Huzur mu geçin onu siz

Yalnız Kadınceğiz buraya bir tatlı huzur bulmaya geldi, biz kötü kk
hatunları iyice huzursuzlandırıp gönderdik.:10:

ablacım dün geceki olandan sonra kimse bu konuda saygı beklemesin zaten.
ne yüzle huzur aramaya geliyor ki.
evli erkeğe ilgi duymak nedir anlıyorum. artık kimse evli bir erkeğe aşık olduğunu söylemeye çekinmiyor...:50:

birde şu var benim açımdan bakın

vallaha böyle hatunların açısınan bakınca onları akbaba gibi görüyorum

evet canım akbabalar.bir de lohusa avcıları var.aklıma şey geldi.tamer karadağlı da eşini aldatmıştı ya.şimdi şu kanser olan kadınla(cezasını buldu).t.karadağlı da ona diyormuş eşimle yatak ilişkim yok diye.sonra karısının hamile olduğunu duyunca tamer karadağlıyı dövmüştü.bu yalanlar hiç değişmiyor.değiştirmeye de gerek yok kadınlar zaten bu lafları hep yiyor.

10 aydır eşinden ayrılmak üzere olan birini seviyorum yetişkin bir oğlu ve bir kızı olan birini bu arada ben 39 yaşında eşinden ayrılmış 2 çocuklu ama çocuklarından ayrı olan biriyim,hergün görüşüyoruz o kadar çok seviyorum ki onu. Dünakşam cebinden talihsizce çıkardığı şeylerin arasında bir kimlik fotokopisi vardı dayanamadım baktım 14 yaşında bir kız çocuğuna ait ve o kız çocuğuda onundu :( sustu sadece sustu o kadar açıklama yapması için sabır gösterdim hiç bişey diyemedi şimdi mesaj atmış çok üzgünmüş beni kaybetme korkusundan izahını edememiş filan:( çok kötüyüm arkadaşlar içim öyle acıyoki hiçmi gülmeyecek benim yüzüm hepmi yarım kalıcam :(

"Eşinden ayrılmak üzere" ay rıl ma mış. Kör gözüm parmağına.

adam evli ama boşanmak üzere.ama boşanmamış daha.emnim çok geçerli ! sebepleri vardır..ama 2 çocuğu var.konu sahibi bu 2 çocuğa üzülüyor.. sonra bir kimlik daha buluyor arabada,o kime ait? 3.çocuğumu var adamın? peki burada sizi rahatsız eden ne? 3.bir çocuğunun olması mı yoksa yalan söylemesi mi? şimdi emek harcamaktan bahsediyorsunuz ama evli bi adamla yaşanan ilişkide harcanan şey emek değil bir insanın hayatıdır..eğer çok seviyorsanız boşanmasını bekleyin bence...

Yalandan nefret ediyorsunuz ama koca bir yalanı yaşamaktan çekinmiyorsunuz.
Adamın Eşinin ve 3 çocuğununda vebali sizin üzerinizde farkındamısınız.

10 aydır eşinden ayrılmak üzere olan birini seviyorum yetişkin bir oğlu ve bir kızı olan birini bu arada ben 39 yaşında eşinden ayrılmış 2 çocuklu ama çocuklarından ayrı olan biriyim,hergün görüşüyoruz o kadar çok seviyorum ki onu. Dünakşam cebinden talihsizce çıkardığı şeylerin arasında bir kimlik fotokopisi vardı dayanamadım baktım 14 yaşında bir kız çocuğuna ait ve o kız çocuğuda onundu :( sustu sadece sustu o kadar açıklama yapması için sabır gösterdim hiç bişey diyemedi şimdi mesaj atmış çok üzgünmüş beni kaybetme korkusundan izahını edememiş filan:( çok kötüyüm arkadaşlar içim öyle acıyoki hiçmi gülmeyecek benim yüzüm hepmi yarım kalıcam :(

Ben anladım aslında...

Adam demiş ki nasılsa boşanıyorum,zaten çocuklarım büyük,bana ihtiyaçları yok.
Ama şimdi 14 yaşında,henüz büyümemiş bir çocuk ortaya çıkmış.
Konu sahibi,küçük çocuk bağ olsun istemiyor sanırım.

Çocuk konusu gibi,boşanma konusu da bence yalan.
Adam zaten yalanla yaşıyor.Eşine yalan söylüyor,sana yalan söylüyor.Bir eksik,bir fazla farketmez.
Yanlış insanla yanlış yola girmişsin.

