Hymen Zarı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tobeler olsun

Yaw o insanlar cahil oldugu icin camasir suyu kullanmis demek..insanlarin o catala cikarkenki tedirginlikleri genelde doktorla ve duyduklari seylerden kaynaklaniyor. Doktorlar sanki her gun catala yatiyormussun gibi davrandiklari icin genelde, insanlarin tedirgin olmalari normal.. ama sen bu isin icindeysen neyden bahsettigini az cok biliyorsundur ve ayrica saglik sektorunde birinin boyle sacma sapan seyler sormasina sasiriyorum.. cunku
Okumussun ya bu islerin icindesiniz ya o bakimdan..

Teşekkür ederim. Vajinaya bir şeyin girişini sağlamadım zaten, durum neden böyle anlaşıldı anlamadım. Buna cesaret etmiş olsam tereddüt yaşamam zaten, kesin zarar görmüştür gözüyle bakarım. "Saçmalama ya, bu şekilde zarar vermiş olman imkansız." yazmak rahatlatmak adına bu kadar zor olmamalı. Gerçekten paylaştığım için pişman oldum. Nasıl silinir onu da bilmiyorum.

Neden böyle dalga geçildiğini anlayamadım, vajinaya girişini sağlamadım elbette. Aşınma falan olmuş olabilir mi buna takılı kaldım biraz ama buraya yazmam saçma oldu sanırım.
Aşınma olayını duymuştum ben. Sakın ziplamayin ya da arabada falan giderken çukurlara dikkat edin. Yoksa çamaşırınizda kırmızıyı gorurusunuz

Konu sahibi psikoloji okuyormuş.

Bu hesapları tanımıyorum ve bana ait de değil. Çok soru sorana ücret mi veriliyor neden vakit harcayayım?
Yok sizin gibi dalga geçenlere ban veriliyor. Neyse yarın okul açılıyor. O zaman muzu sokacak zamanınız da kalmaz ergenus bey

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…