Huzurlu bir yuvam olsa

25 imde evlendim, memurum eşimde mühendis çok şükür bi derdim sıkıntım yok, severek evlendik ama keşke 30 uma kadar bekar kalsaydım erken evlendim diye düşünüyorum. Bekarlığın, okulun ve arkadaşlığın tadını çıkar

kız sen masal okuyrsun hala
pembe gözlüğünü çıkar istersen, BDV'de takıl biraz macera, aksiyon, dram oku bence.

21 yaşındasın ve evlenmek istiyosun neden bu kadar ecele ediyorsun? tam hayatının baharı..evlilik çok büyük sorumluluk bence hele ki cocuk olduktan sonra. hiç bir şey eskisi gibi olmuyor artık. eskisi gibi özgür değilsin. istediğin saatte yatmaktan, kalkmaktan, istediğin yere istedigin zaman gitmekten, arkadaşlarınla istediğin kadar vakit geçirmekten, sevdiğinle kendinize zaman ayırmaktan bahsediyorum..bunlar asla eskisi gibi olmaz...düşündüm de ben 21 yaşındayken ünv. bitmek üzereydi benim hayalim öncelikle ayaklarımın üzerinde dimdik durabilmekti. nitekim iyi bir işe girdim ve 25 yaşında sevdiğimle evlendim...hemen çocuk da yapmadık doya doya gezidk tozduk 3 sene sonra çocuk istedik. iyi ki böyle olmuş tavsiye ederim

allah bozmasn canm bnde calsyorum suan acktan uni okuyorum.istesemde hemn evlenemem ztn. Erken oldgnun bnde farkndaym. Yorumlardanda iyice icm daraldı ztn.

geç kalmışsın tatlım..

Evlenmek isteyenler katiyyen evlenemez.
at bu dusunceyi kafandan.

Sana su kadar soyliyim, 48 ve 37 yasindaki halalarimin ceyizleri bana kaldi. 24umde hic istemiyorken supriz sekilde evlendim.

ne insanlar var ailesini evladını kaybedip hayata tutunuyor siz daha 21 yaşın verdiği aşk acısı için üzülüp dertlenip buhrana giriyorsunuz daha şimdiden, yapmayın lütfen gezin hayatın tadını çıkarın okuyun başka şeylerle meşgul olun biri elbet girer hayatınıza bir erkeğe takılıp kalmayın elbet bir gün evlenip birini sevip arkanızda bıraktıklarınıza gülüp geçiceksiniz

B
Evlenmek isteyenler katiyyen evlenemez.
at bu dusunceyi kafandan.

Sana su kadar soyliyim, 48 ve 37 yasindaki halalarimin ceyizleri bana kaldi. 24umde hic istemiyorken supriz sekilde evlendim.
Bende bundan korkuyorum cok istersen imtihanın olurmus ya bende evlenemicegmi biliyorum

Universite okumayi yada calismayi dusunuyor musunuz?
Hangi ortamda olursaniz cevrenizde ona gore sekillenir.
Bence buldugun kismetle bulundugun konumun cok alakasi var. Herkes kendine denk olan bir es istiyor.
Siz evlenen arkadasinizin kocasi ipsiz sapsizda olsa aa gelinlik giydi yeni esya aldi diye bile ozeniyorsunuz fakat evliligin devaminda onemli olan bu unsurlar degil.
Benim tavsiyem universite okuman yonunde o zaman karsina bir cok secenek cikar. Okumuyorsanda calis ayaklarinin uzerinde dur aman evleniyim yuva kurayim olmasin tek dusuncen.

Cocugunuzun size en cok ihtiyacı olduğu zamanlarda ona yeteri kadar destegi veremicek olmanız nasl bi duygu
bunun yaşla ne ilgisi var çözemedim, açıklar mısın?
ben de 30 yaşında anne oldum, kızıma yetebilecek gücü kendimde fazlasıyla hissediyorum (Allahıma şükürler olsun ki)
bahsettiğin geç yaştan dolayı ölümse kimin ne zaman öleceğini bilemeyiz bilmezsin

