- 18 Ekim 2009
- 3.947
- 108
- 163
kızlar dizide çalan şarkı neydi biliyormusunuz bir bayan söylüyordu
alnımın yazısı tek sensin gibi bir söz geçiyordu
ay çok beğendim
kutsinin kareli gömleklerinden de fenalık geldi[/Q
Kesinlikle katılıyorum :))
Bu diziyi bende begenerek izliyorum bilal şükranı sevmiyorki onu sadece dostu,kardeşi olarak seviyor dizide kitaptada oldugu gibi feyzayı seviyor eger kitaba göre giderse ne feyza olacak nede şükran olacak eger senaryoyu degiştirirlerse bence şükranla evlenir bilal bi yerde okumuştum kitapla paraler olarak dogru gidecek sadece bu dizi oldugu için degişiklikler yapılacak diyordu kitapta bilal bursalı uzaktan akrabası olan hacerle evleniyordu şükranda artık aglamasın sanırım hasta olacak
Evet ya yataklara düştü kızcagız kitapta şükran doktor nazımla evleniyordu sizce rezzan necatimi olacak dizide sanki ülkerde hoşlandı necatiden kitapta necati sevali seviyorduYaa sevindim bak Feyzayla evlenmesinde:)
Yazık Şükrancık yataklara düştü Bilal'in derdinden verem oldu galiba
Bende şükranın annesi saadette çok gıcık oluyorum çok sinir bi kadın.bütün mahalleye rezil etti mileti.kızımda kızım.bu kadarda kızına düşkün hasta ruhlu bi anne görmedim..sanki bilal illa onun kızını sevmek zorundaymış gibi davranıyo...
Feyzeya bende çok gıcık oluyorum her dizide ağlamasıda bi uyuz.keşke başka biri olsaydı..feriha bile olsa ondan daha iyi rol yapardı...oda gıcık ama feyzadan iyidir yine...
​Bu hafta yeni bölüm yok arkadaşlar yeni bölüm 21 aralık ta imiş bu hafta film koymuşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?