Huzur Sokağı ATV

kızlar dizide çalan şarkı neydi biliyormusunuz bir bayan söylüyordu
alnımın yazısı tek sensin gibi bir söz geçiyordu
ay çok beğendim

diziyi bu hafta kopuk kopuk seyrettim emin degilim ama sanirim seni uzaktan sevmek asklarin en guzeli sarkisiydi...
ben feyzanin yani selin demiratarin sesine benzettim. sarkiyi kendi seslendirmis olabilir.

Deniz SEKİ - YouTube

Son düzenleme:
kutsinin kareli gömleklerinden de fenalık geldi

Bence de öyle, herkes de oyuncu seçiminden memnuniyetsiz. Ruhsuz Feyza.. Yeterince iyi oynayamayan Bilal..
Ama Şükran çok iyi bir oyuncu tarafından canlandırılıyor. Az önce annesine "Bilal artık yok.." deyişi içimi yaraladı, yaralarımı deşti. Ömrünün tek aşkının senin için mümkün olmadığını anlamak ve kabul etmek, hissettiğim şeyleri tekrar hissettirdi bana...
Bilalle fotoğraflarını yırtmaya kıyamayışı, tam yırtacakken kalbini olamaz nasıl yırtarsın dediğini duydum sanki ellerine.

Şükran'a çok üzülüyorum ben ya ne kadar olgun aklı başında biri.Bilal neden onu tercih etmiyorki

Bu diziyi bende begenerek izliyorum bilal şükranı sevmiyorki onu sadece dostu,kardeşi olarak seviyor dizide kitaptada oldugu gibi feyzayı seviyor eger kitaba göre giderse ne feyza olacak nede şükran olacak eger senaryoyu degiştirirlerse bence şükranla evlenir bilal bi yerde okumuştum kitapla paraler olarak dogru gidecek sadece bu dizi oldugu için degişiklikler yapılacak diyordu kitapta bilal bursalı uzaktan akrabası olan hacerle evleniyordu şükranda artık aglamasın sanırım hasta olacak

Yaa sevindim bak Feyzayla evlenmesinde:)
Yazık Şükrancık yataklara düştü Bilal'in derdinden verem oldu galiba

Yaa sevindim bak Feyzayla evlenmesinde:)
Yazık Şükrancık yataklara düştü Bilal'in derdinden verem oldu galiba
Evet ya yataklara düştü kızcagız kitapta şükran doktor nazımla evleniyordu sizce rezzan necatimi olacak dizide sanki ülkerde hoşlandı necatiden kitapta necati sevali seviyordu

evet şükran güzel bir kız ancak bilal onu sevmiyor ki..
feyzayı seviyor.
aman kızların ikisi de ruhsuz..mıy mıy

bu arada diziyi ilk başlarda severek izlyordum ama artık sıkılmaya başladım.herkes hep ağlıyor dizide.
müzikleri baygınlık getirdi özellikle..

Son düzenleme:
feyzadan hic hoslanmiyorum.. yani daha dogrusu selin demiratari sevmiyorum.. hep ayni mimik.. aglasada.. güldügünü zaten hic görmüyoruz..
onun yerine baska bir oyuncu bulsalarmis keske..

Bende şükranın annesi saadette çok gıcık oluyorum çok sinir bi kadın.bütün mahalleye rezil etti mileti.kızımda kızım.bu kadarda kızına düşkün hasta ruhlu bi anne görmedim..sanki bilal illa onun kızını sevmek zorundaymış gibi davranıyo...

Feyzeya bende çok gıcık oluyorum her dizide ağlamasıda bi uyuz.keşke başka biri olsaydı..feriha bile olsa ondan daha iyi rol yapardı... oda gıcık ama feyzadan iyidir yine...

o kadın hep gıcık zaten yaprak dökümündede aynıydı kızlarını evlendirmeye uğraşırdı kocasını sonunda felç etti burdakinin sonu aynı olmaz inş. adamı sinir ediyo çünkü

bu bölüm güzeldi bence bilalin ilk kez bi kıza aşık olması,aşkının peşinden gitmesi ne inancımdan nede senden vazgeçerim demesi feyzaya ayrı bi güzeldi,son sahnesinide çok sevdim ilk kez seni seviyorum feyza dedi çok beğendim keşke romanından farklı olarak dizide kavuşsalar,dizidede farklı kişilerle evlenirlerse üzüleceğim

Diziyi begenerek izliyorum fragman çıkmış bilal ve feyza çok mutlu gözüküyorlar sesli fragman yok dizideki en sevmedigim karakter saadet hanım şükran hiç ona çekmemiş acaba öz kızımı bundan bile şüphe eder oldum saadet hanımın bir kız kardeşi ortaya çıkmıştı eski bölümlerde hastahanede yatıyor acaba diyorum şükran onun mu kızı bu arada dizideki hem feyza hemde şükran karakterini seviyorum aynı erkege aşık iki kız ilkez bir dizide arkalarından hile oyun gibi işler çevirmiyorlar şükran belki kitaptaki gibi geçen bölüm gösterilen doktorla evlenir kıza nasıl baktı sonra iyi oldumu diye evini aradı

Son bölümünü seyretmedim.. Bu aralar yine Emir'e sardım cünkü...

​Bu hafta yeni bölüm yok arkadaşlar yeni bölüm 21 aralık ta imiş bu hafta film koymuşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…