Huzur mu Para mı? Fikirlerinize ihtiyacım var...

Yok bana karışmıyor aslında, sadece bu maaş mevzusundan rahatsız biraz, dur bakalım biraz daha üstünde durayım verdiği tepkilerin...

Yani geçinebilecek, isteklerini karşılayabilecek, kimseye muhtaç olmayacak kadar kazanılıyorsa hırs niye?
Para para diye dönüp durmanın bi manası yok bence.
Eşinle mutlu musun? Paylaşabiliyor musun?

Süper,
Bitti.

Kendi kariyer planınızı yaparken haksızlık etmezsiniz. Hem evli olan hem de doktorasını yapan bir sürü arkadaşım var. Hayallerinize ulaşmaya cabalayın tabi ki, kim buna engel olabilir.

haklısınız, teşekkür ederim yorumunuz için.

yok o engellemiyor ama bu durumdan etraf nasıl karşılar diye düşünüp biraz tedirgin oluyor.. o da şu saatten sonra okumak benim için çok zor geliyor diyor.

Yok bana karışmıyor aslında, sadece bu maaş mevzusundan rahatsız biraz, dur bakalım biraz daha üstünde durayım verdiği tepkilerin...

Belki de o da sizi yokluyodur
Benim için problem yok, senin benim diye birşey olmaz çünkü evlenince 'bizim' olur

Dolayısıyla benim yüksek lisans yapmam bizim için olsa olsa artı olur diyebilirsin..

evet ama elinde olmuyor işte insanın.. ve çok kızıyorum bu yüzden kendime, çok teşekkür ederim yorumun için.

para çalıştıkça kazanılır ama huzur çok önemli bende hatta herşeyden çok daha önemlii .

Belki de o da sizi yokluyodur
Benim için problem yok, senin benim diye birşey olmaz çünkü evlenince 'bizim' olur

Dolayısıyla benim yüksek lisans yapmam bizim için olsa olsa artı olur diyebilirsin..

bana da biraz yokluyor gibi geldi, ben sessiz kalmayı tercih ettim, yorum yapmadım.

huzura değişeceğim tek şey var sağlık.
para ne ki?
kariyer, hırs, daha fazlasını isteme öyle boş ki...
Siz seviyor ve seviliyorsanız ve bunlara ek bir de huzurluysanız daha ne istenebilir ki?
Birçok kimsenin ellerini açıp olması, gerçekleşmesi için ettiği duayı yaşıyorsunuz.Lütfen bilincinde olun ve şükredin.
Çok şanslısınız...

teşekkür ederim güzel yorumun için.

Patronum bir kadın ve trilyonları var.Ama mutsuz.Eşiyle bir paylaşımı yok huzuru yok.
Eğitim önemlidir hırs kazanmak vs. ama herşey değildir.
Huzurun yoksa para hiç bir işe yaramaz.

Eğer mutluysan huzurluysan ikinizinde işi varsa dahasını düşünme.
Çok hırs çok para insanları birbirinden uzaklaştırır.

Öncelikle huzur,huzur olmassa para olsun olmasın hiç bir kıymeti olmuyor....

Hırs bazen güzel ama "bazen". senin karşına işi olan huzuru veren biri çıkmış seninde işin varmış bu gerçekten armutun sapı üzümün çöpü demek oluyor. İyi düşün ilerde daha kötüleriyle karşılaşacağını unutma derim...

elbetteki huzur; evlilikte huzur yoksa para olmuş olmamış hiç farketmiyor bile...

Ya sağlık?
Sağlığınız olmasa, ne hırslarınızı, ne maddiyatı, ne de huzuru düşünecek durumda olursunuz...

O yüzden önce sağlık.

bende huzur ve sağlık diyorum huzur olmazsa hiç bir şeyin önemi yok.huzurun olmadan para ve kariyer neye yarar?

Kesinlikle huzur

Evlenmeden önce maddi açıdan çook rahattım ailemin durumu iyi olduğu için. Şimdi evliyim, yeni mezun oldum iş arıyorum, bu yüzden sadece eşimin geliriyle geçiniyoruz (geliri de asgari ücrete yakın). Ama Allah'a şükürler olsun ki aşırı acayip çok mutluyuz çook seviyorum eşimi ve bu mutluluğu gerçekten hiç bir servete karşı değişmem.

Bazen faturalar şunlar bunlar yüzünden elimizde hiç para kalmıyor ama biz bu durumla da dalga geçeriz "hadi yine züğürt takılalım" diye. Ha bu arada önce huzur dediysek yine de karnımızı doyuracak kadar ve başımızı sokacak kadar bi ev (kira) olması şart tabiki. Biz alıştık, ayağımızı yorganımıza göre uzatıyoruz ve bu durum hiç batmıyor.

Şöyle de bir durum var, insanın yapısına karakterine ve hayattan beklentilerine de bağlı neyin önce geleceği. Ben mesela oldum olası çok mütevazi sade ve sakin bir hayat istedim, fazla büyük beklentilerim yok. Bu yüzden huzur diyorum

Hiç çalışmayan biri değil
har vurup harman savuran biri değil
alkol dayak kıskançlık vs problemleri olan birisi değil
kazandığını değerlendirmeyi biliyor
iyi huylu ağırbaşlı ve değer veren biri
huzurunu seçmelisin bence
hırs bazen iyi bazen kötü, dozunu ayarlayabilmek önemli bence
fazlasını isteyip kazanıcam derken böyle birisini kaybetmekten ilerde hiç pişman olmam diyebiliyorsan
siz bilirsiniz tabi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…