• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Huzursuz oluyorum.

magistraninbali

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2016
85
76
88
Hanımlar üniversitede son sınıfım. Arkadaşlarımla aram bozuldu şuan samimi bir arkadaşım kalmadı. Aynı sınıfta olmak konuşmamak diğer hepsinin bana karşı tavrı moralimi bozuyor ve bazen derslere odaklanmamı engelliyor. En azında kendi içimde bu takıntı ve yalnızlık korkusundan nasıl kurtulabilirim ?

Çünkü bir arkadaşımın hoşlandığı çocuk yıllardır sevgilim olduğunu bilmesine rağmen bana yakınlaşmak istedi. Bir tanesiyle ise kişisel bir mevzu dolasıyla tartıştık.

Universite son sinifta kac kisisiniz? Herkes nasil size tavirli olabiliyor anlayamadim,ben 300kisiyle derse girdigimi hatirlarim bazi derslerde. Tanimadigim bir suru insan gorurdum,ilk kez son sinifta gordugum ogrenciler bile vardi,amcalari teyzeleri hic soylemiyorum bile bakin ;)
Boyle bir durum varsa bile son sinifsiniz artik mezun sayilirsiniz,universite kutuphaneleri bulunmaz nimettir,oraya takilin,mesleki pek cok kaynaktan faydalanabilirsiniz, fotokopi cektirin,kendinize guzel bir arsiv olusturun. Bir daha elinize gecmez bu gunler. Okuyun okuyabildiginiz kadar. Derse sinava misafir gibi gidin isinizi halledip cikin. İs aramaya baslayin,seminerlere ve dil kurslarina katilin. Yapilacak sey cok yas 20,hayatin en guzel en basindaki zamanlari.

Haklısınız. Aslında şöyle bizde 300 kişi kadarız devam zorunluluğu olmayınca az kişi geliyor. Demek istediğim hani kendi arkadaş grubumla kötü olunca herkes bir anda bana karşı olunca bi kötü hissediyorum kendimi. Aşağı yukarı herkesin bi arkadaş ortamı olunca yanlarına girmeye de çekindim. Birde bazı söylenenleri hazmedim aklıma geliyor bi huzursuzluk oluyor:(

Çok haklısınız. Hatırlatmaya çalışıyorum ama an içinde bi huzursuzluk oluyor işte
seni çok iyi anlıyorum. benimde arkadaş grubumda bir tane çok sevdiğim , bir tane de pek kanımın ısınmadığı bir arkadaşım var. 3lü olarak aramız bozulmasın diye tahammül ediyorum birine. Hatta tam buna benzer bir konu açıcaktım ki bu konuyu gördüm.

seni çok iyi anlıyorum. benimde arkadaş grubumda bir tane çok sevdiğim , bir tane de pek kanımın ısınmadığı bir arkadaşım var. 3lü olarak aramız bozulmasın diye tahammül ediyorum birine. Hatta tam buna benzer bir konu açıcaktım ki bu konuyu gördüm.

Senin en azından hala tahammül seviyesinde. Bizde ipler kopmuş durumda. Bence arana yavaş yavaş mesafe koy sonra üzülüyorsun

Universite son sinifta kac kisisiniz? Herkes nasil size tavirli olabiliyor anlayamadim,ben 300kisiyle derse girdigimi hatirlarim bazi derslerde. Tanimadigim bir suru insan gorurdum,ilk kez son sinifta gordugum ogrenciler bile vardi,amcalari teyzeleri hic soylemiyorum bile bakin :KK66:
Boyle bir durum varsa bile son sinifsiniz artik mezun sayilirsiniz,universite kutuphaneleri bulunmaz nimettir,oraya takilin,mesleki pek cok kaynaktan faydalanabilirsiniz, fotokopi cektirin,kendinize guzel bir arsiv olusturun. Bir daha elinize gecmez bu gunler. Okuyun okuyabildiginiz kadar. Derse sinava misafir gibi gidin isinizi halledip cikin. İs aramaya baslayin,seminerlere ve dil kurslarina katilin. Yapilacak sey cok yas 20,hayatin en guzel en basindaki zamanlari.
Fotokopi ve arşiv oluşturma fikri çok hoşuma gitti,görmüşken teşekkür etmek istedim bu orjinal fikir için =)

Senin en azından hala tahammül seviyesinde. Bizde ipler kopmuş durumda. Bence arana yavaş yavaş mesafe koy sonra üzülüyorsun
bencede mesafeli olmak gerekiyor, sevdiğim arkadaşıma dahi çok çaktırmadan mesafeliyim. diğeriyle de 3lü olarak buluştuğumuzda muhabbet ediyoruz anca. Ki tahsil hayatımda daha iyi dostlar bulmak için kulüpler ve çalışmalara katılmayı düşünüyorum. Bölüm arkadaşlıkları bazen yüzeysel olabiliyor rekabetten dolayı sanırım.

bencede mesafeli olmak gerekiyor, sevdiğim arkadaşıma dahi çok çaktırmadan mesafeliyim. diğeriyle de 3lü olarak buluştuğumuzda muhabbet ediyoruz anca. Ki tahsil hayatımda daha iyi dostlar bulmak için kulüpler ve çalışmalara katılmayı düşünüyorum. Bölüm arkadaşlıkları bazen yüzeysel olabiliyor rekabetten dolayı sanırım.

Evet olabiliyor rekabet, duygusal çalkantılar vs gibi bir sürü sebeple. senin için çok sıkıntı olacak bir durum yok. Çok kafana takma bence

Back
X