Huzurlu bir yuvam olsa

Öncelikle doğru adamı bulursan yaşın önemi yok ama acele giden de ecele gider bunu unutma. Bir de aramaktan vazgeç. En güzel şeyler hiç ummadığın zamanlarda karşına çıkar çünkü.. Hayırlısı de, Allah'a bırak. Evlenmek istiyorum deme, Rabbim doğru zamanda doğru insanla karşılaştırsın de. O kişi karşına çıktığın da da uzun uzadıya bir flört dönemi yaşamadan, deneyip tartmadan evlilik kararı alma. Yoksa dediğim gibi acele giden ecele gider. 21 yaşındasın okuyor musun, çalışıyor musun ne yapıyorsun bunu da sormak istiyorum ? Evlilik için şartların ne kadar uygun.. Bende 22 yaşındayım. 3 yıldır bir sevdiceğim var. Okulumu bitirdim hayırlısıyla. Bunca yıl şartların olgunlaşmasını bekledik, daha yeni evlilik kararı aldık. Yakında da düğünümüz var kısmetse. İşin başı da sonu da sabır bunu asla unutma..

Calısıyorum canm. Bu düsünceyi nasl kafamdan atabilirim bilmiyorum. Ztn istesemde smdi evlenemem ki birisi karsıma ckcak tanıycam sevcem. Bak ne güzel 3 yıldr birliktesnz sevip seviliyosun. Bnmde 2 3 yıl bi flört dönemim olsa 24 25 yasnda olucam ztn. Tek sorunum sevip aynı kisi tarafndan sevilmemem. Ben bütün zorlukların farkndaym ztn. Allahm ins. benim icin de güzel bi gelecek yazmıstır İns. Beraberliginiz cok guzel bi sekilde sonuclanır

21 yasinda evde kaldim psikolojisi ve bunu dusunmek bencede iyi birsey degil ama tutup ben bilmem kaç yasindayim bekarim sana noluyor ? Muhabbeti yapmayin bari.. 45 yasinda aşkı buluyormuş gençlikle bir olur mu ne yapayim ben onca sene olmayip 45 ten sonra gelen aşkı olmasada olur yani iyice sacmaladiniz gitti

Konu sahibi sana 35ini bekle demeyecegim ama bu yaşta boyle seylerle başını agrıtma herkesin bir eşi vardır ama zamanını bilemeyiz
Rahat ol ve secici olmaya devam et ,evde kalicam korkusuna hata yaparsin boyle giderse

Çok teşekkür ediyorum güzel duaların için ve bende aynılarını senin için diliyorum.. 20- 25- 30 hiç farketmez tatlım dediğim gibi yaşa takılma. Mutlaka çok erken ben 27-30 vs. yaşa geldim hala evlenmedim deyip sana kendisi gibi bilmemkaç yaşına kadar beklemeni tavsiye edenler olacaktır. Kulak asma. Yaşn hiçbir önemi yok. Önemli olan tek şey doğru insanı bulmak. 3-4 yıl flört etmesen bile o adamı bulduktan sonra bari 1-1.5 yıl bir deneme sürecine mutlaka gir. Çünkü herkes yüzlerinde maskelerle dolaşır ve o maskenin altında melek mi şeytan mı var inan öğrenmek çok zor. Yuva kurma istediğini anlıyorum bir insanın başına gelebilecek en güzel şey. Lakin tekrarlıyorum bu iş yaşa değil "doğru adam"a bakıyor. Seninde karşına doğru adam henüz çıkmamış. Sabret, eminim bir gün o adamla tanışıp harika bir yuva kuracaksındır

Umudu tüketecek bir durum yok ortada. Gün gelir biri çıkar karşınıza, bırakın gölgesini sesi bile titretir sizi. :)

evliliği kolay zannediyorsun değil mi? seni deli gibi seven bir kocan, mutlu çocukların, yemek yap onlara, beraber tatile gidin, dışarı çıkıp gezin, herşey dört dörtlük olsun istiyorsun değil mi? böyle beklentin olursa gerçeklerden çok canın acıyacak. hele ki 21 yaşında. ben üniversiteye 21 yaşında gittim. emin ol evlilik yükünü çekecek yaşta değilisin. çok ezilirsin. ne kadar yük taşırsın? kapasiten ne kadar? ona bakmak lazım. kayınvalide, görümce, elti, komşu teyzelerle baş etme raporu hazırladın mı? yani hayat evleneyim mutlu olayım kadar basit bir düzenek içerisinde kurulu değil. once meslek sahibi ol. kendini tanı. gerisi zaten gelir.

Aile içinde sorunlarınız mı var?
Ya da aileden sevgi mi alamıyorsun?
bu kadar acele evlenmek istiyorsun.. Sıraya sokmuş gibisin...

saol canım anlaysın icin cok tsekkr ederm

Oncelikle hayirli bir insan ciksin karsima diye dua edin sonrasi hayirlisiyla olur zaten..

