Huzur Sokağı ATV

Neden 2 haftada 1 bölüm oynatır oldular anlamıyorum! ikinci oldu bu ama çok sinir bozucu bi durum.. Allahtan ki dünkü bölüm gayet güzeldi.. İnşallah şükran 'bilali unutmak için' emreyle evlenmez ya ama bilal karşı çıkmazsa sonuç onu gösteriyor şimdilik, bakalım..

izledıgım ıkı dızıden birisi..ama şu feyza bende hoslanmıyorum daha ıyı bırını bulabılırlerdi.yınede ıyı dızı...

arkadaşlar dünkü bölümün sonlarında birden bire hızlandı dizi başım döndü,şaştım valla nasıl bu kadar hızlı geçiş oldu :)
bir de o hayal etme sahneleri hiç olmazdı bu dizide

dizinin adı gibi her böülümünde bir huzur havası hakim :)))) kötü olaylar bile olsa fazla gerilmeden işliyolar valla ne olursa olsun.şaka biyana ben şükranın tarzını seviyorum,giyiminden hal ve tavırlarına kadar...feyza da hem özgüveni tavan yapmış bir zengin kızı ve de maneviyattan tamamen uzak bir çevrede kendini manevi yönden de geliştirmiş bir tip olarak değerleriyle çevresi arasında sıkışıp kalmış.Bu anlamda düşünürsek uygun geliyo bu rol için bence

yok vazgectim, buda sinirlerimi yerinden oynatabiliyormus
bi sükranin nesi varmis dedirtmek icin yarim saat reklam koydular ya
eee nesi var sükranin simdi?

huzur sokağını severek izliyorum
bu topiği yeni gördüm
bilseydim bende yazardım bişiler...

eskiden şükrana aşıktı,hala aşık gibi görünüyor bende öyle anladım...

ben epeydir izlemiyordum, demek Şükran'a aşıkmış gercekten bende öyle hissediyordum hep.

evet bi romantiklik bi romantiklik,aşk böcekleri gibiydiler bu bölüm

Bilal ile feyzanin sahnelerine kil oluyorum abi.
Hic oyle vicik vicik aski sevmem.
Sukranin olgunluguna hayranim,
ve necatiye asigim. Onlarin ikisi icin izliyorum diziyi

romanda bilal hacer adlı bir kızla evleniyordu bursalı
kızlar hacer bi değişti bu hafta yoksa Bilal onla evlencek olmasın
amanınnnn

romanda bilal hacer adlı bir kızla evleniyordu bursalı
kızlar hacer bi değişti bu hafta yoksa Bilal onla evlencek olmasın
amanınnnn

kitabıyla bir olsaydı ohoooo neler neler değişik olurdu kaptıkları reytinge göre oynadılar kitapla ahhh o güzel huzur sokağı kitabı.. hiç bitmesin dediğim kitaplardan biriydi. ama dizisini huzur sokağı diye değil begeneceğim bir dizi oldu diye takip ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…