- 21 Ocak 2018
- 8.549
- 21.219
- 348
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
karşılıklı fadakarlık elbette önemli evlilikte ama sizin durumunuzda o karşılığı ben göremedim.siz eşin çocuğunu istemiyorsanız onun da pekala babanneyi istememe hakkı var.siz ona hizmet için gelmedinizse o da sizin babannenize hizmet için gelmedi![]()
Cnm cocukları da yaşlandı. Huzurevıne verelım bıle demedıler. Onlardan para çıkmaz çunku durumları yok. Tsk ederım yorumunz için.Bence eşiniz haklı...inanın yaşlı bakmak çok çok zor...evin bütün duzeni degisiyor...babama 3 hafta anca bakabildim ben...sonra kardeşinle ortak bakici tuttuk...mecbur..cunku herkesin evi duzeni var..cok zor yaşlı insana kendi annen baban bile olsa bakmak....çocukları varken onların düşünmesi gerekirken sizin yanınıza gelmesi de yanlış bence...hepsi para verip bakici tutmalı aslında...bakici olmuyor sana huzurevi...ama huzurevleri cok daha pahalı malesef
Siz eşinizi bu şartlarını kabul edecek kadın sayısı bir elin parmağını geçmez sanıyorsanız çok yanılırsınız.Çok samimi söylüyorum bu gün hayatından çıksanız eşiniz mevcut koşullarını kabul edip kendisi ile evlenecek kadın mutlaka bulur.Ama aynı adam çocuğum yok ancak babaannem ile yaşayacaksın dese kimse onunla evlenmez.Daha babanız var bilmiyorum belki anneniz var ..onların sağlık sorunları çıkar sizin bakımına ihtiyaç duyarlar amenna .Her ınsan kolay kolay cocuklu bır adamla evlenmeyi göze alamaz. Ben de çok zor bır ından oldugu. İçin geç evlendım. sevdıgımız anlaştıgımz için evlendık yoksa geç yaşda nıye evlenelım. Nafakasını verır ben ona zaten karışamam. Zaten fazlasyla ilgilenıyor. Bırsey dedıgım Yok. Demek ıstedıgım ben bu şartlarda kabul etmışken benım babananne konusunda rest çekmesi benım canımı çok sıktı.hepsı bu yani.
Gayet de zorunluluğun var biliyor musun adam fazlaca musamma göstermiş bence sanaÇocugunu kabul etme zorunlulugum yok kı.
Konunuzu sadece okuyordum.Ama bu mesaja gelince:/Cnm cocuk 16 yaşında ve zaten ben buraya geldıgımde annnesiyle yaşıyordu psilolojısı bozuk ele avuca sığmayan promlemlı asi hayırsız bir kiz çocugu. Arada bır gelır kalır bızde. Hatta geçen problemler yaşandı baktım eşim üzülüyor dedım kalsın burada ne kadar isterse kalsın dedım.çunku eişim çok çaresız kalıyordu. Aslında eşim merhametsız degil. ama attraente arkadasımız bu manada benı anlamış.
Niye,sizin esinizle evlenmeye ne var?Her ınsan kolay kolay cocuklu bır adamla evlenmeyi göze alamaz. Ben de çok zor bır ından oldugu. İçin geç evlendım. sevdıgımız anlaştıgımz için evlendık yoksa geç yaşda nıye evlenelım. Nafakasını verır ben ona zaten karışamam. Zaten fazlasyla ilgilenıyor. Bırsey dedıgım Yok. Demek ıstedıgım ben bu şartlarda kabul etmışken benım babananne konusunda rest çekmesi benım canımı çok sıktı.hepsı bu yani.
iş hayatı varsa zaten bakamaz.kadın evde düşer kimsenin haberi olmazhuzurevi şu durumda en mantıklısı aslında. o yaşta bir insana siz sağlıklı bakamazsınız kişisel bakımı sağlık kontrolu genel olarak büyük iş, en azından yalnız kalmaz orada.
