- 1 Kasım 2017
- 1.739
- 4.978
- 88
- 30
- Konu Sahibi Purple2295
-
Ne kadar az insan o kadar cok huzur felsefesı. Herkese karsı mesafelıyım. Insanları cok cabuk sılebılırım ve arkama donup bakmam aslan burcunun ozellıgı galıbaKizlar sinirlerinize nasil hakim oluyorsunuz? Gunluk hayatda insanlari takmamayi nasil basariyorsunuz? Benim artik sinirden beynimin titrediyini hissediyorum. En kotusu Kenardan artik kendi kendime konustugum, tartistigim fark ediliyor. Ic huzur denilen seyin i si bile yok. Bunla nasil bas edebilirim? P.s bazi kelimeleri yanlis yazdiysam kusura bakmayin
Allah iyiliğini versin çok hoşuma gittiEşime akrostiş hakaretli bir şiir yazmıştım, baş harfleri okuyorsun "X senin aklına sçayım filan çıkıyor, zaten dediğim gibi bunu yazarken sinirim çıkmış gülmeye başlamış filan oluyorum)
sinirlendiğiniz kisinin yanından ayrilin ya da bir şeylerle meşgul olunKizlar sinirlerinize nasil hakim oluyorsunuz? Gunluk hayatda insanlari takmamayi nasil basariyorsunuz? Benim artik sinirden beynimin titrediyini hissediyorum. En kotusu Kenardan artik kendi kendime konustugum, tartistigim fark ediliyor. Ic huzur denilen seyin i si bile yok. Bunla nasil bas edebilirim? P.s bazi kelimeleri yanlis yazdiysam kusura bakmayin
gerçek anlamda, kimseden beklentili olmayı bıraktım, ayrıca hayatımda az insan var, önceliğim annem- babam ve kendi ailem...düşündüğüm tek şey, çocuğumun geleceği ve onun huzurlu ortamda yaşaması....Kizlar sinirlerinize nasil hakim oluyorsunuz? Gunluk hayatda insanlari takmamayi nasil basariyorsunuz? Benim artik sinirden beynimin titrediyini hissediyorum. En kotusu Kenardan artik kendi kendime konustugum, tartistigim fark ediliyor. Ic huzur denilen seyin i si bile yok. Bunla nasil bas edebilirim? P.s bazi kelimeleri yanlis yazdiysam kusura bakmayin
Kizlar sinirlerinize nasil hakim oluyorsunuz? Gunluk hayatda insanlari takmamayi nasil basariyorsunuz? Benim artik sinirden beynimin titrediyini hissediyorum. En kotusu Kenardan artik kendi kendime konustugum, tartistigim fark ediliyor. Ic huzur denilen seyin i si bile yok. Bunla nasil bas edebilirim? P.s bazi kelimeleri yanlis yazdiysam kusura bakmayin
Hadi ya çok mu sinirli cevaplar yaziyorum?Bu durumunuzun yorumlarınıza bile bariz bir şekilde yansıdığını söylesem?
Hadi ya çok mu sinirli cevaplar yaziyorum?Oysa en korktugum sey kalp kirmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?