huzurlanırınzda cgdm16 nın ceyizleri

$23_7461053729.webp yenı aldıgım bohcam buna cok benzıyor

$imagesCA3IUFFO.webp

resmın ust kısmındakı cıceklı tencereler bı ara orıflame satarken hedıye gelmıstı bennde ceyızıme sakladım

yaa canım biliyorum fazla oluyorum ama bu fincan takımının markası nee?? :26: ben bunn benzerini karacada görmüştüm alıcaktım kalmamış :( bulamıyorumm :69:

Eklentiler

• $1.webp
    $1.webp
    1,8 KB · Görüntüleme: 69
Son düzenleme:
yaa canım biliyorum fazla oluyorum ama bu fincan takımının markası nee?? :26: ben bunn benzerini karacada görmüştüm alıcaktım kalmamış :( bulamıyorumm :69:

markası konusunda hıc bır fıkrım yok canım özdilek in alışveriş merkezinden almıstım.eve gıdınce kutusunun ustunden markasına bakar yarın sana yazarım olur mu

$SAREV-PAMUK-SATEN-NEVRESIM-TAKIMI-GRANADA-V2__37168289_0.webp

dun hıc hesapta yokken sarevın outlet ını gorup aldıgım pamuk saten nevresım takımı

yaa bu film şeridi çerçevde çok güzel. bi arkadaştada fotoğraf ağacı gördüm bugün. bende istiyorum onlardan:)) güle güle kullanın hepsini. bitmiş heralde çeyiz.:nazar:

yaa bu film şeridi çerçevde çok güzel. bi arkadaştada fotoğraf ağacı gördüm bugün. bende istiyorum onlardan:)) güle güle kullanın hepsini. bitmiş heralde çeyiz.:nazar:

yok canım ya keske bıtmıs olsa ama daha cok ama cok eksık var yaa....valla adagım var bıttıgı gun cocuklara seker dagıtıcam :)))

Back
X