Yasitiz canim ve bnde boyle dusunuyorum ya en azindan artik dogru insan karsima ciksa ciddi bi iliskim olsa.daha ne kadar yanlis insan cikcakkiBende korkuyorum evlilikten acıkcası ama arkadaslarmın coğu nisanlı gezip tozuyolar sevip seviliyolar tatlı bi telasları var özeniyorum ya
Aynen oyle artik bikio insan hep yanlis insanlar hep uzuntu..cevremdeki kizlar benim kadar karsisindakini mutlu etmeye ugrasmio bile hatta simariklik yapiolar yine de nazlari cekilio artik psikopata baglicam sonundaBeni anlayan biri ne güzel aslnda evlilik degilde evlilige giden bi iliski.nisanlılık kime ait olacagnı bilme. Deneye deneye kalbim körlesiyo kimse sinmiyo icime. Hicbir iliskimdede sevilmedim sevilmeye ihtiyacm var sanırım
arkadaş çevren ve sosyal çevren bu yaştayken böyle olursa çok normal tabi düşünmen ,,önce okumalısın ,sonra çalışmaya başlamalısın ,kendi ayakların üstünde durmalısın .Malum hayat erkeklerden ve kocadan ibaret değil,,hayatın ne getiricekleri hiç belli olmaz !!Bende korkuyorum evlilikten acıkcası ama arkadaslarmın coğu nisanlı gezip tozuyolar sevip seviliyolar tatlı bi telasları var özeniyorum ya
Bi okadarda tansmak isteyen oldu. Tanstgm kisilerle en fazla 1 hafta konustm ztn 9 ayın verdiği rahtlıktan dolayı hesap vermek fln zor geldi aslnda cok degsk bi ruh hali icndeyim. Unutamıyorum ama yeniden sevip sevilmek istiyorum. Sevdigim insanla evlnmek istiyorum ama bi okadarda korkuyorum. Kendimi boslukta hissedyrum ne kadar anltsamda anlamıcaksınız ztn bsvern herkesin derdi kendineBence sizin derdiniz evlemek değil. Sevilmek.
9 ay önce terkedilmenin şokunu atamamışsınız.
Ayrıca 9 ayda da 4 kişiyle tanışmışsınız. Bu ne hız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?