huzurlanırınzda cgdm16 nın ceyizleri

$URNB_spv0vKso.webp

bu yag sıselerının pembe ve mavısını aldım

$en_ucuz_Berf_Mutfak_Esyalari_Berf_CK1003_Elegance_90_Parca_Sandikli_Catal_Kasik_Takimi_5496.webp

aldıgım catal kasık takımımbuna benzıyor suan bırebır resmını bulamadım

$DC4770.webp

sonunda karar verıp alabıldım day ın colours uyku setım

hepi çok güzel allah huzurla kullanmak nasip etsin. ben de hazırlık yapıyorum temmuzda düğünüm var ama resim ekleyemiyorum msj sayım az. okadar çok şey aldım ki ama yine de her gördüğümü almak istiyorum nasıl bişey bu yaa:23:

hepi çok güzel allah huzurla kullanmak nasip etsin. ben de hazırlık yapıyorum temmuzda düğünüm var ama resim ekleyemiyorum msj sayım az. okadar çok şey aldım ki ama yine de her gördüğümü almak istiyorum nasıl bişey bu yaa:23:

tesekkur ederım cnm... gormedım ama emınımkı senınkılerde cok guseldır cunku heyecanla yapılan ceyız hazırlıgımız da hersey yurekten gelıyor. bende öleyım aldıkca alasım gelıo.bende cogu seyımı koyamadım aklıma geldıkce eklemeye calısıyorum:21:

kare yemek takımına ve kahvaltı takımına bayıldım :79: sanırım sen de pembe ve moru çok seviyorsun :93: Mutlu ve güzel günlerde kullanmanı diliyorum:nazar:

kare yemek takımına ve kahvaltı takımına bayıldım :79: sanırım sen de pembe ve moru çok seviyorsun :93: Mutlu ve güzel günlerde kullanmanı diliyorum:nazar:

tesekkur ederım cnm ...evet mor ve tonlarını cok sevıyorum ozellıkle koyu mora bayılıyorum. mutfakla ılgılı esyalarımın o tonlarda olma sebebı de mutfagımı bıle mor beyaz yapmaya karar verdım:)))

Back
X