Huzur Sokağı ATV

cuma gününün reytingleri
büyük boyutta görmek için resime tıklayın

Son düzenleme:
Niye bu kadar rahatsız oldunuzki
Ne var yani tövbe tövbe demekle Hasbinallah demekle yobaz olunuyor sizin zihniyetinize göre??
Öyle bir geçer zamanki de osmanın devrim gazeteleri yada duvara yazı yazmaları rahatsız etmez
Bir iki dini kitabın gösterilişi hasbianllah denmesimi sizi rahatsız etti
Vah vahh yazık!!!!
Çokta güzel olmuş dizi her daim izlemeye devam edeceğim beğenmeyen izlemesin zaten

samanyolu ve kanal 7 dışında ilk kez atv gibi bir kanal dini dizi çekmiş haliyle ilk olunca bazı acemilikler var yadırgamamak gerek kutsi selin demiratar güven hokna gibi isimler yasantılaryla tamamen ters kimliklere büründüler bence eleştirmek yerine oturup da alkışlamak gerek.binbirgece kavakyelleri denizyıldızı gibi ahlaki değerleri hiçe sayan bir dizi değil en azından

Allahaşkına birisi şükran(sinem öztürk)a başörtüsü bağlamayı öğretsin, eşarbın püskülleri yeri süpürüyorr

Dini duygular agır bastıgı için diziyi her yerde eleştirmişler. Ne var yani, yıllarca memeli insanları izledik bir şey demedik, şimdi bir türban görünce niye herkes kuduruyor. Her dinde diğer dinlere karşı saygı vardır, bunları müslüman oldugum için degil insan oldugum için söylüyorum. İşine gelmeyen izlemez ama sürekli kötü eleştiri yapılması çok saygısızca. Yabancı turistlerden gözlemlediğim kadarıyla onlar bizim dinimize daha saygılı, aynı saygıyı vatandaşlarımda da görmek istiyorum.

Son düzenleme:
Feyza degismeye basliyor yavas yavas....
Bu arada feyza ismi ne kadar güzelmis, düsündükce cok hosuma gitti. Dizi sayesinde kesfettim diyebilirim
olurda kizim olursa ismi feyza olsun

Bence de Sükranin Basörtüsünü güzel yapsinlar yaa. sokaktaki türbanlilar boyle salas gezmiyoki. güzel bir sal veya basörtüsüyle cok daha şık ve "düzgün" durabilir.
ama yine de kendisine yakismis bence

selamlar hepinizin yorumlarını tek tek okudum saygıda duydum öncelikle bende diziyi beğenen ve izleyenler grubunda olduğumu belirteyim karakterleri eleştiren arkadaşlar olmuş yok kızların gözünün içine bakıyor yok tokalaşıyor bişeyler içmeye gigelim demiş falan arkadaşlar ulusal bir kanalda ilk defa böyle bir dizi yapılıyor ve her kesimi kucaklaması ve herkese hitap etmesi ve herkesi içine alması gerekiyor tolaşmanın yok efendim kızların gözünün içine bakmanın bunla ne alakası var diceksiniz tabi bunu hor gören küçümseyen yazanlardır islam dinini yaşayan bir insanın hem dinini yaşayıp hemde yaşamın içinde herkes gibi normal insancıl duygulara sahip olabileceğini göstermektir müslümanın hor görülmesi dizilerde yobaz zorba tiplemelerde olması bazı kesimlerin işine geliyor yumuşatarak bazı şeyler veriliyorki her kesimi kucaklasın çeksin dinimiz zorluk değil kolaylaştırma dinidir keşke herkes bunu bilse

çok güzel bir dizi kızlarım yaşları küçük olmasına rağmen çok beğendiler oturup beraber izliyoruz
selin demiratarın oyunculuğunu normalde beğenmem ama ilk defa bu dizide hoşuma gitti
kutsi zaten çok yakışmış diziye bakalım dizi nasıl gelişecek

bu dizin kitabını bir değil iki kere okumuş ve tadına doyamamış biriyim hatta diziyle beraber bi üçlesemmi diye düşünüyorum:)) malesef kitapla dizi daha ilk bölümde ayrı rotadan gitmeye başladılar buna üzüldüm sadık kalsalar çok daha keyifle izlenilir bi dizi olurdu, neyse yinede bu tarz bi dizi görmekte hoş oldu ayrıca bu hatunların saçlarını başlarını makyajlarını yapan becerikli kuaförleri bi türbanlarını yapamıyorlarmı hepsinin türbanı bi kayık bunada özen gösterseler çok memnun kalıcam türbanlı insanlar öyle özensiz takıp takıştıran şahıslarmı tesüf ederim...

Yaprak dökümünde anne rolündeki oyuncumuz yine aynı cadılıkla bu dizide de karşımızda Kapalı hanımların fitne fücür olduğu, dedikoduda sınır tanımadıkları, yapılmaması gereken ne varsa yaptıklarını gösterilen bir dizicik. Kitabın senaryo yazarlarının bakış açısına göre tekrar uyarlanıp diziye aktarılmış hali. Verilmek istenen mesajla uzaktan yakından alakası yok. Diyaloglar sıkıcı, başrol oyuncuları mimiksiz. Ben beğenmedim. Zaten oyuncular da paralarını alamadıkları için isyanlardalar çok uzun sürmeyeceğini düşünüyorum.

Son düzenleme:
yamak ahmetteki dilruba ve ahmet olsa bu role cuk diye otururlardı en azından ahmet bilal için daha uygun sanki
ne güzel bakıyodu dilrubayaa

bu dizi cuma gününün açık ara 1.si olmuş emir bey in yazboyu sergilediği vücudu yeterli gelmemiş anlaşılan:))

ay evet ya dimi..
ama feyza çok güzel bayılıyorum ben
bu arada tatlım mesaj kutun doluymuş cevap atamadım o yüzden..

öyle mi canım tamam düzelttim de çok çabuk doluyo ya
feyza için okurken tamamen farklı bir kız vardı benim kafamda o yüzden alışamadım pek:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…