• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Huzursuz oldum!

Direksiyon problemi için alttan bakmaları gerekecek. Araba lifte alınacak,kalkacak, alt aksam sökülecek falan. İşlem başında telefonu arabada bıraktıysa alamaz. En en en iyi niyetli bunu söyleyebilirim. Burada da sinirlenip üste çıkmaya çalışması var ama. Siz neden açmadım dediğinizde araba yukardaydı nasıl ulaşayım diyebilirdi. Bence unutmuş gibi yapın ama uyanık olun. Takip edin bakalım neler yapıyor.

Aldatılıyorsanız boşanacak mısınız? Eğer boşanacaksanız takipte kalın, yok boşanmam diyorsanız da hiçbir şey olmamış gibi hayatınıza devam edin. Eğer adam bir şey çevirdiyse büyük ihtimalle bu şey sizi aldatmasıdır. Nasıl aldatılma olmadığını düşünüyorsunuz orası da ilginç. Benim kocam yapmaz falan da demeyin, burada içlik giyip aldatan adamları bile gördük. :işsiz:

Ben arabadayken eşimin sanayiye girdiği olur bazen. Tanıdığı ustayla da tanımadığı ustayla da araba hakkında konuşur bunun için arabanın başında olmaları gerekmiyor. Bu esnada telefonu arabada bıraktığı da olur. Genel olarak pazar günleri sanayiler kapalı olsa da açan yerler olabiliyor. Tabi benim eşim sanayiye falan çok gittiği için böyle bir durumda şüphe duymazdım. Ama eşinin tepkisi suçluluk psikolojisi içeriyor sanki.

Genellikle Pazar günleri sanayilere giriş cıkış güvenlik kontrolünde olur. Açık olan dükkanlarda vardır. Yani sanayiler kontrollü şekilde açık olabiliyor. Bunu güvenlikten öğrenenebilirsiniz. Üstelik araçlarda şahsi eşya bırakılmaz tehlikelidir

Haftaya pazar arabanın sağ aynasını kırıp sanayiye götürmesini isteyin o zaman :) Bilemiyorum eşinizi tanırsınız siz. Kötü bir şey varsa er geç çıkar ortaya. Ama yoksa boşa kalbini kırmış olacaksınız. Belki de yalnız kalıp 1 kahve içmek istedi. Umarım böyle bir durumdur.

Yani bilmemek mutluluktur bazen..... Yapacak bir şey yok şu an için.....varsada herşey ortaya çıkar konu sahibi.... Gerçekler er yada geç ortaya çıkar bu böyledir.... Şimdi bişey varsa Bi kere çok dikkat edecek yani uzun süre....yoksada topyekün günahına girdik Allah bizi ıslah etsin 😂😂😂şu an bence en sağlıklısı yok farzetmek bu olayı çünkü zaten varsa engel olunmayacak şekilde yara alıp beter olacaksınız.... yoksa yaptığı bişey boşu boşuna üstüne gidip ilişkiyi gerip yine beter olacaksınız.... Bence en güzeli ilahi ye güvenin..... O zaten gerçekleri temiz kalpli kadınların önüne hiç bişey yapmadan getiriyor vallahi 🙏🙏yoksa olmayan şeyleri var Sana bilirsiniz...... Fikrim bu.... Bir kadın birşey hissediyorsa doğrudur lakin her zaman değil 🙏

Merhaba herkese
Bugün olan bir olayı anlatmak istiyorum olay mı onu da bilmiyorum
7 yıllık evliyim çocuk yok, doktra yapıyorum eşimde bende ünide öğrt görevlsiyiz
Eşim genelde telefonunu pek bir yerde unutmaz yada bırakmaz hep elindedir ama benden de saklamaz. Konuyla alakalı olduğu için bilgi vermek istedim.
Öğlen kahvaltıdan sonra ben okula çalışmaya gidiyorum dedi. Ben biraz itiraz ettim ama bugün pazar diye. Bitirmem gereken işler var dedi ve gitti.
Gideli 2 saat oldu. Akşam bir yere gidecektik ben mesaj attım 5 gibi ben müsait olurum diye.
Cevap gelmedi, aradım cevap gelmedi.
İş yeri odasını aradım yok.
1 saat ulaşamadım.
Az önce aradı beni çalışmaktan vazgeçtim arabanın bi sorunu vardı sansyiye gittim teli arabada bırakmıştım ustayla lafa daldım kusura bakma dedi.
Bende dedim ki sen telini bırakmazsın ki arabada. Bir saat oldu ya dedim.( sanki bi yerde koşturmuş yorulmuş gibiydi sesi )
Bırakmış bulundum fln dedi.
Yani ne diyeceğimi de şaşırdım, çünkü hiç böyle ulaşamadığım olmamıştı en fazla 10 dk fln oda bi işi olur mesaj atardı yani.
E bi falsosunu da görmedim ama nedense acayip huzursuz oldum bende kendime anlam veremedim.
Paylaşmak istedim.
Telefonunu karıstırın.Aradıgı numaralara bakın.Direk sanayıye gıtmedı ya ustayı fln aramıştır.Ödemeyı nakıtmı yapar karttanmı cektırır.Hesaplarına bakın.Bende işkillendım.

