Huzur Sokağı ATV

kitapda bilal sükranla evleniyor feyzada selim ile sonra feyzanin kizi oluyor adida hilal bila linde bir oglu oluyor bunlar romanin sonunda evleniyor. yani feyza ile bilal hic kavusamiyorlar ama feyza hidayete eriyor hayatini degistiriyor felan

spolier!!!!
tabi dizi de epey sacmalamislar.

Son düzenleyen: Moderatör:
ben yıllar evvel filmini izlemiştim
filmin adı birleşen yollar
türkan şoray ve izzet günay oynuyordu
bilal hatırladığım kadarıyla kapalı komşu kızıyla evleniyordu
karısı ölüyor
feyzada zengin bir adamla
ama adam hayırsızdı
feyza elişleri yaparak satıyordu
feyzanın kızı ,bilalin oğlu oluyor
bunlar birbirine aşık oluyorlar
bilalin oğlu doktor
sonrada evleniyorlar filmin sonunda feyzada ölüyor

....SON...

spolier!!!

spolier!!!

Hayır kitapta bilal şükran hiç evlenmiyor şükran kitabın sadece basında var başka yerde yok şükran romanda bilale aşık bile degil şükran bilalin tavsiyesi ve önerisi ile doktor nazım ile evleniyor,ve şükranın adı kitapta başka gecmiyor,bilalde kitapta bursalı uzaktan akrabası ile yani hacer ile evleniyor,feyza yüksek mimar selim ile evleniyor,necati kitapta sevalle evleniyor.Bilalin karısı 2.cocugunu dogururken kitapta ölüyor.Bilal feyza ile yıllar sonra bir ara karsılasıyor ve evlenmek istiyor fakat feyza kabul etmeyerek ondan uzaklasıyor ve yıllar sonra tekrar cocukları sayesinde karsılasıyorlar.Bilalin oglu nusret doktor oluyor ve aynı zamanda eczanede müdürdür kendisi doktor nazım ile beraber calısıyorlar feyza ölümcül hastalıga yakalanıyor doktor nazım tedavi ediyor kitabın sonunda selim nusrete tuzak kuruyor eczanede kolilere uyusturucu saklıyor ve nusret hapise düsüyor bunu bilen feyza mahkemede nusreti savunurken selimin adamları tarafından vuruluyor ve sevdigi adamın kollarında can veriyor
.

spolier!!

ne güzel anlatmisiniz arkadaslar
keske kitabi okumayip dizinin sonunu tvden izlemek isteyenleride düsünüp
spoiler yapsaydiniz :26:

benim gibi mesela...

ne güzel anlatmisiniz arkadaslar
keske kitabi okumayip dizinin sonunu tvden izlemek isteyenleride düsünüp
spoiler yapsaydiniz :26:

benim gibi mesela...

Haklı olabilirsiniz ama spoiler nasıl yapılır bilmiyorum:26::26:​dizi ile kitap aynı gitmiyor bakalım nasıl baglayacaklar.

yasak olduğunu bilseydim yazmazdım
görünce yazdıklarımın silinmesine şaşırdım
ben kitaptan değilde
filmden anlatmıştım

neyse bu ve geçen bölümü tam izleyemedim
ara ara izleyebildim
benim bıcırıktan dolayı...

Haklı olabilirsiniz ama spoiler nasıl yapılır bilmiyorum:26::26:​dizi ile kitap aynı gitmiyor bakalım nasıl baglayacaklar.

evet roman,film dizilerle aynı gitmiyor
günümüze göre uyarlıyorlar haliyle
biir çok değişiklik oluyor
insanlar aynı olmasını bekliyor
ama olmuyor
yaprak dökümüde farklıydı...

yazdiklariniz silinmedi..sadece rengi degisti yaziyi mause ile isaretlerseniz yaziniz okunur..dizide neler olacagini bilmek istemeyen olabilir,yazinizda dizide neler olacagina dair bir bilgi varsa bunu beyaz ile yazarsaniz isteyen okur, bilmek istemeyen okumaz..keyifli paylasimlar

kusura bakmayin arkadaslar ama yasak oldugunu düsünemedim. ama ben okudugum kitabin filmini izlemekten hoslanan bi insanim cogu zaman film veyahut dizi uyarlamasi kitaptan daha güzel oluyor. ama bu dizi olmamis.

teşekkür ederim bilmiyordum...

Ay evet yaa, o adam gercekten cok tatliydi..
Allah babalarimizin acisini gostermesin..
Nedense Feyzaya uyuz oluyorum.
Asik hallerini hic samimi bulmuyorum..

aman ben o sahneleri atladım gitti, gözümün önüne babamın cenazesi geldi aynı şeyleri tekrar yaşıyormuş gibi oldum, naklen cenaze töreni verdiler (
feyza da tam bir mıymıntı hep aynı ses tonu hep aynı mimik seviniyor mu üzülüyor mu belli değil.hep söylüyorum yönetmenin sevgilisi diye kapmış başrolü :) bir arkadaş beğenmiyorsan izleme demiş ama ben diziyi beğenmiyor değiilim,feyzayı beğenmiyorum lafları farklı algılamanın bir mantığı yok diye düşünüyorum :))

Severek izliyordum aslında,sonra dizi dizilikten çıktı,nihat hatipoğluyla dosta doğru tadında bir program oldu,çok abarttılar,tadını kaçırdılar,bıraktım izlemiyorum

Emre ve hacer senaristler çok yaratıcı Bunların arasında bişe y olacak

başladığından beri neredeyse her hafta izledim bi bu cuma izlemedim neler olmuş
kızlar feyza gitti mi gerçekten de yaa
necati inş. açılmıştır şükrana sizce haftaya neler olur dersiniz?

başladığından beri neredeyse her hafta izledim bi bu cuma izlemedim neler olmuş
kızlar feyza gitti mi gerçekten de yaa
necati inş. açılmıştır şükrana sizce haftaya neler olur dersiniz?

Feyzanın gidişinde kalmıştı geçen hafta uçağa bindimi bilmedimi bilmiyorum ama feyzanın annesi ve bilal havaalnına gittiklerinde feyzanın uçağı kalkmıştı.Necatide konuşmaya çalışıyordu bir daha o sahneyi görmedik sonuç ne oldu bilmiyorum.Fragmanıda izlemedim henüz bu hafta neler olacak bakalım

yeni sezon başladı nihayet
ama nedense hiç zevk vermedi bana
severek izleyemedim.. bi de kutsi kendi sesi olmuş ay hiç gitmemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…