Telefonunu da vermezse, o zaman onda bir şeyler sakladığını anlayın. Yalnız telefonu istemenizin üstünden çok zaman geçmesin, görmenizi istemediği bir şeyler varsa silebilir.
Telefonuna zaten istediğim zaman bakarım o yokkende varken sotun olmadı hiç yani
Neden aldatma olduğunu düşünmüyorsunuz merak ettim .diğer seçenekler için adam neden yalan söylesin ki .
Güvendiğim için ama asla yapmaz demiyorum ben yapabilir körü körüne güvenmiyorum yani
Aldatılıyorsanız boşanacak mısınız? Eğer boşanacaksanız takipte kalın, yok boşanmam diyorsanız da hiçbir şey olmamış gibi hayatınıza devam edin. Eğer adam bir şey çevirdiyse büyük ihtimalle bu şey sizi aldatmasıdır. Nasıl aldatılma olmadığını düşünüyorsunuz orası da ilginç. Benim kocam yapmaz falan da demeyin, burada içlik giyip aldatan adamları bile gördük.
Tabi boşanırım o da beni iyi tanır ve bunu yapacağımı bilir
Güvendiğimden aklıma getiremiyorum sadece ama asla yapmaz demiyorum ben
Normalde gitriği geldiği yeri haber eder mi? Mesela birşey saklamıyor olsa yolda sizi arayıp da canım ben fikir değiştirdim sananyiye gidiyoeum der miydi yoksa normalde de zaten çok haber vermez mi?
Özellikle haber vermez ama konuştuysak laf arasında söyler
Evet varsa birşey allah çıkarsın göstersin bana inş şu an için diyebileceğim tek şey bu
Muhtemelen annesine fakan gitti. Ya da sizin gitmesini istemediginiz bir arkadasina.
Yok annesine gitmesini saklamaz ki
o degilde arabada ne yaptirmis peki ?
Yaptırmamış konuşmuş arabayı bırakması gerekiyomuş boya yapılacak yerler vardı hepsini birden yaptıracakmış
Dün akşam tekrar konuştuk bir saat insan hiç mi teline bakmaz dedim. Üzerine gittim sen telefonun olmadan duramazsın dedim.
Aynı şeyleri tekrarladı unuttum filan dedi neyimi gördün de bu kadar mesele haline getirdin dedi
Bazı yerler kapalı bazı yerler açık, çarşamba arabayı bırakıcam dedi.
Telefonunu aldım bakmak istiyorum diye dayanamadım yani o anki psikoloji ile. Baktım aramalara adamı cuma usta diye kaydetmiş.
Evden çıktıktan 1 saat sonra aramış yaklaşık bir saat sonrada ben ona mesaj atıp aramışım sonrasında arama filan yoktu saat 6 ya kadar
Ve tartıştık gece gece
Sonra geldi konuşmaya fln çalıştı ama içim rahat mı derseniz değil sebebini bende bilmiyorum!
Şimdilik yapacağım pek bişey yok takip et demişsiniz bende öyle yapıcam. Niye böyle bişey yaşadım onuda bilmiyorum ben eşimin telefonunu kurcalarım açıkcası ama böyle sebepler yüzünden yapmamıştım bunu hiç.Yapmak isteyen her türlü yapar o kadar çok yolu var ki. Ama elbet ortaya çıkar kör olmamak lazım sadece