39 yaşında koca bir kadınsın başından evlilik geçmiş çocuklarımdan ayrıyım diyorsun aşk peşinde koşucağına çocuklarınla ilgilen derim sana .evli bir adamlasın ya evli adam boşanıp senle mi evleniceğini düşünüyorsun .buna yuva yıkma derler bir kadının bu kadar acımasız olmasına inanamıyorum .

empati gücü yüksek arkadaşlar her konuda anlayışlı yorum yapın,empati kurun diyorlar ama bazı konularda ben bunu yapamıyorum.ne kadar çabalasamda konu sahibinin yerine koyamıyorum kendimi! işte bu da onlardan biri...

Son düzenleme:
Ne olmuşki dün gece? :26:

dün gecede aynı böyle bi konu açıldı hadi o kız 21 yaşındaymış.
ilk hoşlandığında adamın evli olduğunu bilmiyormş.
ayrılcaklar diye kendi kendine gelin güvey ollmuş. adamın annesi babası güya gelini istemiyolarmış kapalı gelin istiyolarmış bu kızcağızda kapalı üstüne alınmış.
asıl önemlisi adamın karısı hamileymiş ve kız inş. o çocuk doğmaz sonuçta ilerde bize ayakbağı olur diyebilcek kadar vicdansız.bide bizden dua istiyor!
konular kapanmıştı sonradan da silinmiş. hala öfkeliyim o konuya.:47:

empati gücü yüksek arkadaşlar her konuda anlayışlı yorum yapın,empati kurun diyorlar ama bazı konularda ben bunu yapamıyorum.ne kadar çabalasamda konu sahibinin yerine koyamıyorum kendimi! işte bu da onlardan biri...

Empati :) Nasıl yapalım kadesacım nağsıııl :D

ayrılcaklar diye kendi kendine gelin güvey ollmuş. adamın annesi babası güya gelini istemiyolarmış kapalı gelin istiyolarmış bu kızcağızda kapalı üstüne alınmış.
asıl önemlisi adamın karısı hamileymiş ve kız inş. o çocuk doğmaz sonuçta ilerde bize ayakbağı olur diyebilcek kadar vicdansız.bide bizden dua istiyor!

Okurken gözlerim böyle oldu > :53: Allah onu bir çarpar, yer neresi gök neresi bilemez.

İnanamıyorum ya.
Hay senin ayağının bağına diyesim geldi.
Tövbe yarabbim.

Empati :) Nasıl yapalım kadesacım nağsıııl :D

Okurken gözlerim böyle oldu > :53: Allah onu bir çarpar, yer neresi gök neresi bilemez.

ahhh sen bide bizi görcektin dün gece konular silinmeseydi durumun vahimiyetini daha iyi görürdün.
bizden tepki alınca pek yorum yazmadı ama yazdıkları yetti herkesi çıldırtmaya.
milletçe nereye gidiyoruz diyorum sadece.
Allah akıl fikir vicdan versin.

ahhh sen bide bizi görcektin dün gece konular silinmeseydi durumun vahimiyetini daha iyi görürdün.
bizden tepki alınca pek yorum yazmadı ama yazdıkları yetti herkesi çıldırtmaya.
milletçe nereye gidiyoruz diyorum sadece.
Allah akıl fikir vicdan versin.

Ben ne zaman dışarı çıksam reytingi bol konusahibi çılgın konular açılıyor :1:

Haklısın, Allah herkesin kalbine birazcık vicdan serpsin.

kaçırmışım o konuyu. resmen şaka gibi. insanlar nasıl vijdansız olabiliyor anlamıyorum.
Sonra da mutlu, huzurlu olmayı beklerler. tıpkı bu konunun sahibesi gibi.
adam bal gibi kandırıyo. boşanmak isteyen 10 ayda boşanırdı zaten. ayrıca haa 2 çocuk ha 3 çocuk ne farkeder ki? evli bir adamla berabersiniz.

Son düzenleme:
yıllaar yıllar önce, ''şimle ayrı yaşıyoruz, boşancaz zaten vs..'' diy beni kandırmaya çalışan bi şahıs vardı. hatta o kadar ki evlendikten sonra nüfus cüzdanını değiştirirken eskisini kaybettim diye iade etmemiş. önce ''yerse'' diye bekar yazan nüfus cüzdanını falan göstermişti bana... neysee işte bu aklı evvel şahsiyet yaklaşık 5 sene sonra şu anda hala evli..
arkadaşım bak, yeni yetme bi ergen de değilsin ki.. bu yalancıların ekmeğine yağ sürmeyin artık.. kullandırmayın kendinizi.. adam asla BOŞANMAYACAK. dahası o çocukların da kanına giriyosun.

Back
X