Nafakasına karışmaya hakkınız yok zaten sizin kafanız iyi mi? Yasal mirasçısı o çocuk! Devlet tayin ediyor nafakayı yeni eşe bir şey yemek düşer. Kendinize gelin. Bugün boşansanız o adam size el. O çocuk onun kanı canı. Sinirlerim zıpladı okudukça. Sanki sizin yüce gönlünüzden geçti diye ödüyor o nafakayı, o çocuğun hakkı size ne oluyor?Her ınsan kolay kolay cocuklu bır adamla evlenmeyi göze alamaz. Ben de çok zor bır ından oldugu. İçin geç evlendım. sevdıgımız anlaştıgımz için evlendık yoksa geç yaşda nıye evlenelım. Nafakasını verır ben ona zaten karışamam. Zaten fazlasyla ilgilenıyor. Bırsey dedıgım Yok. Demek ıstedıgım ben bu şartlarda kabul etmışken benım babananne konusunda rest çekmesi benım canımı çok sıktı.hepsı bu yani.
Her ınsan bır degıl. Helal olsun arkadaslarına. Kutlarım. Ben kötü bir insan degilim. Kızdan bahsederken de mevcut olanı soylemek ıstedım. Ama buradan yanlış yansıyorum sanırım. Doğruya doğru. Zor bır kız çocugu. Geçen geldı ortalığı karştrdı. Hiçbışey diyemedım desem doğru soz de batar kı annesıyle de anlaşamıyor. Ama genel yorumlardan şunu çıkardım kı her ne kadar ortak haklılık payı olsada sankı kadın tarafında, erkek iyi de kötü de olsa eskı cefakar anadolu kadının fedakar duruşu ve anlayışı beklenıyor. Neden ?Hala eskıden kı her şartlarda nolursa olsun toplumun kadından bekleyişi değişmemış erkeğin her daim gıderi var yani. Hayatımı eşimin şartlarına göre uyarlamam ondan birşey beklemıcem anlamına mı gelıyorNiye,sizin esinizle evlenmeye ne var?
Bir arkadasim 3 cocuklu diger arkadasim 2 cocuklu erkekle evlendi ve ayni evde yasiyorlar,cocuklar sirlarini babalariyla degil onlarla paylasiyorlar.Herkes kara cali degil sozum meclisten disari![]()
Zıplamasına gerek yok. Nıye kotu anlaşılıyorum. Nafakanın zorunlu ve hakkı oldugunun farkındayım merak etmeyin. Okuduysanız yukarıda belırtmışım. Konu başka bır konuyken buraya geldı.Nafakasına karışmaya hakkınız yok zaten sizin kafanız iyi mi? Yasal mirasçısı o çocuk! Devlet tayin ediyor nafakayı yeni eşe bir şey yemek düşer. Kendinize gelin. Bugün boşansanız o adam size el. O çocuk onun kanı canı. Sinirlerim zıpladı okudukça. Sanki sizin yüce gönlünüzden geçti diye ödüyor o nafakayı, o çocuğun hakkı size ne oluyor?
