Huzur mu geçin onu siz

şimdi anlamadım 3. çocuğumu varmış? sırf huzursuzluk bundanmıymış

yani 2.kadın olmaktan huzursuz değil evli insanla boşanmamış insanla hemde evlat sahibiyken adamın karısını en iyi anlıyıcak durumdayken huzursuzluğu 3. çocuk içinmiymiş

vallahi PES diyorumm

3.çocuğa takılmaktansa eşiyle gerçekten boşanma aşamasında olup olmadığını araştırın da bi şokla daha karşılaşmayın

bu arada gerçekten huzur var ama bu evli olan bi adamda değil

durun tahmin edeyim

eşini sevmiyor

eşi boşanmak istemiyor

bütün mallarını eşinin üzerine yapmış boşanamıyor

bir yıldır aynı yatağa girmemişler

çocuklarının psikolojisi bozulmasın diye için ona katlanıyor

hangisini söyledi size??

evli adama güvenip de onca emek onca zaman vermek de iyi cesaretmiş.. ne için verdiniz emekleri?? yuvası yıkılsın diye mi??

allah ıslah etsin

hem sizi hem de o adamı

arkadaşların söylediklerine sonuna kadar katılıyorum.
ve k bakmayın ama siz 18 lik genc bir kız değilisiniz evli erkeklerin yalanlarına kanacak.39 yasına gelmiş kocaman kadın olmussunuz ama aklınızı basınıza alamamısınız belliki.yazık size cok acıdım.o eşini aldatıyor ve eşinden filan da ayrılmıycak.siz 2. kadınsınız ve bu akılla da hep 2. kadın olacaksınız.biraz agır olun.bir de üzülmüşünüz daha cok üzülün. belki adamın sizin yüzünüzden yuvasını yıkacak adam bosanmayı düşünmüyorsa bile eşi öğrenip ayrılabilir hiç mi düşünmüyorsunuz bunları.etrafta o kadar bekar erkek varken hep evliler tercih edilir cok mu cazip geliyor aceba ? bence evli erkeklerde huzur aramak yanlıs bastan hata yapmısınız.umarım dogru yolu bulursunuz

16 üye, 2 ziyaretçi. İlgi çeken bir konu elbette. Bayılırız milletçe yargılamaya. Şunu hep unuturuz, her koyun kendi bacağından... Zaten bizim sorduklarımız'ın cevabı konu sahibinde olsaydı hadi diyelim şimdiye kadar sevgisi onurunun üzerine çıktı ama bu son olayda işyerinde tuvalete gidip ağlamak yerine başını dik tutar, o şahısla iletişimini keser, yeni bir sim kart ve yeni bir hayata merhaba derdi. Nasip... Herkes aynı düşünmüyor bu hayatta. Ve herkesin, onur gurur anlayışı farklı...

10 aydır eşinden ayrılmak üzere olan birini seviyorum yetişkin bir oğlu ve bir kızı olan birini bu arada ben 39 yaşında eşinden ayrılmış 2 çocuklu ama çocuklarından ayrı olan biriyim,hergün görüşüyoruz o kadar çok seviyorum ki onu. Dünakşam cebinden talihsizce çıkardığı şeylerin arasında bir kimlik fotokopisi vardı dayanamadım baktım 14 yaşında bir kız çocuğuna ait ve o kız çocuğuda onundu :( sustu sadece sustu o kadar açıklama yapması için sabır gösterdim hiç bişey diyemedi şimdi mesaj atmış çok üzgünmüş beni kaybetme korkusundan izahını edememiş filan:( çok kötüyüm arkadaşlar içim öyle acıyoki hiçmi gülmeyecek benim yüzüm hepmi yarım kalıcam :(

Umarım sayfalarca eleştirilmeye hazır olarak açmışsındır konunu

Boşver arkadaşım; boşanmak üzere olan, ayrı yaşayan, karısını sevmeyen ve onunla sevişmeyen her pantalonludan uzak dur. Böyle biriyle uğraşmaktansa yalnız olmak daha güzel...

