Tamamda SANA NE. Bir yorumunda herşeyi ailesine anlatıyor evliliğe üçüncü kişi karışmamalı demişin. E sende üçüncü kişi oluyosun sende karışma o zamanAyy ben burada birşey anlatamiyorum herkes yanlis anliyor yanlis soluyor.. Ne diycem size yaa. Dert anlatiyorum yokk..
Mutsuz olduğu nerden biliyorsun diyorsun yüzünden herşeyden belli. Başbaşa kalirlar diyorsun kalirlardi ailesiyle kutlamak istemiştir bende eşimin doğum günü ailesiyle kutladim. Sorun mu var. Dun pazardi ailesinden geldiğinde kutlama yapardi.. Başbaşa yemeğe gidebilirdi yapmadi . boşanmaya kararli.. Daha evlendiğinden beri.. Abim bu evliliği sürdürmek için elinden geleni yapiyor. ben mutlu olsun isterdim. Fakat dun olaylar gerçekten çok zoruna gitti. Mutlu doğum gününde kavga etmesi.. Bundan sora ben hic gitmek istemiyorum evine.. Daha bi kere gitmisim daha yeni evlendiginden
Bi dahada gitmedim gitmiycem doğum gününe cagirdi. Haberi vardi yengen bastan tamam gelsin aileni demis sonrada tartışma cikti.. Tamam diyorsa niye böle yapiyor. peki.
Şu hallerini gördükçe yengene hak veriyorumKendi bilir artik böle yaparsa yipratir daha çok kötü olur kaynanasini araya girer evliliği zedeler biz karismadik hic bi zaman.. Çünkü Abim kendi buldu kizi daha iyice tanimadan evlendiler. İlk baslarda mutluydu fakat kaynanasi girdi ortaya karisti.. Biz sonradan duyduk herşeyi. Anlatti annemde.. Bende sinir oldum çocuğumu göremeyeceksiniz demeleri.. Valla ben bundan sora naparsa yapsin demek istiyorum..
Aynı model yengeden bir tane de bizde var. Kendi başlarına olunca sıkıntı yok ama bizim aileden birileri gitse/gelse ya da konuşmaya çalışsa hemen kavga gürültü çıkarıyor. Öyle ki 2.yeğenime hamileyken abime senin ailen bizim yuvamızı bozacak gelmesinler evimize istemiyorum demiş. Biz de gitmedik gitmiyoruz. Annem ve babamı da göndermiyoruz. Abim bizim eve gelirse orda görüşün diyoruz. Yeğenim 1 yaşını doldurmak üzere ve ben henüz ismini cismini görmüş değilim. Ha umursuyor muyum derseniz tabi ki umursamıyorum. Üzüldüğüm tek nokta anne babamın onca emeğine karşılıkvefasızlık görmeleri. Ama Allah büyük elbet herkes ettiğini bulur.Merhaba arkadaşlar..
Dun çok kotu olay oldu..
Çünkü abimin doğum günüydü.. Beni ve ailemi de cagirmisti ne güzel kutlama yapacaktik..
Bu bir surprizdi.. Fakat yengem başka zaman yapin istemiyorum aileni olmaz diye abimle tartisma cikmis. Daha cuma aksami abime haber vermeden annesine gitmiş ve doldurup gelmiş herseyle. Biz naptik ki.. Annesi fena kiskanc kadin damadinin ailesini bile yok saydi.. olduu efendimmm seninle bekar ogullarin var daha gelinler böle davranirsa napardin diyesim cikti... Abim bu evlilikte mutsuz. Ailesini ve sevdiklerini mecburen vazgeçiyor o kadin yüzünden . çok sabirli biridir kufurler yersede sabrediyor herşeyi.. Evde evlilik değil ev arkadaşı gibi bütün isleri abim yapiyor. Hamileyim deyip köşeye oturuyor... Tamam otursun oturduğu yerde küfürler etmesin napti ki Abim.. Utu yaptim bi yigin demiş.
Ben gitseydim utulerdim dedim Yardim ederdim dedim yok bunada razi gelmez o kadin...
Valla ben o kadina yenge bile demek istemiyorumm. Çok az gördüm o kadini.. daha 5aylik evliler... Daha çok annesiyle tartismak istiyorum.. Kizini bu kadar bizi kötüleyen biri olarak. Anasi Bosansinlar diyor lafa bakk.. Arkadaşlar inanki en uzudugum olay işte bu. Abimin doğum gününü bile saymayan istemeyen bir kadinla evlilik olur mu sizce??
Ayy ben burada birşey anlatamiyorum herkes yanlis anliyor yanlis soluyor.. Ne diycem size yaa. Dert anlatiyorum yokk..
Mutsuz olduğu nerden biliyorsun diyorsun yüzünden herşeyden belli. Başbaşa kalirlar diyorsun kalirlardi ailesiyle kutlamak istemiştir bende eşimin doğum günü ailesiyle kutladim. Sorun mu var. Dun pazardi ailesinden geldiğinde kutlama yapardi.. Başbaşa yemeğe gidebilirdi yapmadi . boşanmaya kararli.. Daha evlendiğinden beri.. Abim bu evliliği sürdürmek için elinden geleni yapiyor. ben mutlu olsun isterdim. Fakat dun olaylar gerçekten çok zoruna gitti. Mutlu doğum gününde kavga etmesi.. Bundan sora ben hic gitmek istemiyorum evine.. Daha bi kere gitmisim daha yeni evlendiginden
Bi dahada gitmedim gitmiycem doğum gününe cagirdi. Haberi vardi yengen bastan tamam gelsin aileni demis sonrada tartışma cikti.. Tamam diyorsa niye böle yapiyor. peki.
konu sahibi giderken yoldan dönmüş gitmemiş yaniSizi evden mi kovdu ?
Bence sorma çünkü çok kızıyor konu sahibiSizi evden mi kovdu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?