- 9 Eylül 2007
- 4.310
- 370
- 363
- 44
Sinem Öztürk, ekrana başörtülü çıktı ya hanımefendi başörtüyle görüntü kirliliği yaratacağımdan korktum dedi.
Selini zaten sevmezdim.
Soğudum diziden izlemeden.
Bizim burda çekiliyor dönüp bakmıyorum bile.
Sinem Öztürk, ekrana başörtülü çıktı ya hanımefendi başörtüyle görüntü kirliliği yaratacağımdan korktum dedi.
Selini zaten sevmezdim.
Halbuki bi röportajında da ben başörtülü açık diye ayrım yapmam falan demişti.Hayret bişey açıkken çok güzel bişeydi de sanki kapanınca görüntü kirliliği oluyor .Kabul etmeseymiş rolü efendim .Niye kabul etmişTwitterdan yazmak lazım cevap hakkı doğsun diye aslında da twitim yok
Selini zaten sevmezdim.
bence ilerledikçe kitaptan bayaa uzaklaşırlar feyzanın kapancağını falan zannetmiyorum
hem de benim okurkenki feyza ve bilal hayalim daha güzeldi yaa
en azından feyzanın yosun yeşiliydi gözleri bu ne bacak şovu yaptı sadece
sizin orası neresi canım ya bayıldım ben çevreye çokta merak ettim nerde çekiliyor,sokak tam bir huzur sokağı...
Canım bende şimdi senin yazdığını okudum bi netten bakayım tam olarak ne demiş diye, Sinem öztürk diyorki söylediklerim çarpıtıldı
Huzur Sokağında başörtülü rolüyle dikkat çeken oyuncu Sinem Öztürk, Dünkü programda Türban size yakışıyor mu sorusuna verdiğim cevap evrilip çevrilmiş ve hiç aklımdan geçmeyen saçma bir şekilde yansıtılmış bazı haber sitelerinde. Görüntü kirliliği yaratmaktan kastım başörtüsü bana yakışmazsa çirkin çıkmamdı! Kimsenin göz zevkini bozmiyim anlamında. Ama sürekli açık arayan bazı insanlar sanki taktığım başörtüsüne ve oynadığım karaktere saygısızlık yapmış gibi göstermeye çalıştılar. dedi.
Kopyalayayım dedim canım:) kötü niyetli söylememiş bencede aslında çarpıtılmış
belki kapanır canım görmedinmi bilal için hemen kapanıp camiye gitti kız :)))
bilali elde edecek galiba şükranda boşa uğraşıyor gibi :44:
bende yıllar önce bu kitabı okudum ve beğenmiştim.dün dizinin ilk bölümü çok uzun geldi bir ara verdiler 5 dk sonra film bitti.sizede öyle geldi mi.dizi hemen bitivermiş gibi oldu.diziyi sevdim takipçisiyim.
evet bilalin kiz kardesi yoktu. yanlis hatirlamiyorsam kitapta uvey Anne de yoktu. kitapta feyza ile bilalin evleri karsi karsiyaydi. bilal camdan gorup asik oluyordu feyzaya. hatta dinine o kadar bagli bir cocuktu ki arada kendine engel olamadan camdan feyzaya baktigi icin pismanlik yasiyordu. ama dizide onlari cok cabuk karsi karsiya getirdiler.
spolier!!
eger kitabin disina cok cikarlarsa anlamsiz olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?