Kızlar selam,
Şuan içinde bulunduğum ortamdan yazıyorum size. Huzursuz, mutsuz.
10 aydır bu iş yerindeyim. Yalancısı, arkadan iş çevireni, riyakarı hepsi burada.
İlk başladığımda bir kız vardı onla aramız iyiydi sonra bu kızın yakın arkadaşı trip atınca oda gizli gizli konuşmaya başladı benle diğer arkadaşının yanında soğuk olup yalnız kalınca iyi oldu çocuk gibi davrandı açıkçası. Bu defa ikisi suratıma bakmaz oldu. Kendimi çok kötü hissediyorum. Evet bu zamanda iş bulmak çok zor.
Evet bu kadar zaman geçmiş sen mi pes edeceksin diye soruyorum kendime.
Ama çok yoruluyorum eve gidince bedenen değil ruhen.
Ben mutlu olmak için çalışıyorum. Öyle Allah’a bin şükür çalışmak zorunda olduğum için değil. Yani çalışmasam eşim diretmez çalış diye.
İşimden memnunum, sorumlumu seviyorum.
Ama günümün çoğunu bu ortamda geçiriyorum. Sürekli gözlerim dolu geziyorum.
Siz olsanız ne yaparsınız ?
Bugün ciddi ciddi istifa etmeyi düşündüm.
Yalnız hissediyorum kendimi.
Çok yalnız.
Şuan içinde bulunduğum ortamdan yazıyorum size. Huzursuz, mutsuz.
10 aydır bu iş yerindeyim. Yalancısı, arkadan iş çevireni, riyakarı hepsi burada.
İlk başladığımda bir kız vardı onla aramız iyiydi sonra bu kızın yakın arkadaşı trip atınca oda gizli gizli konuşmaya başladı benle diğer arkadaşının yanında soğuk olup yalnız kalınca iyi oldu çocuk gibi davrandı açıkçası. Bu defa ikisi suratıma bakmaz oldu. Kendimi çok kötü hissediyorum. Evet bu zamanda iş bulmak çok zor.
Evet bu kadar zaman geçmiş sen mi pes edeceksin diye soruyorum kendime.
Ama çok yoruluyorum eve gidince bedenen değil ruhen.
Ben mutlu olmak için çalışıyorum. Öyle Allah’a bin şükür çalışmak zorunda olduğum için değil. Yani çalışmasam eşim diretmez çalış diye.
İşimden memnunum, sorumlumu seviyorum.
Ama günümün çoğunu bu ortamda geçiriyorum. Sürekli gözlerim dolu geziyorum.
Siz olsanız ne yaparsınız ?
Bugün ciddi ciddi istifa etmeyi düşündüm.
Yalnız hissediyorum kendimi.
Çok yalnız.