Huzur Sokağı ATV

o örtülü kız,adı neydi dizideki unuttum işte o katıldığı bi programda demiş ki:

-görüntü kirliliği yaratıcam diye korktum filan..

ayıp yani!!!

o örtülü kız,adı neydi dizideki unuttum işte o katıldığı bi programda demiş ki:

-görüntü kirliliği yaratıcam diye korktum filan..

ayıp yani!!!

bunu ilk okudugumda bende cok sasirmistim ama sonra bunu soyledigi videoyu izledim,
soyledigi sey bana yakismazda ben goruntu kirliligi yaratirim diye korktum tarzinda birseydi..
yani goruntu kirliligi yapacak olan basörtüsü degil kendisini kast etmis...

demek ki yanlış aktarmışlar her zamanki gibi

demek ki yanlış aktarmışlar her zamanki gibi

Evet canim manset yakalamak icin insanlarin ilgisini cekmek icin haberleri kesip bicip ne hale getiriyorlar.Bu medya ya ne zaman güven oldu ki video yu da paylasayim ki
baska yanlis anlasilmalar olmasin :)[video=youtube;siLOHDKCtG0]http://www.youtube.com/watch?v=siLOHDKCtG0[/video]

hayır...
hani kitapta bi düstur vardı üstüne basa basa durulan..
haya, islami edeplere riayet..
huzur sokağı kitabı denilince o akla geliyor ve sadece o amaçla yazıldı o kitap..
o kitap nicelerini namaza başlattı nicelerinin örtünmesine vesile oldu..
biz sadece o yüzden eleştiriyoruz..
kitapta o kadar üstüne basa basa geçilen konular dizide bi arkadaşın da dediği gibi ekranın kenarına köşesine sıkıştırılan dini kitaplar olarak kalmış.

O kadar izlemem izlemem dedim ama sevmeye basladım..

Sinem Öztürk'ü hep sevmişimdir. Çok şeker kız,kapalılıkta ayrı bi hava katmıs

huzur sokağını çarşamba akşamına almışlar muhteşem yüzyılın karşısına şansını zorluyorlar...

huzur sokagını çarşambaya almışsalar reytıng savaşı verecek dızı ama muhteşem yüzyılda sıkı bır izleyici kitlesi var işi zor artık arada star ve atv gidip gelecegım

gününü değiştirmediklerine çok sevindim cuma günleri olması iyi bence,bu arada yazık ya yusufun ölmesine çok üzüldüm

Şükran'ın karakteri cok güzel, tıpkı melekler gibi. Ama annesiii bir kasık suda bogasım geliyor vallahi Yaprak Dökümü'nde de sevmezdim zaten. Öf gıcık şey

Acaba evdeki kadının Feyza'nın annesinin ölümüyle ne bağlantısı var :44:

Bencede şükran çok asil zarif bi kız ama annesi tam bi cadı
resmen kızını kakalamaya çalışıyor yaa
ben romanı okumuştum yıllar önce ayşe sultan diye biri vardı heralde feyza onda dinimizi falan öğreniyordu
ama annesinin ölümüyle ne alakası var hatırlayamadım..

günü mü değişmiş dizinin bende izliyordum ama çarşambaya alınmşsa hiç şansı yok

hürrem dururken başka bi dizi izlenir mi ki

kitapta feyzanın annesi üvey değil öz annesi yaşıyor o yüzden bilemiyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…