- Konu Sahibi belgin_815
Heee bir de güveninş kaybetmiş.
Allahım Allahım!!!
Evli adama ne kadar güveniliyor ki acep?![]()
Bu soruların cevabını daha çok bekleriz biz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Heee bir de güveninş kaybetmiş.
Allahım Allahım!!!
Evli adama ne kadar güveniliyor ki acep?![]()
3.çocuğa takılmaktansa eşiyle gerçekten boşanma aşamasında olup olmadığını araştırın da bi şokla daha karşılaşmayın
bu arada gerçekten huzur var ama bu evli olan bi adamda değil
durun tahmin edeyim
eşini sevmiyor
eşi boşanmak istemiyor
bütün mallarını eşinin üzerine yapmış boşanamıyor
bir yıldır aynı yatağa girmemişler
çocuklarının psikolojisi bozulmasın diye için ona katlanıyor
hangisini söyledi size??
evli adama güvenip de onca emek onca zaman vermek de iyi cesaretmiş.. ne için verdiniz emekleri?? yuvası yıkılsın diye mi??
allah ıslah etsin
hem sizi hem de o adamı
10 aydır eşinden ayrılmak üzere olan birini seviyorum yetişkin bir oğlu ve bir kızı olan birini bu arada ben 39 yaşında eşinden ayrılmış 2 çocuklu ama çocuklarından ayrı olan biriyim,hergün görüşüyoruz o kadar çok seviyorum ki onu. Dünakşam cebinden talihsizce çıkardığı şeylerin arasında bir kimlik fotokopisi vardı dayanamadım baktım 14 yaşında bir kız çocuğuna ait ve o kız çocuğuda onundusustu sadece sustu o kadar açıklama yapması için sabır gösterdim hiç bişey diyemedi şimdi mesaj atmış çok üzgünmüş beni kaybetme korkusundan izahını edememiş filan
çok kötüyüm arkadaşlar içim öyle acıyoki hiçmi gülmeyecek benim yüzüm hepmi yarım kalıcam
![]()
şimdi gelip burda şey der
siz bilmeden yargılıyosunuz, ben mahkemesine bile gittim, benden önce başlamış boşanma davaları, bizim her günümüz birlikte bik bik bik bik
sonra da klasik:
umarım sizin başınıza gelmez de nasıl bir şey olduğunu yaşayarak öğrenmezsiniz!!!!1!1!!ünlembirbirbirünlem!
birde şu var benim açımdan bakın
vallaha böyle hatunların açısınan bakınca onları akbaba gibi görüyorum
Aslında düşününce belkide o boşanılacak eş te aramızda, o da kk üye, paylaşımlarda bulunuyor... Kadınların birbirine yaptığını kimse yapmıyor kadınlara aslında![]()
Yalnız Kadınceğiz buraya bir tatlı huzur bulmaya geldi, biz kötü kk
hatunları iyice huzursuzlandırıp gönderdik.![]()