Ha ama bu terkedilisin ardindan biraz yalniz kalip kafanizi dinlemekte fayda var

Acele ile bi karar verip sonrasinda pisman olmamak adina beklemeyi tercih etseniz daha iyi olur gibi

Maske olayına fazla takıldınız siz. Her yorumda maske de maske...

Maske olayına fazla takıldınız siz. Her yorumda maske de maske...
Siz şu kendinden 6 yaş küçük birinden hoşlanan 33 yaşındaki üyesiniz dimi tamam şimdi tanıdım :) Maskeye takılmama neden takıldınız ki ? :)

Siz şu kendinden 6 yaş küçük birinden hoşlanan 33 yaşındaki üyesiniz dimi tamam şimdi tanıdım :) Maskeye takılmama neden takıldınız ki ? :)

Evet, o benim. Bana yaptığınız yorumda da insanların maskeli olduğundan; evde farklı, arabada farklı, gökte farklı, yerde farklı olduklarından bahsetmiştiniz. Demek ki "maske" kelimesi yorumlarınızın olmazsa olmazı. :)

Ha, bu arada, erkeklerin 5 yaş geriden geldiğini söylemiştiniz. Sahi erkek arkadaşınız kaç yaşında? Bu güzelim kurala siz de uydunuz umarım. :)

evlen de gör diyenlerden olmak istemem de 21 çok küçük bi yaş. bir dur hele

İlişkiniz bana mantıklı gelmediği ve desteklemediğim için bir hayli kinlenmişsiniz görüyorum ki sataşmaya çalışıyorsunuz Buda yorumumu fazla ciddiye aldığınızı gösterir. Unutmayın burası sanal bir ortam kendinizi bu kadar kaptırmayın. Herkes sizi okeylese de hoşlandığınızın çocuğun ailesi okeylecek mi, onlara da bu şekilde mi tavır alacaksınız merak etmemek elde değil.. Keşke bunu başkasının konusunu sabote etmeyecek kadar anlayışlı olup kendi konunuzda bana tek kelimelik cevaplar vermek yerine düşüncelerinizi dile getirerek yapsaydınız yaşınıza daha fazla yakışırdı diye düşünüyorum :) Benim erkek arkadaşım benden küçük değil. 3 yaş kadarda büyük. Çocuksu tarafı da benim çocuksu tarafımla uyuşuyor o yüzden bizde bir sorun oluşmadı. Kazasız belasız 3 senelik ilişkimizi evlilikle taçlandırıyoruz artık :) Darısı başınıza.

Buradaki herkesin aksine ben 21 yaşın evliligi düşünmek için küçük bir yaş olduğunu düşünmüyorum flort du nisan di düğündü derken zaten 25 yaşına gelirsin tabi doğru insanı bulmakta önemli bence herşey zamanında güzel öyle otuzunda evlen 35 te çocuk yap bence çok geç oluyor oyle zaten otuzundan sonra insanlar çok seçici oluyor kimseyi beğenmiyor yaş oluyor kırk en iyisi zamanında evlenip yuvani kurmak ben yirmi yasında severek evlendi m iki çocuğum var ikiside büyüdü bende artık kurslara falan gidiyorum geziyorum tozuyorum ve yirmi dokuz yaşındayım iyiki de erken evlenmiisim tabiki bu benim şahsi düşüncem bunu da belirteyim

Allah o güzel yuvanızdan huzurunuzu eksik etmesin canım allh hepimize nasip eder ins.

Bir düşün. 21 yaşında evlenip 30'una geldiğinde 9 yıllık evli yorgun, bezgin, bıkmış bir kadın mı olmak istersin yoksa ayakları yere daha sağlam basan, farkındalığı artmış, daha bilinçli bir kadın olarak 30'unda mı evlenmek istersin? Kesinlikle ikinci şık daha sevimli.

Bu tepkim, muhalif oldugunuzdan degil, yorumlarinizin irrasyonel olmasindan hanimefendi. Ilgili konuyu acma maksadimin, arada yas farki olan kisilerin uyusup uyusmadigi konusunda bayanlarin yorumlarini almak oldugunu anlamaliydiniz ama siz daha ne soruldugunu kavrayamamissiniz. Eee, haliyle yorumunuz da bir hayli absurt olmus.

Herkes onaylasa da ailesi onaylayacak miymis? Yorumun sigligi burada iste. Evlilige gelene kadar o kadar cok sey var ki... Onun da benden hoslanmasi, uyusmamiz, anlasmamiz, evlilige bakis acimiz, politik tercihlerimiz, felsefi goruslerimiz, hedeflerimiz, vs. Bu uzar da gider. Ama sizin "6 yas birinden hoslaniyorum" baslikli konumu direkt ailesi ile bagdastirmaniz bir nevi uzun atlama olmus.

Ayrica, o guzide "Erkek dogasi geregi 5 yas geriden gelir" hipotezinizi de herhalde bir omur unutamam. :)

Konu sahibi, konunuzu sabote ettigim icin gercekten ozur diliyorum ama her sey yerinde guzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…