Huzursuzum

Aslında gidilmeyecek bir yol değil. Arkaya çok rahatlıkla 3 kişi oturur çocukta kucak kucak gezer . Mesele yer olmaması değil . Gönül istemiyor. Bende istemezdim sanırım bilemedim 🤷🏻‍♀️
Çocuklar kucakta seyahatte ufak bir kazada bile camdan fırlayıp ölebilirler

Her çocuk tek ve çocuk koltuğunda oturtulmalıdır kucak kucak gezmesi tehlikeli ⚠️

empati yeteneğinden yoksun biri tamam deyip bir süre sonra özüne dönüyor adam. tam da anlattığın gibi kriz yaşayacaksın bir kavga da ki korksun bir daha yapmasın :KK48:
Bunca yıldır dediklerinin bir bedeli olmuyor muydu . Mesela bu sefer gayet iyi yapmışsınız size kizarsa kesinlikle alttan almayın bence . Ben tatile senin aileni götürmek zorunda mıyım istemediğim bir şeyi benden habersiz yapamayacağını öğren deyin ya her şeyi nbir bedeli var bedel ödenmiş ama . Birde bence eltinize başımın üstünde yerin var flaan demeyin benim eşim lüzumsuz kendince sana haber vermiş kusura bakma planımız vardı diye açıklama yapın kendini bişey sanmasın 🤣bugün tüm şeytanlarim üstümde maşallah

Ben de birisinin teklifini reddettiğimde çok gerilirim .Ama be ö.kz düşünsenize insanları,hem yer olsa bile karşı taraf teklif etmedikçe minnet etmem.Hem pişmiş pişmiş söylesin hem de reddi duyunca bozulsun yok öyle bir dünya..Kimseyi sırtınızda taşımak zorunda değilsiniz,ayrıca çok sevdikleri ,birlikte vakit geçirmek istedikleri için değil beleşe getirmek için atılmış bir zar..

gelişme var kızlar az önce teyzesi ile konuşuyordum eşimin oğlunun gelmek istemediğiniz söyledi niye falan dedim 1 haftadır gideyim mi gitmeyeyim mi diye bize soruyor biriniz gelirse giderim demiş :) haydaa ne oldu da çocuk en son sorduğumuzda istiyordu annesi mi bu olaylardan etkilenerek göndermek istemedi acaba neyse 1 kişilik yer açıldı bakalım kim salça olacak acaba aralarında eltim gitsin diye oğlunu mu göndermekten vazgeçti görücez :)

Ben de birisinin teklifini reddettiğimde çok gerilirim .Ama be ö.kz düşünsenize insanları,hem yer olsa bile karşı taraf teklif etmedikçe minnet etmem.Hem pişmiş pişmiş söylesin hem de reddi duyunca bozulsun yok öyle bir dünya..Kimseyi sırtınızda taşımak zorunda değilsiniz,ayrıca çok sevdikleri ,birlikte vakit geçirmek istedikleri için değil beleşe getirmek için atılmış bir zar..
sözde eşim teklif etmiş eşimde yok dedi ben demedim dedi. kaynım göndermek istedi bir kaç kez de bana söyledi ben umursamadım bişey demeyince eşime yapmıştır.

Kızlar biz Bayramda 2 kızım ben ve eşim kendi arabamızla Aydın'a Kayınvalideme gitmeyi planlıyorduk eşimin teyzesi hasta onun oğlu da kızımla aynı yaşta 13 yaşında bende o da gelsin onu da götürelim dedim eşimde tamam deyip kapattık konuyu. bir kaç gün sonra kaynımla eşim konuşurken kaynım eltim ve bebeği otobüsle aydına 1 aylığına göndereceğini söylüyor eşim de ne gerek var bizle gelsin diyor ben tabi hoşanmıyorum eltimden ayrıca arabada zaten yer yok ve bunu bir kaç gün sonra eşim işe gelirken söylüyor bana tabi ben öfkelendim bana niye sormadın arabada yer yok siz gidin o zaman dedim. neyse işe geldim baktım yapamıyorum düşündüm ben niye gitmiyorum yılda bir tatilim var kaynımı aradım sohbet muhabbet falan dedim eltim de bizimle gelecekmiş o da evet abim teklif etti dedi e ben teyzenin oğlunu götürüyorum arabada yer yok dedim kibar bir dille o da şakayla bagaja atarsın birini dedi gevsek gevsek kapatırkene de karar verin konuşun ona göre otobüs veya uçak bileti alayım dedi kapattık. bir süre sonra eltimi aradım sohbet ettikten sonra dedim sende gelecekmişsin evet arabada yer varsa gelirim dedi bende yer yokki dedim kibar bir dille tabi bozuldu ses tonundan anladım o zaman söyleyeyim uçak otobüs bileti ayarlasın dedi.

kızlar bu insan çalışmıyor istediği zaman kaynanama gidebilir. her sene ya görümcem ya teyzesi ya bunlar bizimle gitmek istiyor ya anlıyorum aile şu bu çok seviyorlardır ama zaten burda hep birlikteyiz sürekli görüşülüyor. ben tatilden hiç bişey anlamıyorum kötü gelin oldum kısacası içim huzursuz ben böyle bir insan değilim öteki türlü 8-9 saat üst üste nasıl gideriz ki 5 kişi 1 çocuk
Kayniniz ve eltinizde mi kayinvalidenize gidecek

ben mi kocası yolluyor memletine ben niye yollayayım ayol o kadar zengin miyim ? bu arada ben 6 aylık kızımla bodruma arkadaşımın yanına gittim 1 hafta isteyen herkes istediği yere gidebilir.

Gidilir de hazır araba gidiyorken ben eltimi uçağa bırakmazdım tabi sizin ilişkilerinizi bilemem ki

Back
X