o örtülü kız,adı neydi dizideki unuttum işte o katıldığı bi programda demiş ki:
-görüntü kirliliği yaratıcam diye korktum filan..
ayıp yani!!!
bunu ilk okudugumda bende cok sasirmistim ama sonra bunu soyledigi videoyu izledim,
soyledigi sey bana yakismazda ben goruntu kirliligi yaratirim diye korktum tarzinda birseydi..
yani goruntu kirliligi yapacak olan basörtüsü degil kendisini kast etmis...
demek ki yanlış aktarmışlar her zamanki gibi
selamlar hepinizin yorumlarını tek tek okudum saygıda duydum öncelikle bende diziyi beğenen ve izleyenler grubunda olduğumu belirteyim karakterleri eleştiren arkadaşlar olmuş yok kızların gözünün içine bakıyor yok tokalaşıyor bişeyler içmeye gigelim demiş falan arkadaşlar ulusal bir kanalda ilk defa böyle bir dizi yapılıyor ve her kesimi kucaklaması ve herkese hitap etmesi ve herkesi içine alması gerekiyor tolaşmanın yok efendim kızların gözünün içine bakmanın bunla ne alakası var diceksiniz tabi bunu hor gören küçümseyen yazanlardır islam dinini yaşayan bir insanın hem dinini yaşayıp hemde yaşamın içinde herkes gibi normal insancıl duygulara sahip olabileceğini göstermektir müslümanın hor görülmesi dizilerde yobaz zorba tiplemelerde olması bazı kesimlerin işine geliyor yumuşatarak bazı şeyler veriliyorki her kesimi kucaklasın çeksin dinimiz zorluk değil kolaylaştırma dinidir keşke herkes bunu bilse
huzur sokağını çarşamba akşamına almışlar muhteşem yüzyılın karşısına şansını zorluyorlar...
huzur sokağını çarşamba akşamına almışlar muhteşem yüzyılın karşısına şansını zorluyorlar...
Keske pazartesiye alsalarmis, pazartesi izliicek bsy yok
Şükran'ın karakteri cok güzel, tıpkı melekler gibi. Ama annesiiibir kasık suda bogasım geliyor vallahi Yaprak Dökümü'nde de sevmezdim zaten. Öf gıcık şey
Acaba evdeki kadının Feyza'nın annesinin ölümüyle ne bağlantısı var :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?