Aynısını düşündüm ama bulandirmayim dedim pazar günü sadece İskitlerde bı kaç dükkan açık olur lastik ci vs ama eşini n orayı tercih edeceğini hiç sanmam diğerleri kapalı pandemi dönemi hatta Şaşmaz'i polis kapatiyor direk yarismasinlar diye bence siz bı kurcaliyin sanayi işini sanki yalan kokuyor

pazar gunu bı anda ıse dıye cıkıp gıdıyor ıste degıl sız ıs yerını aradım deyınce sanayıye gıttım dıyor sanayıde pazar gunu acık bır tamırcı buluyor bak sen su ıse ve orda 1 saat aracta telı unutuyor

asla ınandırıcı degıl

Telefonunu da vermezse, o zaman onda bir şeyler sakladığını anlayın. Yalnız telefonu istemenizin üstünden çok zaman geçmesin, görmenizi istemediği bir şeyler varsa silebilir.
Telefonuna zaten istediğim zaman bakarım o yokkende varken sotun olmadı hiç yani
Neden aldatma olduğunu düşünmüyorsunuz merak ettim .diğer seçenekler için adam neden yalan söylesin ki .
Güvendiğim için ama asla yapmaz demiyorum ben yapabilir körü körüne güvenmiyorum yani
Aldatılıyorsanız boşanacak mısınız? Eğer boşanacaksanız takipte kalın, yok boşanmam diyorsanız da hiçbir şey olmamış gibi hayatınıza devam edin. Eğer adam bir şey çevirdiyse büyük ihtimalle bu şey sizi aldatmasıdır. Nasıl aldatılma olmadığını düşünüyorsunuz orası da ilginç. Benim kocam yapmaz falan da demeyin, burada içlik giyip aldatan adamları bile gördük. :işsiz:
Tabi boşanırım o da beni iyi tanır ve bunu yapacağımı bilir
Güvendiğimden aklıma getiremiyorum sadece ama asla yapmaz demiyorum ben
Normalde gitriği geldiği yeri haber eder mi? Mesela birşey saklamıyor olsa yolda sizi arayıp da canım ben fikir değiştirdim sananyiye gidiyoeum der miydi yoksa normalde de zaten çok haber vermez mi?
Özellikle haber vermez ama konuştuysak laf arasında söyler
Yani bilmemek mutluluktur bazen..... Yapacak bir şey yok şu an için.....varsada herşey ortaya çıkar konu sahibi.... Gerçekler er yada geç ortaya çıkar bu böyledir.... Şimdi bişey varsa Bi kere çok dikkat edecek yani uzun süre....yoksada topyekün günahına girdik Allah bizi ıslah etsin 😂😂😂şu an bence en sağlıklısı yok farzetmek bu olayı çünkü zaten varsa engel olunmayacak şekilde yara alıp beter olacaksınız.... yoksa yaptığı bişey boşu boşuna üstüne gidip ilişkiyi gerip yine beter olacaksınız.... Bence en güzeli ilahi ye güvenin..... O zaten gerçekleri temiz kalpli kadınların önüne hiç bişey yapmadan getiriyor vallahi 🙏🙏yoksa olmayan şeyleri var Sana bilirsiniz...... Fikrim bu.... Bir kadın birşey hissediyorsa doğrudur lakin her zaman değil 🙏
Evet varsa birşey allah çıkarsın göstersin bana inş şu an için diyebileceğim tek şey bu
Muhtemelen annesine fakan gitti. Ya da sizin gitmesini istemediginiz bir arkadasina.
Yok annesine gitmesini saklamaz ki
o degilde arabada ne yaptirmis peki ?
Yaptırmamış konuşmuş arabayı bırakması gerekiyomuş boya yapılacak yerler vardı hepsini birden yaptıracakmış