Ca

öncelikle evlilik yanlış bir şey değil, doğru düzgün biriyle ve pembe hayallere kapılmadan ayakların yere bastığı, olmayacak hayallerin değil de gerçeklerin kabullenildiği sevgi ve saygı olan bir beraberliği kim noktalamak ister? böyle bir evlilik hayal değil ve allah herkese de nasip etsin.
annelerimizin zamanında 20 li yaşlarda insanlar çocuklarını kucağına alıyormuş ama unutma ki yaşadığımız çağa ayak uydurmak zorundayız.
bir eğitimin-mesleğin var mı? bence kendini bu yönde geliştirmen gereken yaştasın, hayatın gerçekleri bunlar, gel gelelim evlenme meselesine, birini sevip ayrılmışsın sonrasında da 4 kişide gerçek duyguları aramışsın ama bunlar aramakla bulunsaydı kimse tek başına kalmak durumunda kalmazdı, herkes kendine münasip birini bulurdu.
kendini eğit ve donat günü gelir karşına seveceğin uygun biri çıkar, inşallah o zamanda yuvan huzurlu olsun diye gayret edip mutlu olursun.
eklemek isterim ki insanlar 70 yaşında mı ölüyor, 50 mi, 100mü, ecel ne zaman gelecek belli mi? ben30 yaşındayım ve henüz çocuğum da yok, evliyim ve de mutluyum da, sence ben bu yaştan sonra çocuk yapmayayım mı, bir ayağım çukurda çocuk öksüz kalmasın??
allah herkese güzel kader yazsın ne diyeyim, tabii ki biraz da kadere yön vermek kendi elimizde.

o yaşlarda insanda bebe krizi oluyo evlensemde doğursam diye. Hormonlar yüzündendir geçer

yanls anlasldm genc anne olmk isteyismden öyle bi cumle kurdum allh herkese nasip etsn o duhuyu

yanls anlasldm genc anne olmk isteyismden öyle bi cumle kurdum allh herkese nasip etsn o duhuyu
amin isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu
genç anne olmak güzel ama dezavantajları da çok fazla
ayrıca yanlış olan evlenmek değil evlilik odaklı yaşamak, gencecik kızsın, yaşıtların okuyor, kendilerini geliştiriyor, geziyor, tozuyor
çok çok gençsin hayatın tadını çıkarmaya çalış evlilik demek evet sevdiğin adamla geçireceğin bir ömür demek ama bunun yanında bi sürü sorumluluk, bi sürü sıkıntı demek
haaa tabi nasip kısmet işi bu işler yarın öbür biri çıkar karşına aşık olursun gerçekten doğru insan olduğuna inanırsın çok genç bi yaşta evlenedebilirsin
ama sen herkesi evlilik gözüyle değerlendirir e bu kadar evlilik odaklı yaşarsan yanlış bir seçim yapman çok olası buradaki herkes bunu söylemeye çalışıyor bence

Koş koş kaçıyor koca, 21 yaşına kadar nerdeydin yahu? Bu yaştan sonra seni alan olmaz tatlım şaka biyana neden acele ediyorsun, burdaki sıkıntıları hiçmi okumadın? Herkesin basına gelecek diye bisey yok ama burdaki herkes emin ol huzurlu bi evlilik sürdürmek icin evlendiler. Yoksa kimse dur evleneyimde kocam beni aldatsın yada kaynanam eltim görümcem evliliğimin icine etsin diye değil. Önce okulunu bitir meslek sahibi ol, ekonomik Özgürlüğün olsun kimseye eyvallahın Olmasın sonra o olgunlukla daha dogru karar verirsin

Evlenince basin göge mi ericek? Bir okulunu bitir is guc sahibi ol once.

Suan calısyorum ztn. Maddi imkanlardan dolayı uniye gidemem ev kredisi öduyruz acktan devam ediyorum. Ehliyet olsun spor olsun bunlara gidiyorum ztn. Aklımdaki düsunceyi degstrmeye calsıcam

Suan calısyorum ztn. Maddi imkanlardan dolayı uniye gidemem ev kredisi öduyruz acktan devam ediyorum. Ehliyet olsun spor olsun bunlara gidiyorum ztn. Aklımdaki düsunceyi degstrmeye calsıcam
Bencede değiştir, cok erken daha. Bak bende 27 yim bekarım, bi yerim eksik değil sükür. Burda takıldıkcada evlilikten korkuyorum acıkcası :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…