Huzurluyum mutluyum ama bir yandan geçmişim

2 yasinda bir bebek varken bilemedim ben yabanci bir adamla hemen bir yuva kuramazdim. Dedigin gibi cok cok guvendiysem dahi 2. Cocuk icin bir sure beklerdim.
Biraz eski msjlarina gitmeye calistim. 2018 tarihli konulari var bosanma asamasindayken. Bilemedim. Bana cok hizli geldi

Ah içim nasıl yandı okurken..
Kızınız da siz de inşallah hep mutlu olun,huzurlu olun..

Resmi olarak bosandiktan 1 bucuk yıl sonra evlendim ..kızım 4 buçuk yaşını geçti ...2. çocuk kazayla oldu doğrusu ama evlenme hızım bence iyiydi çünkü daha fazla sabır gücüm kalmamıştı..birde resmi olarak bosandiktan sonra diyorum birde bunun öncesi var .

Çocuk hızlı oldu evlenir evlenmez oldu ..kazayla hayırlısı olsun ne yapalım

4 buçuk yaşında :* aynen vicdanım çok rahat çok çabaladım olmadı yine kızım için yeni hayat için cabaladim

Sizin adınıza çooooook sevindim. İnşaallah eşinizle, çocuklarınızla ve sevdiklerinizle çok güzel bir ömür geçirirsiniz

Anladim. Konularinizi goremedigim icin eski msjlardan anlamaya calistim bende. Hayat sizin hayatiniz. Dogru kisiyi buldugunuzu dusundunuz demek ki. Umarim hakettiginiz mutlulugu yasarsiniz bir omur. Allah pisman etmesin. Kizinizla esinizle yeni bebeginizle saglik dolu, mutlu ve huzurlu bir hayatiniz olur insallah

Adınıza çok sevindim. Burada bir çoğumuzun geçmişi malesef acı hatıralarla dolu ve hala birileri acı çekiyor... Yalnız değilsiniz. Ama şu an güzel bir düzeniniz var, geçmişinizle ilgili yaşadığınız acıları bugününüze yansıtıp tekrar acı çekmenize gerek yok. şu anın tadını çıkarın ve geleceğinizlerle ilgili güzel hayaller kurun, mutlu olun. Mutluluğunuz geçmişteki insanlardan alacağınız en güzel intikamdır.

Geçmişi umutöaya calişacaksın. Benim de geçmişte şöyle olsaydı keşke bunları yaşamasaydım dediğim zamanlar çoktur. Şu an ne güzel karşınıza eşiiz cıkmıs o cehennem gibi bir hayatı geride bırakmıssınız. bundan sonrakı hayatınıza bakın

Ne güzel hayatın mükafatını alanlardansın şükret bence onlarıda alla havale et ve tecellisini bekle ben öyle yaptım

Geçmişin cehennemi geçmişte kalmalı. Yoksa bugunumuzde mahvolur.
Dipnot: ailenizle olanlarhariç sizi çok iyi anlayan birisi

Konularını hatırladım bir ara psikopat bi adamla evliydin işsiz olduğun için boşanamıyordun ve atandım evlendim mutluyum dedin ya öyle sevindim ki anlatamam... Lütfen geçmişi düşünme artık.. mutluluğunun tadını çıkar bunu fazlasıyla hakettin.

Geçmişi unutmak zor helekı sevdiklerinden gelen kotülük hiç unutulmuyor. Ne guzel şanslıymıssınız mutlu bir aileniz var Allahım bozmasın inşallah. Sınav dunyasındayız herkez bırseyler le imtıhan oluyor. Uzunnnn mutlu ve saglıklı bir hayat diliyorum size..

"Geçmişte, gelecekte halin içindedir." Bu sözü söyleyip, açıklamasını da yapan bir yazarı dinledim.Diyor ki, bugün yaşadıkların, geçmişte yaşadıklarının semeresidir. İleride yaşayacaklarınsa, bugün yaptıklarının karşılığı olacaktır.
Siz hayatınızda, sizi üzecek, dibe çekecek insanlar ve olaylar karşısındaki sınavınız verdiniz ve geçtiniz. Bundan sonra mutluluğun ve huzurun hakim olduğu bir hayatı yaşayacaksınız inşallah.
Bebeğiniz hayırlı olsun. Ailenizle sağlıklı, mutlu, huzurlu bir ömür geçirmenizi dilerim.

Kızınız ve eşiniz sizinle gurur duyuyordur. Sende arana mesafeni koy için acımasın .

Nasıl ve kaç puanla atandın ? Öğretmendin bildiğim kadarıyla. Kpss çalışma taktiklerin hakkında bilgi verebilirmisin rica etsem?

Eski konularınızdan birini okudum bileti alıp çıkmışsınız baba evinden, yani evlendikten sonra da ilişkiniz pek düzelmiş gözükmüyor.
O olaydan sonra sizi ziyarete geldiler mi veya özür dilediler mi ?

Allah hep mutlu etsin çok kötü şeyler yaşamışsınız ama şimdi mutlusunuz inşallah hep öyle gider.kendi kafa rahatlığınız için ailenizi affedin ve araya mesafe koyun.kendi kurduğunuz yeni yuvaya odaklanın.eski eşinizde Allahından bulsun anlattıklarınıza bakılırsa insan değilmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…