Huzur Sokağı ATV

ben çok beğendim diziyi tutacağına inanıyorum kutsinin oyunculuğunu pek sevmem çok yapay geliyor zaten kendi sesinide kullanmıyor,selin demiratarada gıcık olurum ama konu ilgimi çekti bundan sonraki olayları merakla bekliyorum

Sinem Öztürk, ekrana başörtülü çıktı ya hanımefendi başörtüyle görüntü kirliliği yaratacağımdan korktum dedi.
Selini zaten sevmezdim.
Soğudum diziden izlemeden.
Bizim burda çekiliyor dönüp bakmıyorum bile.

Halbuki bi röportajında da ben başörtülü açık diye ayrım yapmam falan demişti.Hayret bişey açıkken çok güzel bişeydi de sanki kapanınca görüntü kirliliği oluyor .Kabul etmeseymiş rolü efendim .Niye kabul etmiş Twitterdan yazmak lazım cevap hakkı doğsun diye aslında da twitim yok

sizin orası neresi canım ya bayıldım ben çevreye çokta merak ettim nerde çekiliyor,sokak tam bir huzur sokağı...

sonraki açıklamasında bana yakışır mı yakışmaz mı diye düşündüm, ya yakışmazsa görüntü kirliliği yaratmak istemem diye düşündüm ama etrafımdakiler çok beğendi tarzı şeyler demiş.

Canım bende şimdi senin yazdığını okudum bi netten bakayım tam olarak ne demiş diye, Sinem öztürk diyorki söylediklerim çarpıtıldı

Huzur Sokağı’nda başörtülü rolüyle dikkat çeken oyuncu Sinem Öztürk, “Dünkü programda ‘Türban size yakışıyor mu’ sorusuna verdiğim cevap evrilip çevrilmiş ve hiç aklımdan geçmeyen saçma bir şekilde yansıtılmış bazı haber sitelerinde. Görüntü kirliliği yaratmaktan kastım başörtüsü bana yakışmazsa çirkin çıkmamdı! Kimsenin göz zevkini bozmiyim anlamında. Ama sürekli açık arayan bazı insanlar sanki taktığım başörtüsüne ve oynadığım karaktere saygısızlık yapmış gibi göstermeye çalıştılar.” dedi.

Kopyalayayım dedim canım:) kötü niyetli söylememiş bencede aslında çarpıtılmış

selin demiratari hic sevmem buz gibi surat ifadesi var ama bu rol yakismis fahriye evcen yakisirdi bu diziye
cok begendim diziyi izleyecegim :)

belki kapanır canım görmedinmi bilal için hemen kapanıp camiye gitti kız :)))

bilali elde edecek galiba şükranda boşa uğraşıyor gibi :44:

sizin orası neresi canım ya bayıldım ben çevreye çokta merak ettim nerde çekiliyor,sokak tam bir huzur sokağı...

Canım izlemediğim için dizinin başka yerlerde ki çekimi nerede bilmiyorum
Ama bizim burası pendik.
Pendiğin tam meydanında ve kültür merkezinde çekim yapıyorlar
tam meydanı kaplayan koca koca tırları var görüntü kirliliği bu asıl :)

Niyetini tam olarak bilemeyiz ama başörtümle diyince insan otomatikman yanlış anlıyor.
Daha önce kullanmadım, yakışacağından tereddütlerim vardı de anlayalım
Neyse en azından açıklama yapmış hatun :)

arkadaşlar bi dip not yazmak istedim.:126:
bi akrabam söylemişti bu, huzur sokağının projesi hazırlandığın da şule yüksel şenlerle sözleşme yapmışlar, yazar kitabımın hiçbir yerini değiştirmezseniz yayınlanmasına izin veririm demiş. yani dizi kitabın aynısı olacakmış inşallah.
(işin uçunda sözleşme var sözleşme dışına çıkamazlar zaten:)

ben çok beğendim bu diziyi başarılı bi çalışma olmuş haftaya yeni bölümünü merakla bekliyoruz herkes rolune yakışmış :)

bende yıllar önce bu kitabı okudum ve beğenmiştim.dün dizinin ilk bölümü çok uzun geldi bir ara verdiler 5 dk sonra film bitti.sizede öyle geldi mi.dizi hemen bitivermiş gibi oldu.diziyi sevdim takipçisiyim.

belki kapanır canım görmedinmi bilal için hemen kapanıp camiye gitti kız :)))

bilali elde edecek galiba şükranda boşa uğraşıyor gibi :44:

kapanıcak zaten feyza. asıl konular ilerde....
feyza camiye gitti ama sırf arkadaşıyla girdiği iddia yüzünden,bilalin gözüne girebilsin diye...

spolier!!

Son düzenleyen: Moderatör:
bende yıllar önce bu kitabı okudum ve beğenmiştim.dün dizinin ilk bölümü çok uzun geldi bir ara verdiler 5 dk sonra film bitti.sizede öyle geldi mi.dizi hemen bitivermiş gibi oldu.diziyi sevdim takipçisiyim.

dizilerin ilk bölümleri genelde böyle reklamsız geçiyo.1,5 saat sürdü tam.reklamla olsa 2 saati bulurdu...

aslında dizi güzel başladı oyuncular da iyi fakat kitaptaki gibi bi bilal değildi.ordaki bilal değerlerine daha bağlı,maneviyatı daha yüksekti.kadınlarla tokalaşmazdı bile.ama daha ilk bölümden feyzayla ne kadar yakınlaştırdılar..nerdeyse öpüşecektiler...bu dikkatimi çok çekti...
ikincisi tanışmaları falan böyle değildi kitapta.feyza onların mahallesine taşınıyodu evvvela...ilk bölüm önce huzur sokağını,ordakilerin yaşantılarını anlatmaları lazımdı...yavaş yavaş dahil olmalıydı feyza.ama dizi başlar başlamaz feyzayı hemen içki içerken gördük...
kitabın dışına fazla çıkılmış yani.senaristlere duyurulur
üçüncüsü de bilalin kız kardeşi var mıydı kitapta hatırlayamadım..

Kitapta Bilal'in kız kardeşi yoktu. Feyza'nın annesi üvey değildi. Bilal Şükran'la değil Hacer diye biriyle evleniyor, Şükran da Dr. Nazımla evleniyordu.

spolier!!

Ben de Güven Hokna'yı yaprak dökümündeki haline çok benzettim. Sanki hayriye hanımı izliyor gibi oldum.

evet bilalin kiz kardesi yoktu. yanlis hatirlamiyorsam kitapta uvey Anne de yoktu. kitapta feyza ile bilalin evleri karsi karsiyaydi. bilal camdan gorup asik oluyordu feyzaya. hatta dinine o kadar bagli bir cocuktu ki arada kendine engel olamadan camdan feyzaya baktigi icin pismanlik yasiyordu. ama dizide onlari cok cabuk karsi karsiya getirdiler.

spolier!!

eger kitabin disina cok cikarlarsa anlamsiz olacak.

bende kitabı okudum evet bilalin kız kardeşi yoktu evleri karşılıklıydı bunları hatırladım ama üvey anne bölümünü hatırlayamadım. yaşasın doğru hatırlıyorum ya ben annme diyordum. şükran değil "h" ile başlayan bi isimdi neydi falan diye düşündüm ama demekki hacermiş
daha ilk bölümde sadece konusu aynı mekanlar farklı olmuş,bakalım hayırlısı...
aslında ben kitap değiştirilmeyecek diye duymuştum ama... öyle olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…