• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Huzursuz oldum!

Sorunca kızıyor. Bu suçluluk psikolojisi..Kendi sinirli davranınca sizde onu haklı görecrksiniz..Aklıma geldi yaşadıklarım içim daraldı yine...Bence de belli etmeden takipte kalın.Hatta çok güveniyormuş gibi sorgulamayın.Söylediğine hemen inanmış gibi üstünü kapatın. O zaman rahat olur..Ve ne yaptığını daha iyi anlarsınız.Umarım masumdur..

Tekrar sordunuz mu veya umursamayip takipte mi kaldiniz. Pazar günü kapalı olur evet ama başka bir konu olsa da telefonu bir saat yanına almamak gibi bir hataya düşmez heralde dikkat çekmemek icin

Benim eşim de ünide akademisyen ben hiç pazar günü okula gittiğini görmedim. Hangi çağdayız laptopta evden çalışma imkanı varken neden pazar günü okula gitsin ki?
Kesin yalan söylüyor takipte kalın.

İçinize sinmemiş anlattıkları. Zaten pek mantıklı da değil. Bence takipte kalın. Benim ne zaman bir konuda içime kurt düşse altından bir şey çıkar.

Sanayide aracı yaptırdıysa elbet bi ücret ödendi bunun faturası şeysi illaki olur veya para harcamalarına da bakabilirsiniz emin olmak adına.

Back
X