Hem evlenip hem yüksek lisansta yapabilirsiniz
Ben olsam bu kadar istekliysem hedefime ulaşmaya bakarım
Çünkü ben bunu istiyorum ve bu kötü birşey değil ve hatta geleceğimiz için iyi birşey
Erkek arkadaşıma da bana karışma hakkı vermem
Kendi istiyorsa o da yapsın, istemiyorsa da bana karışmasın derim
Destek olursa sevinirim tabi..
Ama yapma etme derse ayrılırım, şimdiden bana bu kadar karışan biri ile evlilik düşünemem
Kötü birşey değil yaptığım, kendi egosu yüzünden bana mani olmasına izin vermezdim.. Senden az maaş alan biri ile mutlu ol derdim sanırım..
Kendi kariyer planınızı yaparken haksızlık etmezsiniz. Hem evli olan hem de doktorasını yapan bir sürü arkadaşım var. Hayallerinize ulaşmaya cabalayın tabi ki, kim buna engel olabilir.
En çok dikkatimi çeken eğitim seviyelerinizin aynı olması. Eğer sen ondan fazla okumuş olsaydın sorun olurdu ama şu aşamada olmaması lazım. Sen hırslısın da o seni engelliyor mu? Bence hayır sen yap yüksek lisansını.yaş ilerleyince insanın gözünde büyüyor okumak o da o yüzden sıcak bakmıyordur. Ben çok hırslıyım ama yüksek düşünmüyorum 30 lu yaşları geçmişken çok zor.
Yok bana karışmıyor aslında, sadece bu maaş mevzusundan rahatsız biraz, dur bakalım biraz daha üstünde durayım verdiği tepkilerin...
Yani geçinebilecek, isteklerini karşılayabilecek, kimseye muhtaç olmayacak kadar kazanılıyorsa hırs niye?
Para para diye dönüp durmanın bi manası yok bence.
Eşinle mutlu musun? Paylaşabiliyor musun?
Süper,
Bitti.
Belki de o da sizi yokluyodur
Benim için problem yok, senin benim diye birşey olmaz çünkü evlenince 'bizim' olur
Dolayısıyla benim yüksek lisans yapmam bizim için olsa olsa artı olur diyebilirsin..
huzura değişeceğim tek şey var sağlık.
para ne ki?
kariyer, hırs, daha fazlasını isteme öyle boş ki...
Siz seviyor ve seviliyorsanız ve bunlara ek bir de huzurluysanız daha ne istenebilir ki?
Birçok kimsenin ellerini açıp olması, gerçekleşmesi için ettiği duayı yaşıyorsunuz.Lütfen bilincinde olun ve şükredin.
Çok şanslısınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?