siz hala anlamamak da ısrar ediyorsunuz.kimse size cefakar fedakar kadın ol demiyor.zaten çocuğun annesi var o bakıyor.baba tabi ki arada yanına alacak nakafasını verecek kıyafet okul ihtiyacı karşılayacak.siz işten içe bundan rahatsızsınız herkes böyle anladı.ee eşiniz cefakar fedakar anadolu erkeğimi de babannenize baksın desek hoş mu olur?babanneye de ayrıca üzüldüm yaşı çok ileri ama hiç bir yere sığmıyor.Her ınsan bır degıl. Helal olsun arkadaslarına. Kutlarım. Ben kötü bir insan degilim. Kızdan bahsederken de mevcut olanı soylemek ıstedım. Ama buradan yanlış yansıyorum sanırım. Doğruya doğru. Zor bır kız çocugu. Geçen geldı ortalığı karştrdı. Hiçbışey diyemedım desem doğru soz de batar kı annesıyle de anlaşamıyor. Ama genel yorumlardan şunu çıkardım kı her ne kadar ortak haklılık payı olsada sankı kadın tarafında, erkek iyi de kötü de olsa eskı cefakar anadolu kadının fedakar duruşu ve anlayışı beklenıyor. Neden ?Hala eskıden kı her şartlarda nolursa olsun toplumun kadından bekleyişi değişmemış erkeğin her daim gıderi var yani. Hayatımı eşimin şartlarına göre uyarlamam ondan birşey beklemıcem anlamına mı gelıyor
E tamam kaldiramazdiniz,cocuk yok zaten annesinde.Esiniz neden evlenemesin,copsuz uzum masallah.Her ınsan bır degıl. Helal olsun arkadaslarına. Kutlarım. Ben kötü bir insan degilim. Kızdan bahsederken de mevcut olanı soylemek ıstedım. Ama buradan yanlış yansıyorum sanırım. Doğruya doğru. Zor bır kız çocugu. Geçen geldı ortalığı karştrdı. Hiçbışey diyemedım desem doğru soz de batar kı annesıyle de anlaşamıyor. Ama genel yorumlardan şunu çıkardım kı her ne kadar ortak haklılık payı olsada sankı kadın tarafında, erkek iyi de kötü de olsa eskı cefakar anadolu kadının fedakar duruşu ve anlayışı beklenıyor. Neden ?Hala eskıden kı her şartlarda nolursa olsun toplumun kadından bekleyişi değişmemış erkeğin her daim gıderi var yani. Hayatımı eşimin şartlarına göre uyarlamam ondan birşey beklemıcem anlamına mı gelıyor
Tamda bunu yazacaktm.. KesinlikleTam tersini düşünelim siz eşinizin babannesiyle yaşamayı kabul eder miydiniz ?
Sizinle yaşamayan çocugun bile lafıni yapmışsınız ya çocuk yanınızda olsa onu ister miydiniz ?
Sizin anlamadığınız adamın şu anki durumu,koşulları siz evlenirken de mevcuttu ..gözünüz göre göre evlendiniz.Oysa sizin babanneniz (kabul edin siz evlenirken de o babanne bakıma muhtaçtı ama ben bakayım bu kadına evlenmeyeyim demediniz) birden sisteme girdi..Adam en başında herşeyi ile durumu belli iken siz "çöpsüz üzümüm ..çocuğum yok..adamın çocuğunu kabul etmek zorunda değilim" söylemleri ile kendi babannenize kadar "ortak evinize" taşımak istiyorsunuz. Babanızın sağlık sorunları varmış ..babanızı ve babannenizi yaşadığınız şehre yakın bir eve taşırsınız ..bir eliniz onların üstünde olur bunlar bambaşka şeyler ..ama kimse de daha önce hayatında üç - beş kere gördüğü eşinin babaannesi ile aynı çatı altında yaşamak zorunda değil. Bu konuyu erkek olarak açsanız yine aynısını söylerimHer ınsan bır degıl. Helal olsun arkadaslarına. Kutlarım. Ben kötü bir insan degilim. Kızdan bahsederken de mevcut olanı soylemek ıstedım. Ama buradan yanlış yansıyorum sanırım. Doğruya doğru. Zor bır kız çocugu. Geçen geldı ortalığı karştrdı. Hiçbışey diyemedım desem doğru soz de batar kı annesıyle de anlaşamıyor. Ama genel yorumlardan şunu çıkardım kı her ne kadar ortak haklılık payı olsada sankı kadın tarafında, erkek iyi de kötü de olsa eskı cefakar anadolu kadının fedakar duruşu ve anlayışı beklenıyor. Neden ?Hala eskıden kı her şartlarda nolursa olsun toplumun kadından bekleyişi değişmemış erkeğin her daim gıderi var yani. Hayatımı eşimin şartlarına göre uyarlamam ondan birşey beklemıcem anlamına mı gelıyor