Ya vallahi bu insanlara hayranım nasıl bir cesaret nasıl bir özgüven evli insanla beraber olmak falan ben evli insan baktığı zaman bile rahatsız oluyorum ya azcık o kadının ve çocuklarının yerine kendinizi koyun çocuklarınızla yaşamıyorsun diye belkide hiçbirşeyin farkında değilsiniz yuva yıkanın yuvası olmaz gerçekten ayrılmak istiyorsa paşa paşa ayrılacak önce ailesine laf ettirmeyecek sonra kendi onurunu düşünecek sonra sizin onurunuzu düşünecek zaten bunları düşünmeyen düşünmeyecek bir adamsa zaten siz kendini de parçalasanız hep üzülen olacaksanız ve üzeceksiniz allah akıl fikir versin ne diyim

hiç kimseyi yargılamıyorum fakat kimsede kusura bakmıyıcak ... şuraya konu açıyosa her türlü eleştiriye rağzı olıcak..

yanlış yuva üstüne kurulan ilişkiyi savunmayı kimse beklemesin ..

yargılamak savunmamak eleştirmekmi? yada doğruları acı şekilde göstermekmi hani kendinden götürdüğü doğrular var ya görmezden geldiği..

şimdi gelip burda şey der

siz bilmeden yargılıyosunuz, ben mahkemesine bile gittim, benden önce başlamış boşanma davaları, bizim her günümüz birlikte bik bik bik bik

10 aydır esinden bosanmaya calısan biriyle siz ne zamandır birliktesiniz ????????????

kilit nokta bu ..

sizin yüzünüzden mi esinden bosanmaya calısıyor.? hala kagıt üzerinde evli ve sorumlu oldugu cocukları var.

siz hala evli olan biriyle berabersiniz. huzur bulamamanıza sasmamalı..

ayrıca memlekette adam mı yok o da baska boyut neyse...

evet hep aynı şey dün akşam da yaşandı.
böyle bi konu açılır. konu sahibesi istediği desteği alamayınca cevap vermeyi de keser.
öylece dışardan okur konuyu.
olsun belki en azından doğru düşünmesine sebep oluruz.
ayrıca tecrübeli bi bayansınız ve sizin bidaha hata yapma gibi bi lüksünüz yok bunun yanlış olduğunu zaten biliyor olmanız gerekirdi.
adımlarınızı daha sağlam atmanız gerekirdi.
yazık olmuş.
ve yine yazık olacak...
ayrıca sonucuna katlanamıcağınız konular açmayın he açıyorsanız da lütfen yüzleşin.

şimdi gelip burda şey der

siz bilmeden yargılıyosunuz, ben mahkemesine bile gittim, benden önce başlamış boşanma davaları, bizim her günümüz birlikte bik bik bik bik

konuda zaten konu sahibi de, halen okuyor, cevap verme tenezzülünde bulunmadı :51:

o boşanacağı kadın hayatını ömrünü, vermiş, dünyaya 3 çocuk getirmiş.. bırakında siz hayıflanacagınıza, o boşanacagı kadın emeklerine hayıflansın

ben artık erkeklere kızmaktan vazgeçtim

günah keçisi olmuşlar

en büyük kötülüğü asıl biz kadınlar birbirimize yapıyoruz

benim kötü bi evliliğim var boşanıcam diyorsa boşanda da gel demek zor olmasa gerek

adam ayrı yaşıyor ve mahkemelik durumda olsalardı bi nebze size hak verebilirdim

ama anladığım kadarıyla adam iş seyahatleri dışında evine gidiyor

sonra da klasik:

umarım sizin başınıza gelmez de nasıl bir şey olduğunu yaşayarak öğrenmezsiniz!!!!1!1!!ünlembirbirbirünlem!

birde şu var benim açımdan bakın

vallaha böyle hatunların açısınan bakınca onları akbaba gibi görüyorum

Aslında düşününce belkide o boşanılacak eş te aramızda, o da kk üye, paylaşımlarda bulunuyor... Kadınların birbirine yaptığını kimse yapmıyor kadınlara aslında :19:

Back
X