüz?

Evli bir erkekle ne 'Huzuru' arıyorsunuz????

Heee bir de güveninş kaybetmiş.:53:
Allahım Allahım!!!
Evli adama ne kadar güveniliyor ki acep?:ssz:

hala evli olması,3. bir çocuğu olmasından daha mı az rahatsız ediyor sizi ya da etmiyor mu gerçekten meselenizi anlayamadım...

Back
X