Konunun özeti arkadaş "hele bir evlenene kadar herşeyi kabul edip nikahı basayım ondan sonra yaparım yapacağımı" olmuş.Kendisi evde bile değil babaannem gelsin de gelsin..babanne evde zaten tek başına duracaksa ne fayda ? O zaman babam da gelsin birbirlerine can yoldaşı olurlar diyecek sanırım..ha bi de ev çok kalabalık kocacığım söyle kızına bu hafta gelmesin dememiz de yolda.Ama baksan vefakar,cefakar ,çöpsüz üzüm çocuklu adamla evlenip yüce gönüllülük yapmış oldu!konunun özeti:baba evine istenmeyen bir çocuk ve torun evine istenmeyen bir babanne.![]()
Çocuğunuz yok ve çocuklu birisi ile evleniyorsunuz.Ne kadar sizin çocuğunuz olmasa da birdenbire bir çocuk sahibi oluyorsunuz. Çocuk yetiştirmek çok zor bir iştir.Annelik babalık kolay değildir.El ele verecek birlikte kararlar alarak evladınızı büyüteceksiniz.Burada 16 yaşında annesi babası ayrılmış buluğ çağında bir çocuktan bahsediyorsunuz ve bu çocuk için "asi problemli ve en ağırı hayırsız " diye bu çocuğu damgalıyorsunuz. Bu bakış ile inanın bir büyüğünüz olarak söylüyorum çok mutsuz olur eşinizi de çocuğu da mutsuz yaparsınız.Bu yaşlar ergen yaşlarıdır ve bazı çocuklarda zor geçer.Hele böyle iki aile arasında kalmış çocuklar için daha da zordur.Baba evlenmiştir.Çocuk korkar acaba babam beni unutacak mı diye.Bunun gibi..Sizin çocuğunuz yok haklı olarak bilmiyorsunuz ve ergen gençle baş edemiyor ve onu bana göre çok ağır cümlelerle yargılıyorsunuz..Sizin ve eşinizin acilen bununla ilgili bir uzmandan yardım almanızı öneririm...bunu önerme nedenim.. çocukla ilgili nasıl davranmanız neler yapmanız vb hakkında..çok yararını göreceksiniz.Cnm cocuk 16 yaşında ve zaten ben buraya geldıgımde annnesiyle yaşıyordu psilolojısı bozuk ele avuca sığmayan promlemlı asi hayırsız bir kiz çocugu. Arada bır gelır en ağprpkalır bızde. Hatta geçen problemler yaşandı baktım eşim üzülüyor dedım kalsın burada ne kadar isterse kalsın dedım.çunku eişim çok çaresız kalıyordu. Aslında eşim merhametsız degil. ama attraente arkadasımız bu manada benı anlamış.
Yaşlanınca evt oyle oluyor ınsan. Bır yere sığmıyorsun. Çocuk olayında da evlenırken ben beraber yaşamak ıstemedıgımı belırttım. Şart koyabılırım. Onlarda ailesyle beraber şart koymuştu. Şimdi çocuğu ıstememdekı şartım beraber yaşamama istegıydı. İstememe hakkım yok mu? İstememek farklı kanunı hakları farklı. Kanunı haklarına bır dedıgım yok. Herkes oturdugu yerden tepkı gosterıyor ama çok merak edıyorum burada herkes problemlı bır çocukla aynı evi paylaşır mı? Evlenırken bu benım tercıhımdı. Kabul etmeseler zaten ben de evlenmezdım. Kabul edenle evlenılır. Bu kadar basıt.siz hala anlamamak da ısrar ediyorsunuz.kimse size cefakar fedakar kadın ol demiyor.zaten çocuğun annesi var o bakıyor.baba tabi ki arada yanına alacak nakafasını verecek kıyafet okul ihtiyacı karşılayacak.siz işten içe bundan rahatsızsınız herkes böyle anladı.ee eşiniz cefakar fedakar anadolu erkeğimi de babannenize baksın desek hoş mu olur?babanneye de ayrıca üzüldüm yaşı çok ileri ama hiç bir yere sığmıyor.
Kötü şeyler yazdığınız için olabilir mi?Zıplamasına gerek yok. Nıye kotu anlaşılıyorum. Nafakanın zorunlu ve hakkı oldugunun farkındayım merak etmeyin. Okuduysanız yukarıda belırtmışım. Konu başka bır konuyken buraya geldı.