- 17 Kasım 2014
- 1.805
- 1.684
- 83
- Konu Sahibi castleinthesnow
-
Belki kız yalan söylemiştir sevgilim var diye bilmiyorumTamam da kiZin sevgilisi varmis. Bunlar olurken o armut mu topluyo
Bu korkularla ilişki nasıl sürdürülür.
Ona döner mi,aklını çeler mi ? korkusu.
Haklısın .Erkek arkadaşın adam gibi mi onuda bilemiyoruz.sonuçta erkek.
Aynen haklısınız :)) Sevgilim beni seviyor zaten umrunda olmaz ama insan kendi düşüncelerine engel olamıyor bazen. Fazla düşünüyorumSiz arkadasiniza guveniyorsaniz gerisi teferruat...
Silah zoru ile adami kendine sevdircek degil ya
Erkek arkadaşım da öyle dedi ben gerekeni söyledim bir daha gururluysa aramaz dedi.Utanmaz bu tipler, asalak gibi yapisiyorlar insana. Bir benzeri bende vardi gereken cevabini aldi. Erkeklerde suc, neyden korkuyorlarsa, neyin derdiyse gerekli cevabi veremiyorlar.
Sormamıştım eski defterleri konuşmaktan hoşlanmadığım için.Sevgilisinden neden ayrılmış buda çok onemli
Kızınki tamamen ego tatmini hep onu seveceğini düşündü sanırım.biteli bir yıl olmuş bi ilişkiyi insan niye tekrar sürdürmeye çalışırki şimdi mi kıymete mi binmiş
Sormamıştım eski defterleri konuşmaktan hoşlanmadığım için.
Bana da öyle geldi. Kızın bi sevgilisi varmıs sanırım ama muhtemelen onla ayrılınca bir de bizim ilişkimizi öğrenince tutuştu herhaldebence boşta bu kız sevgili mevgili hikaye
Aynen öyle aramızı bozmaya çalıştı.Ok
Sevgilinin kafasında başka bişey olsaydı yansıtmazdi kızın istediği huzursuzluk yaratıp o kişinin eline koz vermeyin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?