Dün akşam tekrar konuştuk bir saat insan hiç mi teline bakmaz dedim. Üzerine gittim sen telefonun olmadan duramazsın dedim.
Aynı şeyleri tekrarladı unuttum filan dedi neyimi gördün de bu kadar mesele haline getirdin dedi
Bazı yerler kapalı bazı yerler açık, çarşamba arabayı bırakıcam dedi.
Telefonunu aldım bakmak istiyorum diye dayanamadım yani o anki psikoloji ile. Baktım aramalara adamı cuma usta diye kaydetmiş.
Evden çıktıktan 1 saat sonra aramış yaklaşık bir saat sonrada ben ona mesaj atıp aramışım sonrasında arama filan yoktu saat 6 ya kadar

Ve tartıştık gece gece

Sonra geldi konuşmaya fln çalıştı ama içim rahat mı derseniz değil sebebini bende bilmiyorum!
Şimdilik yapacağım pek bişey yok takip et demişsiniz bende öyle yapıcam. Niye böyle bişey yaşadım onuda bilmiyorum ben eşimin telefonunu kurcalarım açıkcası ama böyle sebepler yüzünden yapmamıştım bunu hiç.Yapmak isteyen her türlü yapar o kadar çok yolu var ki. Ama elbet ortaya çıkar kör olmamak lazım sadece

ama konu sahibi siz bugun pazar gitme demissiniz,
adam islerim var yapmam lazim demis,
sonra da vazgectim ustaya gittim diyor.

e tamamen boyle olsa bile sizin yerinizde olsam kizardim,
sonucta pazar gununu cok daha iyi degerlendirme imkani varken yemis bitirmis diye,
hayir bir de arabadaki problem ne ise o da yapilmamis.

hani tamamen esiniz dogruyu soyluyor olsa bile cok gicik bir durum.
adam resmen pazar gunu evden kacmis.

Telefonuna zaten istediğim zaman bakarım o yokkende varken sotun olmadı hiç yani

Güvendiğim için ama asla yapmaz demiyorum ben yapabilir körü körüne güvenmiyorum yani

Tabi boşanırım o da beni iyi tanır ve bunu yapacağımı bilir
Güvendiğimden aklıma getiremiyorum sadece ama asla yapmaz demiyorum ben

Özellikle haber vermez ama konuştuysak laf arasında söyler

Evet varsa birşey allah çıkarsın göstersin bana inş şu an için diyebileceğim tek şey bu

Yok annesine gitmesini saklamaz ki

Yaptırmamış konuşmuş arabayı bırakması gerekiyomuş boya yapılacak yerler vardı hepsini birden yaptıracakmış

Dün akşam tekrar konuştuk bir saat insan hiç mi teline bakmaz dedim. Üzerine gittim sen telefonun olmadan duramazsın dedim.
Aynı şeyleri tekrarladı unuttum filan dedi neyimi gördün de bu kadar mesele haline getirdin dedi
Bazı yerler kapalı bazı yerler açık, çarşamba arabayı bırakıcam dedi.
Telefonunu aldım bakmak istiyorum diye dayanamadım yani o anki psikoloji ile. Baktım aramalara adamı cuma usta diye kaydetmiş.
Evden çıktıktan 1 saat sonra aramış yaklaşık bir saat sonrada ben ona mesaj atıp aramışım sonrasında arama filan yoktu saat 6 ya kadar

Ve tartıştık gece gece

Sonra geldi konuşmaya fln çalıştı ama içim rahat mı derseniz değil sebebini bende bilmiyorum!
Şimdilik yapacağım pek bişey yok takip et demişsiniz bende öyle yapıcam. Niye böyle bişey yaşadım onuda bilmiyorum ben eşimin telefonunu kurcalarım açıkcası ama böyle sebepler yüzünden yapmamıştım bunu hiç.Yapmak isteyen her türlü yapar o kadar çok yolu var ki. Ama elbet ortaya çıkar kör olmamak lazım sadece
Numaranın WhatsApp profiline de baksaydınız.
Burda önceden bir konu vardı sevgilisini İsmail Müdür diye kaydeden bir adam vardı. Profile baktınız mı?

ama konu sahibi siz bugun pazar gitme demissiniz,
adam islerim var yapmam lazim demis,
sonra da vazgectim ustaya gittim diyor.

e tamamen boyle olsa bile sizin yerinizde olsam kizardim,
sonucta pazar gununu cok daha iyi degerlendirme imkani varken yemis bitirmis diye,
hayir bir de arabadaki problem ne ise o da yapilmamis.

hani tamamen esiniz dogruyu soyluyor olsa bile cok gicik bir durum.
adam resmen pazar gunu evden kacmis.
Kızdım zaten konuşmuyoruz şu anda
Tabi hiçbirşeyin çözüldüğü de neler olup bitti anlayamadım da

Back
X