Huzurluyum mutluyum ama bir yandan geçmişim

Eski konularınızdan birini okudum bileti alıp çıkmışsınız baba evinden, yani evlendikten sonra da ilişkiniz pek düzelmiş gözükmüyor.
O olaydan sonra sizi ziyarete geldiler mi veya özür dilediler mi ?

Evlenmistim ama daha eşimin yanına hiç gecmemistim evet babam pişman oldu özür kelimesini kullanmada beni aradı bir kaç kere önce açmadım sonra açtım annemide içimde daha affedemesemde su anda ilişkiler normal bu hafta bize gelecekler inşallah ...aslında ozlerinde iyi insanlar ama gerçekten psikolojik olarak rahatsizlar yasanilanlardan ötürü galiba

Çünkü onlarin basina kalacaktin o yuzden tepkiler hep namus derdi malesef tekrar evlenince deger vermeye basladilarsa sende onlara ona gore deger ver bnce fazla gelip gitme yine de anne babadir atılmıyor ne kadar az gorussen o kadar iyi

Sevindim ilişkilerinizin düzelmesine.
Eski eşinizle boşanırken hakkınızı alabildiniz mı ve nafaka veriyor mu ?
Çocuğunu görüyor mu ?

Canım benim geçmişe sünger çek boşver , Allahım mutluluğuna mutluluk katsın inşallah , bak hamilesin kendini ve bebişini üzme . Kendi hayatına kendi çekirdek ailene bak diğerleri senin için önemli olmasın boşver Allah herşeyi görendir .

Yaradan sevdigi kullarini zorlukla sinar eger o sinavdan alninin akiyla cikarsada mukafatini verirmis senin ve kizin icin hersey cok daha guzel olsun insallah canim eskiyi unut ailenlede mesafeli ol bence sana esin ve onun ailesi yeter bu saatten sonra

Masallah nazar degmesin. Cok sükür sımdıkı hayatınıza. Okurken cok uzuldum. Allah karsınıza guzel ınsanlar cıkarmıs kıymetını bılın. Siz de elınızdekılere aahıp cıkın deger bılın. Gecmıs bıtmıs dusunup uzulmenın manası yok hala aynı dueumda olabılırdınız. Veya karsınıza bırı cıkmayabılırdı. Ne guzel. Mutluluklar dilerim.

Konularını okurken burnumun direkleri sızlıyordu kimsem yoktu 183 ü aradım diye bir konunda çok üzülmüştüm özellikle. Şimdi güzel haberlerini almak beni çok mutlu etti... Rabbim mutluluğunu daim etsin

Sevindim ilişkilerinizin düzelmesine.
Eski eşinizle boşanırken hakkınızı alabildiniz mı ve nafaka veriyor mu ?
Çocuğunu görüyor mu ?
İlk 6 ay aramadı sormadı ...benimle bosandin o senin kızın istediğin zaman görüş dememe rağmen sonra yavaş yavaş aramaya başladı yıllık izinlerinde alıyor senede 10 gün felan maksimum 20 felan oluyordur..nafaka aliyorum kızım için ama sorun çıkarıyor kızımı almakla tehdit etmişti vermemek için.. hakkımı tamamen olmasada bir kısmını aldim

Benim konuma bakar mısınız? Başları benzer şeyler yaşıyorum. Lütfen

Ne guzel atanmışsın ınsallah bende atanırım.Gecmısı sil ve guzel gunlerını dusun.

İnşallah ılerde bende boyle bı konu acarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…