Huzursuz mutsuz olay...

Tamamda SANA NE. Bir yorumunda herşeyi ailesine anlatıyor evliliğe üçüncü kişi karışmamalı demişin. E sende üçüncü kişi oluyosun sende karışma o zaman

Büyük ihtimalle yeni evli okduklari için yengen başbaşa kutlamak istedi abin arada kaldı. Keşke ilk doğumgününü başbaşa gecirselerdi.benim k.v de her doğumgünü plan yapar hiç başbaşa olamadik daha iyi niyetle dahi yapılmış olsa insan sinir oluyor bazen

Şu hallerini gördükçe yengene hak veriyorum

Aynı model yengeden bir tane de bizde var. Kendi başlarına olunca sıkıntı yok ama bizim aileden birileri gitse/gelse ya da konuşmaya çalışsa hemen kavga gürültü çıkarıyor. Öyle ki 2.yeğenime hamileyken abime senin ailen bizim yuvamızı bozacak gelmesinler evimize istemiyorum demiş. Biz de gitmedik gitmiyoruz. Annem ve babamı da göndermiyoruz. Abim bizim eve gelirse orda görüşün diyoruz. Yeğenim 1 yaşını doldurmak üzere ve ben henüz ismini cismini görmüş değilim. Ha umursuyor muyum derseniz tabi ki umursamıyorum. Üzüldüğüm tek nokta anne babamın onca emeğine karşılıkvefasızlık görmeleri. Ama Allah büyük elbet herkes ettiğini bulur.

Gecen bi konu acilmisti. Esimin ailesi esimin doğum gununu bizde kutlayacakmis. Asla musade etmedim diye. Yoksa o kullanicinin gorumcesi misiniz?

Ben esımın dogum gununu once aılesıyle sonra basbasa sonrada arkadaslarıyla kutladım, Kutlayacagım daha devam edecegım.. Cok ıstıyorsa bır daha kutlar ama ınsanın en guzel gununu mahvetmek nıyedır?? Baska seylere doldugundan mı acaba? Bıde sız burada boyle yapıyosanız gelıne nasıl davrandıgınızı dusunemıyorum oda var tabı..

Herkes sizinle aynı görüşte olmak. Sizi desteklemek zorunda mı. Şu tavirlariniz bile gelin hanımı haklı çıkartıyor.

Ayrıca eşi ile ilk doğum gün. Şimdiye kadar hep sizinle kutlamış. Bırakın başbaşa kutlasınlar. Siz sormadan plan yapınca o da tüm planlarında sinirlenip vazgeçmiştir. İlla her doğum gününü dip dibe kutlamak gerekmiyor.

Ayy ne sinir. Benim kocanın aileside evlendigimiz gecenin sabahı 8 yaşındaki çocuklarını bize yolladılar sizin gibi düşünenler oldukça insan kocasından soguyo dolduruşa gelmiyo

Akbaba gbi cokuyolar ewliliqin üstüne yaa alalaa bi rahat bırakın insanları ya benimde abim war arkadas bende abimi sewiyorm ama yenqemle asik atmiyorum bırakın basbasa kutlasnlar vicik vicik bi sinir oluyorm ki ! Bırakın insanlar aile olduklarni anlasnlar birbirlerne daha sıkı baqlansnlar sen resmen görümcelk yapmaya kalkysn kızda ona göre tepki gosteriyo tamam da sanane yani şimdi abin mutsuzmu bu onun ewliliqi kardesm kapıyı kapattıklarnda ikisi kalıyo size neoluyo hemen bi pay cikarmayn kndnze mutszsa ayrilir ! Hamile kadının pskljsni bozmayn rahat bırakın bi de nefes alsinlar deli oluyorm deli bole kaynanalk gormcelik olaylarna

Ben de olsam kocamın doğum gününü birlikte kutlamak isterdim açıkcası.
Eşimin ailesini çağırsak benim ailemi de çağırmak durumunda kalırdık ve kalabalık kutlanırdı.
Ama eşimin ailesi doğum gününü kutlamak için sürpriz yapsa da böyle bir saygısızlık yapıp ortalığı karıştırmaz ve eşimin de doğum gününde moralini bozmazdım.

Sizi evden mi kovdu ?

Madem abini çok sewiyosun 1 gün önce arasaydn yenqeni bi plan yaptnzmi yenge 1 gün önce gelip kutlasak abimn doqum gününü bizde yada sen alıp gelsen diye arayip ta sorsaydn kadını ne diycekti yok olmaz siz kutlayamzsnzmi hiç sanmıyorum kendinde ewlisin madem neden ewliliqe saygı duymuysn abinin eşine yardım etmesi niye sana batıyo demekki eşini sewiyo onun mutlulqu senn mutlulqn deil mi neden sewnmiyosn ! Bnm kardeşimn eşi de hamile arayıp daha tembihliyorm aman deyim yardım et dikkat edin ablam yataktan ihtyac hariç kalkmasn diye bnde olup sende olmayan yada sende olup bnde olmayan ne war ? Bide kndmi anlatamıyorum ee anlatamazsn tabi kardesm bu kadar insan konuyu açan sen olmana ragmen neden yenqeni sawnyo bi sor kendne

Konu sahibine neden kimse hak vermemiş şaşırdım :)
Tamam diyelim ki haksızlar, ki dediğine göre başta beraber kutlamayı kabul etmiş gelin hanım. Ama genel olarak abisi mutsuzmuş. İnsan abisinin mutlu olup olmadığını bilebilir herhalde.
Şahsen abim olsa ve evliliğinde mutsuz olduğunu düşünsem bende karışırım. Abim her şeye katlansın diyemem kıyamam çünkü elin kadının işkence etmesine. Bir de kendi tercih etti evlendi diye razı gelmesini her şeye istemem öyle de olsa.
Ki kadın küfür ediyormuş bir de. En iğrendiğim bir kadına yakıştıramadığım şeydir.
Yani insanın başına gelmeden atıp tutması kolay ama sizin abinize böyle şeyler olsa sizde ses çıkartırdınız sanırım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…